8

4.5K 290 65
                                    

Drake pov.

Ze wil gelukkig nog praten. Ik snap alleen niet waarom ze nu zo boos is. Het is wel schattig dat wel maar het was heel anders voor ze in het ziekenhuis lag. Of kwam dat doordat ze dronken was?

'Malia?' vraag ik zachtjes als ze al een tijdje niet heeft gereageerd.

'Wat?' snauwt ze. Gosh wat heeft hij zo boos gemaakt. 

'Waarom ben je zo boos? Ik heb naar mijn doen helemaal niks boos gedaan.' zeg ik lichtelijk kwaad. Beheers je, beheers je, beheers je.

'Je hebt heel veel gedaan. Je hebt gezorgd dat mijn leven in een keer over hoop komt te staan.' zegtze kwaad. Ik kijk haar niet begrijpend aan. Ze weet volgens mij wat weerwolven zijn dus dat kan het niet zijn maar wat dan wel?

'Jezus ik zal het wel vertellen. Alleen moet je me wel los laten.' zucht ze. Ik zucht ook en laat haar los. Gelijk wordt mijn wolf boos op mij. Hij wil haar vast houden, dichtbij zich hebben en ik ook. Maar ik ben volgens mij de enige van ons twee die inziet dat dat nu niet gaat. Ze gaat in kleermakerzit zitten en ik ook. We zitten tegenover elkaar en ik kijk haar verwachtingsvol aan.

'Mijn halve leven geloofde ik in weerwolven. Je kan het een obsessie noemen. Het viel mij nooit zo erg op maar door Kyle valt het me op. Het is die bijnaam die ik ook heb gekregen, wolfchick. Ik was met Kyle naar de dierentuin geweest en door alles wat hij zei begon ik me wat te realiseren. Het is dom dat ik er over na zat te denken dat het echt was. Het was gewoon heel dom.' zucht ze verdrietig.

KYLE!

Malia pov.

De tranen springen weer in mijn ogen als ik er aan denk. Het was gewoon verschrikkelijk. Hij weet nog geen eens alles. Niet wat Kyle had gestuurd en op internet had gezet. Het was gewoon te erg.

'Ik wou gewoon opnieuw beginnen en niet als een wolfchick. Maar jij hebt het verpest. Het staat over op internet.' het laatste deel mompel ik. Hij kijkt verbaasd op. Owh kut weerwolf. 

'Wat staat op internet?' vraagt hij verbaasd en lichtelijk kwaad. De meeste meiden en mensen zouden nu bang naar achter kruipen of angstig worden, maar ik niet. Ik weet dat hij me niks gaat doen. Hij is mijn mate. Iemand waar ik mijn hele leven al van heb gedroomd. En als nog kan ik er niet onmenselijk gelukkig mee wezen. Door Kyle.

'Een foto van ons.' zucht ik. Het is niet die foto maar wat er onder staat.

'Ik wil er gewoon niet over praten. Nou laat eens jullie pack-huis zien.' zeg iets wat opgewekt. Ik bedoel ik ben en blijf fan van weerwolven. Hoe erg ik het ga ontkennen, het is gewoon waar. Dus kan ik meer beter als gaan bekijken.

'We kunnen rijden of lopen.' zegt hij lichtelijk ongemakkelijk. Ik heb geen idee waarom.

'Kunnen we ook zeg maar, dat jij in je weerwolfvorm gaat en ik op je rug,.....' 'Drake' 'Drake? stel ik voor. Zijn naam past wel bij hem. Wat best logisch is aan de ene kant maar soms heb je van die mensen dan heet hij Henk en vindt je hem echt een Frank. Dat gevoel ken je toch wel?

Hij doet zijn ogen dicht en ik hoor het geluid van krakende botten en zie een wolf voor me. Ik kijk hem aan met een schuin hoofd. Hij lijkt op die wolf van de dierentuin. Zou hij een alfa zijn? Een bèta? Een gamma? Of gewoon een normale wolf?  Ik gok op een alfa, bèta of gamma.

De wolf piept en probeert onder mijn benen door de lopen. Ik lach en doe en stap opzij om vervolgens op zijn rug te gaan zitten. Ik pak zijn vacht vast en man zijn vacht is zacht. Ik buig wat voorover zodat ik wat lekkerder zit. Hij begint te rennen en ik geniet van de wind in mijn haren. 

Jezus ik zou wel een motor willen. Dat zou echt gaaf zijn. Dan heb je ook dat gevoel, van de wind in je haren en niet in je gezicht want je hebt dan een helm op. Een pluspunt is dat het super stoer is. Op zo'n zwarte motor. Dat is toch vet cool! Alleen het is jammer dat er zoveel ongelukken gebeuren met mensen op motors.

Een geblaf wenkt mij uit mijn dagdroom. Ik knipper met mijn ogen en zie dat we voor een enorm huis staan. Wow! Dat is nou een indrukwekkend pack-huis.

'Heyy waar zat je aan te denken?' vraagt de inmiddels getransformeerde Drake nieuwsgierig. In boeken geven ze hun mate gelijk een bijnaam. Doet hij daar niet aan of weet hij niet zeker of hij me zo moet noemen. Hoe zou Stiles het eigenlijk doen al was hij een weerwolf met een mate?

'Over motors en Stiles.' antwoord ik vaag. Deels door mijn gedachte bij Stiles deels doordat ik nog steeds onder de indruk ben  het huis of villa of geen idee. Het is in ieder geval enorm.

'Wie is Stiles?' vraagt hij grommend met zwarte ogen. Het enige wat ik kan doen is dom lachen. Ohja nooit over jongens praten bij je mate. Hoe kan ik dat nou vergeten.

'Dat is, idioot, een character in een serie die ik geweldig vind.' zeg ik lachend terwijl ik hem een tik op zijn hoofd geeft. Hij kijkt me een beetje sullig aan. Ik rol met mijn ogen. Dit is eigenlijk wel leuk. Waarom deed ik zo moeilijk.... ohja! Kyle.

Rillingen lopen weer over mijn lijf als ik denk aan die foto. De tekst er onder liet me gewoon spontaan huilen. Het enige leuke er aan was dat Martijn me had beloofd dat hij Kyle persoonlijk in elkaar gaat slaan. Hij en zijn squad. En geloof me, met hun wil je geen ruzie hebben. Ze zien er uit als niks maar ze kunnen pittig gemeen zijn. Vooral met kietelgevechten, kussengevechten etc.

Persoonlijke ervaringen.

Drake kijkt me aan en ik moet glimlachen. Hij is wel schattig.


OWHHHHH ZE MAG HEM!!! 


Dat hadden jullie niet gedacht hè. Jaaa.......


Ik jullie gewoon verrast. Bam! Oke dat was al mijn vrolijke/gekke energie-woorden voor jullie.


Ik heb een wedstrijd waar ik totaal geen zin in heb zo. So wish me luck!


XX
Pinky












.





Interessant......


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


Jullie hebben voor niks jullie duim/scroll vinger vermoeit.



Wolfchick MateWhere stories live. Discover now