38

2.1K 167 50
                                    

Omdat ik fanatiek met de dood bedreigt word, is hier een nieuw hoofdstuk.

Ajax pov.

Eindelijk is het zo ver. Eindelijk kunnen we die slet te grazen nemen. Ik en een klein leger mannen staan klaar voor de aanval. Weken heb ik het gezeik van Drake aan moeten horen over hoe hij haar gaat vragen en waar, maar nu is het eindelijk zo ver.

'-Malia, zou je met mij willen trouwen?' dat is het teken. Samen met mijn mannen sluipen we naar voren.

'Drake natu- OMY DRAKE KIJK ACHTER JE!' gilt Malia hysterisch. Ik rol met mijn ogen om haar gedrag en val Drake aan.

Drake is inmiddels ook al veranderd en samen rollen we alvechtend over de grond.

D: Ajax wat doe je?
A: Iets rechtzetten.

Vastbesloten ga ik door met vechten. Net zoals Drake, en alles gaat precies volgens plan.

Malia pov.

Angstig kijk ik toe hoe Drake en een andere wolf vechten. Het is dezelfde wolf die mij eerder aanviel. Het is Ajax. Ik wil wat naar Drake gillen, maar voor woorden mijn mond kunnen verlaten zit er een hand voor mijn mond.

Ik worstel om los te komen maar het heeft geen zin. De persoon, hoogstwaarschijnlijk een man, is te sterk. Een viezige doek wordt voor mijn mond gehouden maar ik adem niet. Die idioten zijn te dom om het ook voor mijn neus te houden dus ik kan nog makkelijk ademhalen.

'Kom op slet, adem die verdomde chloroform in.' gromt de man, eigenlijk jongen. Zijn stem klinkt verrassend jong want me eigenlijk een beetje bang maakt.

'Dus jij doet moeilijk? Dan doe ik het op de ouderwetse manier.' zegt hij geniepig. Ik hou mijn adem van schrik in en voel zijn vinger over mijn hals gaan.

'Dag dag luna.' zegt hij spottend. Ik wil nog terugvechten maar mijn blikveld wordt zwart.

Drake pov.

Ajax veranderd terug en ik volg zijn voorbeeld.

'Wat the faq is er mis met jou?' vraag ik kwaad. Ik kijk om me heen voor Malia maar ze is er niet.

'Waar is Malia.' grom ik kwaad als ik zijn hals vastgrijp en hem omhoog lift.

'Die is waar ze hoort te zijn.' spuugt hij in mijn gezicht. Ik kijk hem kwaad aan en zonder aarzeling breek ik zijn nek. Levenloos valt hij neer op de grond. Ik buig over hem heen en spuug in zijn gezicht.

'Je karma is nog niet gekomen.' grom ik voor ik terug ren naar huis.

-

'Waar is ze.' grom ik. Mijn adviseurs en gamma kijken mij radeloos aan.

'We hebben echt geen idee. We weten niet wie hielpen dus die kunnen we ook niet zoeken. Heeft Ajax nog enige aanwijzigingen gegeven?' vraagt mijn gamma voorzichtig. Ik schud snel mijn hoofd.

'Denk goed na.' zegt hij kalm en pakt me bij mijn schouder. Ik sluit mijn ogen en laat mijn gedachte terug gaan naar een paar uur geleden.

'Die is waar ze hoort te zijn.' spuugt hij in mijn gezicht.

'Ze is waar ze hoort te zijn.' mompel ik. Mijn gamma kijkt me even aan.

'Hij noemde haar wel eens een slet. Ik dacht dat hij het over iemand anders had maar nu je het zegt... ik denk dat ze in een hoerenhuis is.' zegt haar angstig. Dat is maar goed ook want ik barst los. Hoe durft hij?! Ik verander ik mijn wolf, grom naar iedereen in de kamer en begin met rennen. Naar het dichtstbijzijnde hoerenhuis.

Voor mijn Malia, voordat iemand anders haar dan ook met maar een vinger aanraakt.

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik verbaasd ben dat niemand zei dat het Ajax was. Want guys, hij is de badguy. Nog bedankt voor alle felicitaties, het maakte mijn dag echt.

Xx
Pinky

Wolfchick MateUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum