17

3.6K 250 289
                                    

Drake pov.

Verschrikt kijk ik naar de geopende deur van Malia's slaapkamerdeur. Zijn broer staat lachend in de deuropening.

'Ik had gelijk. Dat wordt dokken pa!' roept hij lachend naar beneden. Malia rolt met zijn ogen en ik rol van haar af. Een beetje ongemakkelijk ga ik naast haar zitten.

'Je mag me marken de volgende keer als we bij jou zijn.' fluistert ze in mijn oor, ze drukt een kus op mijn wang en rent dan naar beneden, mij verbaasd achterlatend.

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Wow jezus iemand is blij.
Ja dûh, we mogen onze mate marken en dan kunnen we haar zo snel mogelijk compleet maten en dan lopen er al snel kleine pups rond!
Of ze wil alleen ons mark dragen.
Pfff, ze komt toch wel in haar heat dus het zal niet lang duren.
Het kan ook heel lang duren voor ze weer bij ons is.
Ey doemdenker, flikker op en wees blij dat ze zich laat marken door ons.

Ik rol met mijn ogen en sluit de mindlink af. Overenthousiaste wolf.

Hoofdschuddend loop ik de trap af, naar de hel. Gelukkig staat Malia voor de deur te wachten. Alweer schenkt ze me een bemoedigende glimlach voor we naar binnen gaan.

'Eindelijk, daar is het verliefde stelletje.' zegt de broer van Malia grijnzend. Ik rol met mijn ogen en Malia doet hetzelfde.

'Weetje, gaan jullie maar uiteten. Ik heb geen zin in je broers gepest.' zegt Malia's vader brommend. Malia loopt naar haar vader, pakt wat geld en loopt weer terug.

'Kom.' zegt ze glimlachend. Ik volg haar verward. Gaat het zo bij haar thuis? Bij de meisjes waar ik heen ging boeide het de ouders niks of werd ik er meteen uitgestuurd. Hier, hier, hier. Hier is gewoon niet normaal.

'Ey Dorkie kom je nog?' vraagt Malia speels terwijl ze met haar helm heen en weer gaat. Ik kijk haar aan met een sullige(ABookWurm) glimlach.

Malia pov.

Zo lief, zo schattig, zo cute, zo, zo, zo mijn. 

'Waar uhm... waar gaan we eten?' vraag ik een beetje afgeleid door zijn glimlach.

'Nou ik dacht misschien kan ik wat voor je koken.' vraagt hij met een glinsterende blik. Ik kijk hem lachend aan. Ik loop naar hem toe en druk een kusje van zijn mondhoek naar zijn oor. 

'Ik denk dat ik daar nog even mee wacht.' fluister ik en druk nog een kusje op zijn wang. Zijn ogen flikkeren tussen groen en zwart. Werkt altijd. Ik loop heupwiegend terug en ik hoor een zachte grom.

-

'Maar hij is serieus je vriendje?' vraagt Fenna verontwaardigd. Ik knik met een klein blosje op mijn wangen.

'En hij heeft je nog niet genomen?' vraagt Riv dan. Ik kijk hem met grote ogen en een frons aan. Fenna rolt met haar ogen en geeft Riv een duw.

'Let maar niet op hem. Hij kan er niet tegen dat hij nog maagd is.' zegt ze droog. Ik laat een kleine grinnik horen en kijk de groep rond. Iedereen zit met iedereen.

Mila met Nolan, Jake met Tess, Finley en Noema, Lotte heeft een vriendje van een andere school en Riv en Fenna hebben ook iets vreemds. Ik, ik heb Drake. Het geweldigste vriendje dat er is. Zijn ogen fonkelen als hij opgewonden of blij is, zijn haar is soms warrig soms verzorgd maar zo s-.

'Malia je kwijlt, als je zo graag iemand wil zoenen ga naar Kyle.' zegt Riv lachend. Ik kijk hem kwaad aan en trap hem tegen zijn schenen.

'Jezus Mal, je kan verdomd goed trappen.' kreunt hij pijnlijk. Ik haal mijn schouders op.

'Ik heb geoefend op Kyle.' zeg ik en ik sta op en ren naar het bos. Ik ga er altijd heen als ik de wereld even zat ben. Eenmaal een beetje diep in het bos plof ik neer.

Kyle.

Het enige wat mij breekt en precies daar moet Riv over beginnen. Nou ik neem het hem niet zo erg kwalijk want hij is, niet heel oplettend. Ik weet niet. Onopvallend valt er een traan naar beneden.

Een grommend geluid, nou gewoon gegrom laat me terug komen naar de realiteit. Verschrikt kijk ik naar de wolf die voor me staat.

Het is niet Drake.
De wolf is niet Drake.
DIE FREAKING WOLF DIE VOOR ME STAAT IS NIET DE WOLFVORM VAN DRAKE.

Even ik herhaal, DRAKE STAAT NIET VOOR ME.

Oke chill.

Wolven kunnen niet klimmen. Klim in een boom.

Wacht, ik kan niet klimmen.

Gillen, gillen voor Drake. Nee dat kan niet dan valt hij misschien aan. Oke, chill je kan dit fixen.

Eten, uhm.... ik heb honger. FOCUS! Wacht ik heb vlees op mijn brood. Ik gooi het vlees weg en gil voor Drake, probeer te glimmen en wensen dat Drake snel genoeg komt.

Zo gezegd, zo gedaan.

Ik gooi het vlees, gil voor Drake en ren weg. Maar wat die wolf werkt niet helemaal mee met mijn plan.

Hij kijkt me aan alsof ik gek ben als ik het vlees gooi, serieus het is salami dat had ik beter zelf kunnen eten, en als ik gil om Drake gil springt hij woest grommend op me.

Je weet toch dat mensen altijd hun leven voor hun ogen voorbij zien flitsen als ze sterven of bijna sterven. Uhm ja dat gebeurde niet bij mij. Het was nog steeds ik in een bos met een kwade wolf.

Gezellig.


HEY,

O My God, ik kreeg zoveel vragen of ik snel verder kon gaan en ik werd gewoon gelukkig.


Maarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr


Ik heb een vraag.


Ik zit te denken om een schrijfwedstrijd te organiseren of wat dan ook. Zouden er mensen geïnteresseerd zijn??????????


XX

PinkyX



Wolfchick MateМесто, где живут истории. Откройте их для себя