19

3.8K 256 44
                                    

Zoals een beetje te voorspellen was is dit een getinte scène. Ik geef net als bij Bèta Mate and Alfa Wife aan wanneer de mensjes die hier gevoelig voor zijn of niet tegen kunnen moeten scrollen.

Drake pov.

Woaw! Malia ziet er geweldig uit! Echt gewoon fantastisch! Ik merk dat Conner moeite doet om vrij te komen maar al snel herinner ik hem aan de afspraak. Malia staat blozend naast haar ook blozende vriendin die blozend naar haar vriendje kijkt.

'Malia vergeet je tasje niet!' gilt de vriendin, volgens mij heet ze Fenna. Malia loopt met een beschaamd hoofd terug en pakt haar tasje snel aan.

'Wat zit in dat tasje schoonheid.' fluister ik in haar oor als ze weer bij mij is. Haar wangen worden schattig rood en ze duwt het tasje in mijn handen als teken dat ik zelf moet kijken. Met een gefronste uitdrukking maak ik het tasje open en als ik de inhoud zie begin ik spontaan te grijnzen.

'Ik dacht al dat je nog geen pups wilde.' fluister ik weer in haar oor en bijt op haar oorlelletje. Er gaat een rilling door haar lichaam en ze pakt snel haar tasje terug en rent naar mijn motor. Ik loop op mijn dooie gemak naar haar toe.

'Chill wolfchick, we gaan eerst eten.' probeer ik haar gerust te stellen. Het werkt alleen averechts. Totaal averecht. Ze begint nog erger te panikeren.

'Malia chill, je weet dat we het alleen doen als jij er klaar voor ben. Ik ga niks doen tegen jouw wil in.' zeg ik geruststellend als ik mijn armen om haar heen ga. Ze knikt een beetje. Ik dwing haar naar mij te kijken door haar kin omhoog te liften.

'Malia ik meen het.' zeg ik serieus. Haar ogen glinsteren, niet van de tranen maar van geluk en liefde.

'Ik weet het Drake, ik weet het.' zegt ze zachtjes. Ik kijk kijk haar niet helemaal overtuigd aan. Ze streelt liefkozend over mijn wang ik kijk me diep in mijn ogen aan.

'Z-zullen we m-m-maar g-gew-w-oo-on g-aan.' stotter ik. Ze kijkt me glimlachend aan en knikt. Serieus Drake, stotteren. Slim bezig.

Eenmaal op de motor begin het zelfvertrouwen weer door me te stromen. Ik geef flink gas en voel dat Malia haar handen om mijn buik klemmen.

Malia pov.

Jezus wat kan Drake snel rijden. Niet normaal. Ik kijk om me heen en zie dat we niet naar het packhuis gaan. Niet dat dat mij heel erg verrast maar oke. Eenmaal bij de bestemming kijk ik mijn ogen uit. Wauw, het is gewoon een villa.

'Drake ik wist niet dat jij een villa had, heb.' zeg ik verwonderd. Ik kijk letterlijk mijn ogen uit. Het is zo mooi.

'Ik ben blij dat je het mooi vind. Het is voor later. Ik laat je binnen zien.' fluistert hij in mijn oor. Ik draai me om en knik glimlachend.

Hij laat me het hele huis zien en wauw het is prachtig en ook prachtig versierd. Met rozenblaadjes en kaarsjes. Zo lief. Het diner is geweldig. Of Drake kan onwijs goed koken of mensen hebben hem geholpen maar dat maakt niet uit want wauw dit is hemels.

'Drake.' zeg ik als we al een tijdje klaar zijn met eten en hij me eng aanstaart. Het enige wat hij doet is me begeleiden naar de slaapkamer.

Hij dwingt me naar hem te kijken en enkele secondes later voel ik zijn zachte lippen op de mijne. Het is een liefkozende kus die langzaam veranderd in een ruwe en passievolle zoen. Zijn lippen gaan van de mijne af en dwalen langzaam af naar een plekje tussen mijn hals en schouder. Het plekje waar hij mij gaat marken.

Zonder te twijfelen zakken zijn tanden af in mijn nek. Een pijnlijk gevoel gaat door mijn hele lichaam heen. Ik bijt op mijn lip om geen gilletje te slagen van mijn. Maar zoals in alle boeken veranderd de pijn in puur genot en ik wil meer.

Net als een vampier van je bloed heeft gedronken, je wilt dat weer. Meer. En dat voel ik nu ook.

Oogjes dicht en scrollen.

Ik duw Drake met ongekende kracht op bed en druk mijn lippen ruw op de zijne. Hij is even verbaasd maar gaat al snel in mee. Mijn lichaam lijd zijn eigen leven en ik ben er blij mee want ik zou niet weten wat nu te moeten doen.

Mijn handen glijden naar zijn blouse en vliegensvlug heb ik de knopen losgemaakt en zijn blouse uitgetrokken.

'Zozo, dus onze wolfchick neemt de leiding.' mompeld Drake grijnzend tegen mijn lippen. Ik grom wat terug en zijn lippen gaan weer naar mijn hals en naar mijn decoleté. Mijn handen vlechten zich in zijn haar en geven er af en toe zachte rukken aan.

'Mooie jurk maar trek hem liever uit en nooit meer aan.' mompelt hij tegen mijn huid aan. Zijn handen banen zich een weg naar mijn rug waar de rits is en in een paar secondes is mijn jurk uit. Ik kijk hem lachend aan.

'Dit is wel oneerlijk. Ik sta hier in mijn lingerie en jij hebt alleen en ontbloot bovenlijf.' zeg ik quasi-bedroefd. Hij grijnst en trekt me naar hem toe.

'Doe hem dan maar uit, bad angel.' fluistert hij grijnzend. Om hem te pesten ga ik eerst met mijn wijsvinger over zijn borstkas en laat hem langzaam afdwalen naar zijn knoop. Ik duw hem weer neer op bed ga nu met mijn tong langs zijn broekrand. Hij laat een kreun horen en ik glimlach.

'Doe die verdomde broek uit.' zegt hij knarsetanden. Ik glimlach liefjes en die nu wel zijn broek uit. Gevolgd door zijn sokken en mijn panty.

'Wauw je bent, wauw gewoon wauw. Je bent prachtig en helemaal van mij.' zegt hij verwonderd als hij me ziet. Ik rol met mijn ogen en druk mijn lippen weer op de mijne. Hij duwt mij deze keer in het bed.

'Drake, Drake. Je uhm....' zeg ik nerveus als ik een bobbel tegen mijn bovenbeen voel. Hij grijnst. Ik rol weer met mijn ogen.

'Ik ben klaar alleen doen we het wel veilig dus..' fluister ik zachtjes als ik de verpakking pakt. Hij knikt en doet zijn ondergoed uit om hem om zijn vriend te schuiven. Hij doet de rits van mijn lingerie omlaag en nu zijn we beide naakt.

Hij duwt me zachtjes op bed en komt boven me hangen en begint me weer te zoenen. Langzaam voel ik hem naar binnen glijden en mijn ogen beginnen te tranen.

Drake kust liefelijk de tranen we gaat heen en weer. Na een tijdje voelt het fijner en begint hij harder te stoten. Kreunen ontsnappen uit mijn mond en ik vind het niet erg. Ik voel me fijn bij Drake. Na een tijdje komen we beide klaar en vallen we naast elkaar op bed.

Kijk maar ;)

Ik kruip tegen hem aan en hij slaat zijn arm om me heen.

'Ik hou van je.' fluistert hij in mijn oor en kust mijn wang. Zonder er bij na te denken geef ik het antwoord dat mijn hart met liefde geeft.

'Ik hou ook zielsveel van jou Drake.' fluister ik terug en val langzaam in slaap met de fijne gedachte dat we nu compleet gemate zijn.


Het is gebeurd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAAAAAAAAAAAAA #Fangirl


XX

Pinky

Wolfchick MateWo Geschichten leben. Entdecke jetzt