18

3.6K 244 124
                                    

Drake pov.

Ik kijk zoekend rond over het plein vol met mensen. Waar de hel is Ajax heen? Ik kijk het plein nog een aantal keer rond als ik een angstige gil hoor. Een gil die bij mij door merg en been gaat. Malia.

Zo snel als ik kan ga ik haar geweldige geur achterna. Het leid naar het bos. HET BOS?! Wat doet ze in het bos? Ze hoort op school te zitten niet in het bos?! Ik ga nog snellen en voor ik het weet zie ik Malia onder een wolf liggen en een stuk worst wat verderop. 

Vast een geweldig plan van Malia.

Ik verander en val de wolf aan die boven Malia ligt aan. We worstelen even maar al snel rent hij weg. Vreemd, hij komt me bekent voor.

Ik verander, pak wat kleding en trek het snel aan. Nadeel van het veranderen. Ik loop snel naar Malia die ik optil.

'Vanavond.' mompelt ze als ze als ze zich uit mijn armen wrikt en terug loop richting school.

'Malia wat bedoel je met vanavond?' vraag ik verward als ik haar achteraan ren. Ze draait zich om met een speelse glimlach aan.

'Dan ben ik bij jou, dus bereid je maar voor.' fluistert ze voor ze terug rent. Ik kijk haar verward aan. 

Vanavond? Waar moet ik me op voorbereiden?
JIJ EIHOOFD! VANAVOND GAAN WE HET MATINGSPROCESS VOLTOOIEN!!
Nee. Daar was ze nog niet klaar voor. Dat zei ze zelf.
Blijkbaar is ze van gedachte veranderen. Ga na, ze keek speels, ze fluistert en ze is vanavond bij ons!
Wauw, je hebt gelijk.
GA VERDOMME VOORBEREIDINGEN TREFFEN! ZORG VOOR DIE VILLA! MET HET KINGSIZE BED!
Ik zal alles regelen, alleen er is een ding, ik wil de controle.
Sure.

Zo snel als ik kan ga ik alles regelen voor vanavond. Een avond die ik nooit ga vergeten

Malia pov.

Glimlachend loop ik terug naar school. We zijn nu ongeveer klaar met school maar dat boeit me niet. Met een glimlach ga ik op een bankje zitten voor school. Vanavond. Vanavond. Vanavond ben ik gemarkt en geen maagd.

'Hey waar was jij ooit?! Echt ik heb Riv ongeveer een blauw oog geslagen. Hij had dat nooit mogen zeggen het spijt me zo erg!' ratelt Fenna.

'Fenn, het is goed. Ik heb alleen je hulp nodig. Ik kwam Drake tegen in het bos en tjaa... we hebben zeg maar afgesproken voor vanavond en'

'IK WEET GENOEG!!!!!!!!!!!!! We gaan nu meteen naar de stad en dan gaan we naar mij. Ik ga je helemaal mooi en sexy maken.' zegt ze lachend. Mijn wangen worden rood. Het HELE schoolplein hoort dit nu.

'Je mag je altijd mooi maken voor mij.' zegt een hese stem in mijn oor en diegene kust mijn nek. Abrupt draai ik me om en kijk Kyle aan.

'Kyle wat is er nou niet duidelijk aan dat ik een vriendje heb. Ik ben met hem en ik ben gelukkig. Laat me nou.' sis ik kwaad. Hij kijkt me grijnzend aan. Ik laat een kwaad kreetje horen en loop samen met Fenna weg.

'Ugh ik wil die gast zo graag wurgen.' zeg ik grommend van woede. 

'Jij en de helft, nee jij en de mensheid. Want domme sletje en meelopers noem ik geen mensheid meer.' zegt Fenna lachend.

Nog lachend over hoe dom en irritant Kyle wel niet is lopen we een lingeriezaak binnen. Fenna ogen worden groot en ze begint dingen van de rekken te halen.

Na een tijdje heb een tja.... iets moois?

Het is nu ongeveer zes uur s'avonds en Fenna heeft me opgemaakt. Het fijne aan Fenna is, is dat ze niet als Judith is. Ja Judith wilde me ook opmaken net als Fenna, maar Fenna houd het natuurlijk terwijl bij Judith ik er altijd uit ziet als Barbie.

Hoe vriendinnen je kunnen verraden.

'Oke alles is waterproof je make-up voor als je gaat huilen. Je hebt all-day-stay lipstick op dus daar hoef je je ook geen zorgen over te maken en..... en..... owh ja ik heb allerlei voorbehoedsmiddelen in je tasje gedaan.' somt ze op en knipoogt aan het eind. Echt ongelooflijk dat ik dit gewoon ga doen. Ga ik spijt krijgen, nee. 

Ik hoop alleen dat Drake er mee eens is dat ik nog geen kind wil. Want in de meeste weerwolfverhalen krijgen ze altijd een kind na de eerste keer, en om eerlijk te zijn, ben ik daar nog lang niet klaar voor. Ik wil school nog afmaken. Cliché als het maar kan maar het is zo. Na school zal ik nadenken over kinderen, een kleine Drake.

My gowd dat zou zo cute zijn.

'Fenna, heb jij al nagedacht over kinderen?' vraag ik nieuwsgierig als ze mijn haar borstelt. Ik zie door de spiegel haar dromerig kijken.

'Natuurlijk heb ik daar over nagedacht. Ik wil dolgraag kinderen, maar ik wil geen teen mom zijn. Ik heb al over gedroomd sinds ik klein was. Alleen ik moet nog een leuke man vinden.' zegt ze dromerig. Ik moet grinniken om haar antwoord.

#spoileralert

'En Riv dan? Jullie zijn echt schattig samen en vertel me niet dat jullie iets hebben als Scott en Allison?' vraag ik grijnzend. Ze kleurt rood en schud haar hoofd.

'Nee, het is meer, ja als Scott en Allison maar dan zonder de heftige break-up en de dood van Allison. Ik vind hem ontzettend leuk maar Riv, Riv is Riv dus ik weet het niet.' zegt ze lichtelijk teleurgesteld.

Einde spoiler

'Lieve schat, je hebt gelijk dat Riv Riv is, dus laat hem op z'n Fenna's zien dat je hem leuk vindt en dan echt leuk leuk. Gezien hoe Riv naar je kijkt zijn de gevoelens zeker wederzijds.' zeg ik met een bemoedigende glimlach.

'Nou hij komt vanavond langs en...' zegt ze met een kleine glimlach.

'Oke geen seks, onthoud dat. Gewoon jullie twee op de bank of op het bed knuffelend misschien zoenend. Gewoon jullie twee samen.' zeg ik bemoedigend. Ze glimlacht dankbaar naar mij.

'Onze prinsen hebben een perfecte timing.' zegt ze glimlachend. Ik glimlach ook en samen lopen we naar onze prinsen toe.

'Wouw!' zijn hun antwoorden als we de deur openen.

OLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

RIVSTERTJE IS NIET EVIL!! Ik kreeg van mensen( *kuch* romyhubner *kuch* renskejulia *kuch*) moordneigingen en bestraffingsplannen naar hem maar Riv is niet duister.

NOG STEEDS KUNNEN MENSEN MEE DOEN AAN DE SCHRIJFWEDSTRIJD!!!!!!!!! ALS JE HET LEUK VINDT KIJK OP MIJN ACCOUNT!

Ik hoop dat ik nog aanmeldingen krijg.

XX

Pinkyx

Wolfchick MateWhere stories live. Discover now