34.

2.4K 193 54
                                    

Ajax pov.

'Ajax?' vraagt de stem van Judith nieuwsgierig. Ik kijk haar geïrriteerd aan en brom iets wat lijkt op 'wat'.

'Nou niet dat ik het erg vind of zoiets, maar waarom val je Malia lastig of aan. Waarom wil je haar zo graag dood hebben?' vraagt ze terwijl ze met haar vinger over mijn arm gaat.

'Dat is een lang verhaal, en ik weet niet of je daar zin in heb.' zeg ik. Ze kijkt me met grote nieuwsgierige ogen aan. Ik zucht voor ik aan mijn verhaal begin.

(A/N Ik weet dat iedereen hier naar uit kijkt dus vandaar. Hier is de uitleg)

.............................................

..........


NANAN






HIT THAT NANA







OKE IK BEGIN!

SCHUIN IS FANCY!

'Het gebeurde allemaal toen ik nog jong was. Ik was gewoon thuis aan het spelen en mijn ouders waren weg dus was de buurvrouw er. Buiten hoorden we plots allemaal geschreeuw en gegil. Ik liep naar het raam om te kijken wat er was maar ik zag niemand, niemand levend. Ik zag allemaal dode lijven. Dode mensen van het dorp. Allemaal dood op de grond, besmeurd met bloed. Ik schrok en liep snel naar buiten om te kijken waar mijn ouders zijn. Na een tijdje vond ik ze aan het rand van het woud. Beide waren ze verwond, bloedend en half dood aan het gaan. Er stonden een paar mensen voor ze maar wat, of wie opviel was een klein meisje. Een heel klein meisje. Ze kon amper staan dus leunde ze tegen de benen van een oudere man aan en hielt ze de hand van een oudere vrouw vast. Het oudere paar had een kruisboog in hun handen die naar mijn ouders stonden gericht.

'Dit was het dan voor jullie.' zei de oude man duivels voor hij en de vrouw een pijl afvuurde door het hart van mijn ouders. Ik hield me al die tijd stil. Ook toen mijn definitief werden vermoord. 

'Zie je nou eindelijk hoe duivels weerwolven zijn, Malia. Ze moeten dood.' zei de vrouw voor ze weg gingen en ik eindelijk naar mijn ouders kon om te rouwen. Ik moest dat weg. Ik moest naar een nieuwe plek. En zo kwam ik hier. Met de wraak gedachte voor het meisje. Malia.' vertel ik. Judith kijkt me geschrokken en vol met medelijden aan.

Dat is nou juist wat ik niet wil. Medelijden.

'Maar om die zorgen even te vergeten kunnen wij wel wat doen.' zegt ze speels. Ik grom instemmend. (Jullie snappen het wel)

Drake pov.

Ik kijk vol ongeloof naar Malia. Mijn alweer vergiftigde Malia. Ik heb er weer niks aan kunnen doen en ik haat het. De ijs-jongen was een mens dus ik kon alleen de politie bellen en hem niet martelen tot hij antwoord gaf. Dat ijsje is het enige wat ze ophad. Het kon alleen dat ijsje zijn. Of natuurlijk een vloek of zoiets, maar de heksen en tovenaars zijn verboden. Niemand mag daar komen en dat hebben we bedacht met een rede.

De rede dat er niemand meer gewond kan raken zonder echte dader. Want als een heks of tovenaar het heeft gedaan dan kan iedereen het zijn. Heksen en tovenaars doen alleen wat in opdracht van iemand en dat is altijd in geheim dus het komt zelden voor dat je dan de dader vindt.

'Het komt goed Malia, dat beloof ik je.' zeg ik liefdevol en pak haar hand vast. Ik ga met mijn duim op haar hand heen maar stop zodra ik een telefoon hoor. Haar telefoon.

'Uhm hallo?' zeg ik licht ongemakkelijk.
'Drake? Dat kan ook. Weet jij waar Malia is? Ze is al dagen nog niet thuis geweest en ik weet dat het vakantie is maar we maken ons zorgen.' ratel haar broer.
'Ja ik weet waar ze is. Ze is naast me.' zeg ik zachtjes. Ik hoor haar broer opgelucht zuchten.
'God zij dank. Mag ik haar spreken?' vraagt hij gretig. Ik zucht.
'Dat gaat moeilijk want ze licht in het ziekenhuis.' zeg ik langzaam. Ik hoor hem luid ademhalen.
'Wat? Hoe is dat ooit gebeurd?' vraagt hij bezorgd."
'Ze is waarschijnlijk vergiftigd maar de dokters doen nog onderzoek. Als je haar wil bezoeken dan moet je naar het ziekenhuis in mijn..... dorp rijden.' zeg ik snel. Ik wilde bijna pack zeggen.
'Oke, dankje man. Ik en mijn ouders komen er aan. Wat is het adres?' vraagt hij snel en ik hoor dat hij al in zijn auto zit. Ik zeg het adres en hang op.

Ik ga weer in de stoel zitten naast Malia. Wachten op haar familie of de dokter, maar nog liever op Malia die wakker wordt.

Oke voor de duidelijkheid. Ajax zei steeds dorp omdat hij geen pack kon zeggen want Judith weet het nog niet. Nana ze sterft weer bijna. Ben sadistisch bezig.


XX

P


Wolfchick MateWhere stories live. Discover now