14

3.8K 248 70
                                    

Drake pov.

Ik geniet hier zo van. Ik ben niet de enige oh, mijn wolf zeikt er ook over door. En ken je irritant, nou hij is het toppunt van irritatie.

Ik ben zo blij dat ze niet raar doet over Isabel. Zij was..... zeg maar..... nou je snapt het wel.

Hoewel Malia een slechte mensen kennis heeft, *kuch* *kuch* Kyle *kuch* *kuch*, heeft ze een enorm goede wolvenkennis. Ze had gelijk over mij, Ajax en Isabel. Het is gewoon fascineren.
Dat zij dat kan is logisch, ze is geweldig!
Ach jezus kan je niet een keer je bek houden. Ik, we, iedereen weet hoe geweldig onze mate is.
Dat is logisch! Iedereen houdt van haar. Maar ze is van ons en alleen van ons.

Ik zucht en laat Malia los. Ze gaat weer normaal staan en gaat met haar vinger over haar licht opgezwollen lippen. Ik grijns en ga met mijn hand door haar haar. Ze grijnst en gaat ook door mijn haar. Nu staan we grijnzend elkaars haar door de war te halen.

'Ik heb honger.' zegt Malia, ons mooie momentje verpestend. Ik grijns en trek haar tegen mij aan.

'Dan gaan we toch wat eten.' zeg ik lachend. Ik geef haar een kus op haar kruin(voor mensen die niet weten waar dat is, dat ik op je hoofd, het is een soort kale plek op je hoofdhuid waar je haar alle kanten op gaat. Ik dacht eerst dat het ergens bij je schouders was.)

Ik trek haar mee naar mijn motor en geef haar haar helm. Ik zet de mijne op en we rijden naar een restaurantje in haar dorp. Het is een restaurantje waar Kyle vaak komt. Dat doe ik helemaal perrongeluk.

Er aangekomen staat Malia een beetje naar haar tenen te staren. Ik pak haar kin zachtjes beet en dwing haar om naar me te kijken. Ze bijt op haar lip als ze diep in mijn ogen kijkt.

'Wat is er?' vraag ik lief en dwingend te gelijkertijd. Ze glimlacht schaapachtig.

'Ik wilde, nou wil weten hoe jullie aan geld komen voor dit soort dingen. Ik weet dat het dom klinkt maar ik ben nieuwsgierig.' zegt ze zachtjes. Ik grijns en druk een kus op haar wang.

'Wij werken ook gewoon. Ik weet niet hoe andere roedels het doen maar in onze roedels werken we gewoon.' zeg ik grijzend en trek haar naar binnen. Ik kijk rond en zie Kyle waardoor ik nog meer begin te grijnzen.

'Hey wat grijns je nou, je lijkt op de joker ofzo.' zegt Malia lachend en prikt in mijn wang.

'Owh ik had een binnenpretje.' mompel ik en ik trek haar naar een tafel. Na tijdje komt onze ober er aan. Ik gok dat hij een gast rond de 19 is.

'Wat wil je drinken?' vraagt hij aan Malia. Ik grom lichtelijk en Malia kijkt me met blozende wangen aan.

'Ik en mijn vriend, willen graag cola.' zegt ze met uitdrukking op vriend. De gast kijkt haar licht geschokt aan, mij kwaad en loopt dan met een arrogante blik weg. Ik kijk hem grommend na en Malia pakt mijn hand en strijkt er met haar vingers over.

'Rustig, zie je mij boeien, nee. Ik ben bij jou en ik ben gelukkig.' zegt ze geruststellend ik knik en pak ook haar hand.

Malia pov.

Ik kijk aan en zie dat hij gerustgesteld is. Owh hij moest eens weten.

1. Er gaan allemaal geruchten over ons rond en die zijn niet allemaal even lief.
2.  Ik word kapot gespamd door die dokter uit het ziekenhuis.
3. Ik heb hevige ruzie met Judith.

Ik kijk rond in het restaurant en zie Kyle. Mijn grip op Drake zijn handen verstrakt. 

'Hey wat is er?' vraagt Drake bezorgd. Awh het is ook echt wel een schatje.

'Nou kijk, je weet toch dat ik sommige mensen niet mag, nou de volgens mij nummer een zit hier in het restaurant samen met de nummer twee, maar nu staan ze gedeeld.' ratel ik. Hij draait zich om in de richting waar ik kijk.

En Karma en ik zijn bff forever, dus Kyle en Judith kijken ons ook aan. Kyle grijnst en trekt Judith naar hem toe om nou ja.

Ik draai snel terug en veeg de traan die over mijn wang loopt ruw weg. HOE KUNNEN ZE! Nou eigenlijk hoe kan Judith. Ze weet wat hij deed bij mij en dan doet ze dit.

Ik zucht en kijk naar Drake die mij medelijdend aankijkt.

'Zullen we naar de MAC gaan?' vraag ik zachtjes. Hij knikt grijnzend aan en legt wat geld op. Samen lopen we het restaurant uit en samen bedoel ik ik naast Drake die zijn arm om heen heeft geslagen en zijn hand op mijn kont heeft gelegd.

'Je bent echt raar Dorkie.' mompel ik voor we wegrijden naar de hemel.

DE MAC!


Heyyy,

OMG ik heb al een tijd niet ge-update. Nou lang voor mijn doen. MAAR DAT KWAM DOOR SCHOOL, HOE LULLIG DAT EXCUUS OOK IS, HET IS NU VAKANTIE! En ook vanaf dinsdag kan ik een week amper downloaden. Sowy.

Ik probeer zoveel als het kan te schrijven.


XX

P!nk(y)

Wolfchick MateWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu