2

5.3K 333 152
                                    

#bewerkt

Malia pov.

Na onze uitbundig lange Teen Wolf-filmavond, hij duurde 10 uur, zijn we gaan slapen. Ik sliep natuurlijk in mijn geweldige Teen Wolf-pyjama

Judith sliep in haar 5 Seconds of Summer pyjama, we waren allebei in onze fangirls pyjama's

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Judith sliep in haar 5 Seconds of Summer pyjama, we waren allebei in onze fangirls pyjama's. We verschillen niet zo heel veel van elkaar; we zijn allebei fangirls. Ik gok dat onze vriendschap op dat feit is gebaseerd. Dat we goed met elkaar kunnen opschieten helpt ook mee. 

----

Ik word uit mijn slaap getrokken door een practig geluid: het geluid van Dylan O'Brien. Dan is het wakker worden gelijk geen probleem meer?

'Hey,' zeg ik vrolijk in de telefoon zonder te kijken wie me belde.

'Wauw prinses. Je verbaasd me alweer. Hoe kan jij zo vrolijk zijn in de ochtend?' vraagt de stem verbaasd. Een frons vormt zich op mijn gezicht. Wie belt mij nou weer?

'Wacht, wie is dit? Ik zweer op mijn goudvis zijn graf dat als je een of andere pedo bent dan zwaait er wat,' dreig ik. Het is eerlijk gezegd een loze bedreiging. Wat kan ik tegen een pedo doen. Hooguit weg schrikken met Teen Wolf-obsessie

'Rustig prinses. Ik kan je verzekeren dat ik geen pedo ben. Ik vroeg me eerlijk gezegd af wanneer onze date is?' zegt hij lachend. Het duurt even voor het lampje gaat branden. Het is gewoon Kyle.

'Eens zien, ik heb vandaag niks te doen ma- wacht. Zei je nou date?' vraag ik verbaasd. Die gast is wel heel hoog in zijn bol geslagen. Ik heb al een vriendje: Dylan O'Brien.

'Ja, ik zei inderdaad date. Dacht jij dan dat we naar de dierentuin gingen als vrienden?' lacht hij. Ik dank de goden dat het een telefoongesprek is, anders zag hij mijn rode wangen en had nog harder gelachen.

'Ik denk dat ik rond elf uur wel tijd heb,' zeg ik bedachtzaam. Ik heb tijd, als ik mijn ochtendlijke Teen Wolf-marathon niet hou. 

'Dan zie ik je over twee uur,' zegt hij snel en hangt op. Ik glimlach sullig totdat zijn woorden tot me doordringen. Het is negen uur?! Hij heeft het toppunt van eikelheid bereikt. Je belt niemand om negen uur in de ochtend op en al helemaal niet op een zaterdag.

'IK GA JE OPMAKEN!' gilt Judith in mijn oor. Oh god nee, alsjeblieft niet.

'Nee.' zeg ik resoluut. Ze zucht verslagen. Bam, ik win altijd. Na onze korte discussie hadden we een langere keuze over wat ik aan moest.

---

'Je bent prachtig,' fluistert Kyle in mijn oor. Zijn armen zitten rond mijn middel en naar mijn smaak net iets te dicht bij mijn kont. Ik voel mijn wangen opwarmen en kijk snel weg. Kyle lacht kort voor hij de deur voor zijn auto open houd. Judith kon haar mond niet houden toen ze er achter kwam dat hij auto reed en eerlijk gezegd vind ik het ook best wel heel stoer. Hij rijdt geen Jeep zoals Stiles, maar meer een Porsch zoals Jackson.


'Prinses, waar wil je heen?' vraagt hij terwijl hij mij aankijkt en vanuit zijn ooghoeken naar de wegkijkt. Wow, hij kan multitasken.

'Gingen we niet naar de dierentuin toe?' vraag ik verbaasd. Dit is zo verwarrend. Mannen zeggen dat vrouwen in raadsels praten, maar zij zijn nou ook niet bepaald duidelijk.

'Natuurlijk prinses, maar naar welke dieren wil je toe?' vraagt hij met een grijns. Oké, dat is logischer. 

'Ik wil heel graag naar de wasberen en wolven, want die zijn heel schattig. De rest maakt mij niet zo uit,' zeg ik onverschillig. De enige rede dat ik toestemde met date is omdat Judith me filmavond had beloofd. Kyle mag dan knap zijn, maar hij is een asshole en niet mijn mate.

'Weet je dat je ogen oplichten als je enthousiast bent,' deelt Kyle me mee. Ik haal mijn schouders op. Ik ben nu eigenlijk benieuwd hoe mijn ogen eruit zien als ik enthousiast ben. Als ze nu al oplichten, dan moeten ze wel schijnen al ben ik echt enthousiast.

Als we in de dierentuin zijn, gaan we gelijk naar de wolven. Wolven zijn fascinerend. Ze zijn loyaal, lief, zacht en absoluut mijn favoriete dieren.

'Hij is de alfa.' fluister ik terwijl ik naar de grootste wolf wijs. Hij is mijn favoriet. Ik kom vaak in de dierentuin, alleen al om naar de wolven te staren. De verzorgers kennen me nu ook een beetje van gezicht.

'Wat is dat?' vraagt hij ongeïnteresseerd. Hij probeert geïnteresseerd te klinken maar dat faalt heel hard.

'De alfa is de leider van een roedel, een soort koning. Dan heb je de luna, de koningin. Je hebt de bèta, de rechthand en de gamma, de linkerhand. Je hebt normale wolven en vechters. Ook heb je omega's dat zijn de wolven met de laagste rang, ze zijn meestal zwak. Als laatste heb je rogues, roedelloze wolven,' vertel ik hem, terwijl ik nog steeds gefascineerd naar de wolven kijk.

'Wauw, je weet hier heel veel van af,' zegt hij, nog steeds ongeïnteresseerd. Ik knik en glimlach. Ik doe mijn mond open om iets te zeggen maar hij trekt me de bosjes in. 

'Wat privacy,' zegt hij met werelds engste grijns . Ik kijk hem bevreemd aan. Wat is hij nou weer van plan. Mijn onderbuikgevoel waarschuwt mij, maar ik ben te eigenwijs om er naar te luisteren.

'We mogen hier niet komen. Kijk maar op de bordjes,' zeg ik ongemakkelijk, terwijl ik naar de bordjes wijs..

'Nou en. Ik wou privacy voor ons,' zegt hij, met dezelfde grijns als eerder. Voor ik hem kan tegenhouden drukt hij zijn mond hard op de mijne. Als in zoenen. Ik verbeter dat: aanranden. Ik probeer me los te wurmen, maar zijn handen zijn verwikkeld in mijn haar. Dit is zo ranzig. In de verte hoor ik een grom. Een grom? Het is vast van de wolven. Of niet? Mijn gedachtes worden onderbroken door Kyle, die zijn tong in mijn mond propt. Oké, dat was de druppel.Een knietje was dé oplossing. Kermend van de pijn laat Kyle mij los waardoor ik weg loop. Snel. Ik ren ongeveer.

'Ranzig,' zeg ik terwijl ik mijn mond met mijn mouw afweeg. Ik ben nu ongeveer aan de andere kant van de dierentuin, veilig van Kyle. Ik moet naar huis, naar huis, waar mijn Teen Wolf spullen zijn en mijn Netflix met Teen Wolf en Disney. Natuurlijk ben ik een Disney-fan. Wie is dat nou niet? Zuchtend loop ik naar het bushokje net buiten de dierentuin. Een gedachte speelt door mijn hoofd: Vind ik ooit mijn mate?

 Een gedachte speelt door mijn hoofd: Vind ik ooit mijn mate?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Wolfchick MateWhere stories live. Discover now