12

4K 261 100
                                    

Malia pov.

Eenmaal op school word ik nagestaard. Misschien vanwege die foto, misschien omdat er een facking knappe jongen naast me loop, misschien omdat ik gewoon awesome en fancy ben.

Ik gok het laatste.

Ik zie Kyle en knijp en Drake zijn hand. Ik hoor een kleine grom en kijk hem aan. Zijn ogen verspringen van kleur. Ik pak zijn hoofd met beide handen vast en druk een kusje op zijn lippen.

'Blijf hier en doe niks.' fluister ik tegen zijn lippen. Hij knikt, duidelijk er op tegen en ik draai me om. Vol moed loop ik naar Kyle die mij grijnzend aan staat te kijken.

'Ben je hem nu al zat schatje?' vraagt hij arrogant. Ik wil hem slaan, zo graag. Maar eerst dissen. Dat is belangrijk.

'Ben jij die kop van jou al klaar, ik namelijk wel. Ik help je wel even.' zeg ik en bal mijn vuist, sla hem vol in zijn gezicht, grijns, draai me om en loop terug naar Drake, die me grijnzend aankijkt. Hij slaat een arm om mij heen en trekt me tegen hem aan.

'Goed gedaan schatje.' fluistert hij in mijn oor.

'Je bent echt niet goed in bijnamen hè?' vraag ik plagend. Hij kijkt me aan en drukt een kusje op mijn neus. Ik grijns en draai me om. Precies op dat moment komt Judith mijn kant oplopen, dat kan, want wij voelen elkaar aan. Ik draai me nog een keer om naar Drake, werp hem een handkusje toe en loop verder.

'Oke wie is die gast en waarom mepte je Kyle in zijn gezicht?' vraagt ze als we buiten gehoorafstand van Drake zijn, nou dat denkt zij.

'Dat is Drake, mijn.... vriendje en Kyle is een lul, heb je de foto niet gezien?' vraag ik ontsteld. Serieus het staat overal op internet. Ze kijkt me medelijdend aan en we lopen naar de les. Maar wacht, medelijdend, volgens mij had zij mij verteld van die foto. Ik probeer me het te herinneren maar alles is een waas. Ik haal me schouders op en loop naar de les. Als ik het klaslokaal binnen wil lopen word ik tegengehouden door....

Surprise

Kyle.

'Wat moet je.' sis ik door mijn tanden. Hij houd me met een hand vast want met de andere houd hij een ice-pack voor zijn gezicht. Net goed.

'Ik wil een verklaring.' zegt hij simpel. Ik kijk hem kwaad aan en probeer me los te rukken. Ook al houd hij me met een hand vast, hij heeft me wel stevig vast. Hij knijpt hard in mijn arm en ik kreun van de pijn.

'Voor wat wil je verdomme een verklaring eikel.' vraag ik kwaad, de pijn negerend. Hij doet zijn mond open maar de lerares is hem voor.

'Malia, Kyle, komen jullie naar binnen?' vraagt ze lief. Ik knik en ruk mijn arm los.

'Ik spreek je later.' zegt Kyle en loopt naar binnen. Een beetje beduusd volg ik hem. What the hack is er net gebeurd?

'Zozo, eerst een vriendje en dan nog fix hebben met Kyle, jij durft.' zegt Judith lachend. Ik geef haar een moordende blik en ga expres naast iemand anders zitten. Ik kijk naast me en zie Spencer, perfect.

Spencer is een schatje, echt. Maar hij heeft een soort van een oogje op me. En het is een soort van vervelend. Ja, Spencer is knap, slim en aardig. Maar niet mijn mate.

Mijn gedachte gaan meteen weer naar Drake. Wat zal hij nu doen? Zal hij naar de roedel gaan of op mij letten. Ik blik naar buiten en ja hoor, hij staat buiten. En niet met een erg blije uitdrukking op zijn gezicht. Ik lach geruststellend naar hem en hij kalmeert zichtbaar.

'Naar wie lach je?' vraagt Spencer nieuwsgierig. Ik knipper een paar keer met mijn ogen en kijk hem aan. Ik kijk nog eens naar buiten en Drake is verdwenen.

'Niks in het bijzonder.' zeg ik glimlachend. Mijn gedachte nog steeds bij Drake.

De schooldag vliegt voor bij en hij bestond voornamelijk uit: Judith en Kyle negeren en ontwijken, Spencer hints te geven dat ik hem niet leuk vind, naar buiten staren, over Drake fantaseren, Drake buiten zien en nieuwe vrienden maken.

Dat nieuwe vrienden maken ging verbazend makkelijk. In de pauzes zat ik met een groepje mensen. Ze waren zeg maar neutrale mensen. Geen geek's, geen nerds, geen gangster, geen popi's. Gewoon normale mensen die een klein beetje gek zijn net als ik.

En het leuke is, de meiden die er zaten vinden Teen Wolf ook geweldig. Waarom zijn zij me niet eerder opgevallen! De jongens waren gewoon idioten maar wat kan je anders verwacht. Ik heb nu 9 nieuwe vrienden: Noema, Mila, Tess, Lotte, Fenna, Finley, Jake, Riv en Nolan. 

Toen de dag voorbij was zag ik Drake al staan. Ik zei iedereen gedag, aanvaarde het gepest, en rende naar Drake. 

Alleen Kyle was het daar niet mee eens want hij pakte mijn pols vast en trok me naar hem toe.

'Ik kreeg nog een verklaring, nadat ik hem heb gehad, kijk ik of je naar je vriendje mag.' zegt hij grijnzend. Ik kijk hem geschokt aan, maar dan herinner ik me Drake, die hier het niet mee eens is. Ik grijns en tel in mijn hoofd.

1....2....3....4....5....

En hé ik ben los van Kyle en een woedende Drake staat voor me. Ik pak snel zijn hand vast en voel hem kalmeren.

'Jij blijft van mijn vriendin af of je komt er niet zo makkelijk vanaf.' gromt hij en trekt me mee. Ik zie mijn vrienden hun duim opsteken en grijns.

Drake sleept me mee naar zijn motor en zet me er ongeveer op neer. Hij doet een helm bij mij en hem op terwijl hij steeds blijft mompelen dat ik van hem ben.

'Ja ik ben van jou. Dat weten wij en nu de school ook. Doe maar rustig.' zeg ik geruststellend en ik glimlach. Hij kijkt me aan glimlach en stapt ook op.

Samen scheuren we naar de horizon.

Oke nee misschien niet, we gaan gewoon naar het pack-huis.


Heyyy

We're back!

Tja dat was het


XX

Pinky

Wolfchick MateWhere stories live. Discover now