29

3.1K 194 124
                                    

Drake pov.

Ik strijk een lok uit haar gezicht en schud langzaam mijn hoofd. Ik doe mijn mond om tegen haar in te gaan maar ze legt haar wijsvinger tegen mijn lippen en maakt een sussend geluid.

'Niks zeggen. We zaten beide fout. Laten we er alsjeblieft niet meer over praten.' smeekt ze me. Ik wil weer tegen haar ingaan maar door haar puppy-ogen hou ik mijn mond maar.

'Malia, je hebt geen idee hoe erg ik je gemist heb.' zucht ik. Ze glimlacht waardoor ik ook moet glimlachen. Ik zucht en wrijf in mijn ogen. Ik heb letterlijk geen oog dicht gedaan sinds ze me had verlaten. Ik gok dat ze dat ook wel had gezien.

'Zullen we maar gaan slapen?' vraagt ze lachend. Ik knik gretig in til haar op in bruidsstijl waardoor ze begint de giechelen. Ik grijns naar d'r en til haar naar boven. Met een plof gooi ik haar op bed, kruip naast haar en sla de dekens om ons heen.

'Drake,' giechelt ze 'we hebben geen kleding aan.' Ik kijk haar aan met een sullige grijns. Ik sla snel de dekens van ons af en doe mijn shirt, broek en sokken uit. Ik kijk Malia verwachtingsvol aan en ze schud lachend haar hoofd, ook haar shirt, broek en sokken gaan uit. Ze kijkt me fronsend aan en ik snap het niet.

'Je shirt idioot. Hoe leuk ik je ook vind, ik ga niet naakt slapen.' zegt ze met rollende ogen. Ik maak een owh-geluidje en geef haar mijn shirt. Ze trekt hem aan en even later valt haar BH ook op de grond. Ik ga achter haar staan en druk kusje in haar nek op op haar mark. Ze giechelt en leunt tegen mijn aan. Ik grijp mijn kans en gooi haar voor de tweede keer op het bed en kruip naast haar.

'Ik hou van je.' mompel ik tegen haar huid aan. Ik sla de dekens om ons heen en Malia draait zich om. Ze kijkt me recht in mijn ogen aan.

'Ik, ik hou ook van jou Drake.' stamelt ze. Dat zijn de enige woorden die ik van haar wil horen. Op 'Ja, ik wil' na dan. Ik trek haar dicht tegen me aan en snuif haar geur op. Ze is weer bij mij, met deze gedachte val ik eindelijk weer in slaap.

Malia pov.

Met een heerlijk gevoel word ik wakker. Ik heb in geen tijden zo goed geslapen. Nou eigenlijk sinds het uitging met Drake. Ik kijk naast me en een klein gilletje verlaat mijn mond.

'Jeez Malia wat is er? Wat is er aan de hand?!' vraagt een meteen klaarwakkere Drake. De herinneringen van gisteren komen langzaam terug en ik lach schaapachtig.

'Niks ik schrok van het feit da-, het feit dat er zo'n lekkerding naast me lag.' zeg ik met een zwoele stem. Er komt een glimlach op zijn gezicht en hij drukt en kus in mijn hals. Vanaf mijn hals trekt hij een spoor naar mijn mondhoek.

'Drake, boos op jou blijven is zeer lastig.' brom ik terwijl ik mijn handen in zijn haar vlecht. Hij laat een kleine grom horen en kijkt me dan intens aan. Ik twijfel geen seconden en druk mijn lippen op de zijne. Gelijk gaat hij er in mee.

'Malia' hijgt hij als ik me terug trekt ', wordt mijn luna alsjeblieft.' Ik knik hevig met mijn hoofd en trek hem in een knuffel. Hij slaat zijn armen om me heen en zo hebben we ons intieme moment van de dag gehad.

Stalker pov.

Walgend luister ik naar wat er boven gebeurd. Het is gewoon te walgelijk voor woorden. Zij, onze luna. Deze roedel gaat ten onder en zij is de oorzaak er van. Ik moet en zal er alles aan doen om te zorgen dat zij sterft, en snel.

Met een gemene grijns kijk ik naar het blonde meisje dat op mijn bed ligt. De laken bedekken alleen het hoog nodige maar dat had ik vanacht al gezien.

'Ach meisje je weet niet waar je aan begonnen bent.' fluister ik naar niemand in het bijzonder. Het blonde meisje wordt wakker en kijkt me verschrikt aan. Ik leg gauw mijn hand op haar mond voor ze gaat gillen.

'Sssst, we gaan nog wat ochtendpret hebben net zoals we gisteravond deden. Je doet alles wat ik zeg of er komen littekens.' zeg ik. Het meisje knikt angstig en ik kruip boven haar.

Dit maar dan pijnlijker gaat bij Malia gebeuren.

En dan is Drake verlost van haar.

Eindelijk

Spannend!!!

EN IK HEB GEWELDIG NIEUWS!!! IK HEB EEN VRIENDJE!!!!!!!

Xxx
Pinkyk

Wolfchick MateWhere stories live. Discover now