5

4.8K 306 25
                                    

A/N dit is geen TW Fanfictie!

Malia pov.

Dit is het moment waar ik zo lang over heb gedroomd. Ik, een doodnormaal mens, die haar mate, een aantrekkelijk weerwolf, ontmoet. Er waren alleen een paar ding anders. Ik was straal bezopen, nou deels dan, ik liep rond in een rokje dat omhoog gekropen was, hij zat onder het zand, ik stond tegen een steenkoude muur aangeduwd wat best veel pijn doet en hij was verward. Maar voor de rest echt net mijn verbeelding.

'Wat?' vraagt hij verward. Ik wil nu zo graag mijn hand voor mijn hoofd slaan, over mijn hoofd wrijven en dat soort dingen, maar dat kan niet want iemand heeft mijn polsen naast mij gepind.

'Nou kijk ik ben een mens en ik ben dus blijkbaar jou mate en dat is er alleen bij weerwolven en vampiers maar ik weet niet zeker of vampiers echt zijn maar jij hebt dus mijn vermoedens, of eigenlijk beweringen, van de afgelopen jaren bevestigt.' ratel ik. 

Ik kijk hem aan en hij kijkt terug. Hij heeft een soort blik in zijn ogen die ik niet kan plaatsen. Het is vreemd. Ik weet het gewoon niet. Terwijl ik nog steeds in zijn ogen kijk is hij aan het praten. Ik let niet op, het enige wat mij interesseer is zijn ogen. Uiteindelijk merkt hij dat ik staar en knijpt zijn ogen dicht.

Blozend schud ik met mijn hoofd en kijk naar mijn schoenen. Oh kijk wat is dat? Is dat bloed of drank? Wat interessant zeg! Daar kan ik wel de hele dag naar kijken.

'Hey luister je wel.' vraagt hij voorzichtig terwijl hij met zijn vinger mijn kin omhoog tilt. Wat jammer, nu moet ik naar hem kijken in plaats van naar mijn schoenen met iets roods.

'Ik heet Malia, als in Malia van Teen Wolf. Die weerwolf serie. En nee ik luisterde niet, eerst keek ik naar je ogen en toen keek ik naar mijn schoenen waar iets roods op zit.' stamel ik zachtjes. Jezus wat is er met mij. Doe mensen dat vaker als ze hun mate vinden?

'Nou Malia ik ben Drake en ik vroeg of het wel gaat.' zegt hij liefkozend. Oke hij is dus zo een droomjongen. Hij is knap, nou ja niet model knap maar gewoon lief knap, hij is sterk dat kan je aan zijn armspieren zien, hij lijkt heel lief, maar hij is een weerwolf. Oke dat is niet het belangrijkste en ik wil hem sowieso nog leren kennen maar komaan, een soulmate is een spiegel. Iemand die jou gewoon begrijpt enzo, en hoe cool is het om zo iemand te hebben.

 Iemand die jou gewoon begrijpt enzo, en hoe cool is het om zo iemand te hebben

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

'Ja het gaat wel hoor, ik ben alle-' verder kwam ik niet want ik viel flauw. Het laatste wat ik hoor is 'oh shit!'

Drake pov.

Oh shit, oh shit, oh shit wat is er aan de hand. Waarom valt ze flauw?

Ik pak haar snel op en merk dat ze licht is, maar dat kan zo lijken omdat ik nog best wel sterk ben. Ik schud met mijn hoofd en begin te rennen met Malia in mijn armen.

Ze is helemaal van ons.
Ja dat is ze, ze is van ons.
Kijk eens wat een geluk wij hebben. Kijk hoe mooi en puur is ze. Veel beter dan waar jij mee rond scharrelde. Daar ga je nu mooi mee stoppen of ik zweer ik laat je zo erg pijnigen.
Jezus niet zo kwaad. Zullen we maar zeggen dat ik nu goed voorbereid ben op het mateproces.
Een beetje te goed.
Zeik niet zo. 
Jij bent anders de schuldige, je had verdomme moeten wachten op onze mooie mate. Alles aan haar is perfect. Haar haar, ogen, benen, buik, handen, kont en haar borsten.
Jezus.

Ik sluit snel mijn zwijmelende wolf af voor ik alles hoor wat hij over haar heeft te zwijmelen. Oke ze is knap, verschrikkelijk knap, daar hoef ik echt niet aan herinnerd te worden.

Zonder dat ik het doorheb ben ik al bij ons packhuis. Shit hier moest ik niet heen. Ik ren snel naar een menselijk ziekenhuis en loop naar de balie met Malia in mijn armen.

'Hallo hoe kan ik uw helpen.' zegt een meisje terwijl ze afwezig op haar telefoon zit. Wauw en dat werkt bij een ziekenhuis.

'Nou zoals je kan zien heb ik een flauwgevallen meisje in mijn armen.' zeg ik met uitdrukking op zien. Meteen kijkt ze op. Eerst kijkt ze naar Malia en dan kijkt ze naar mij met een flirtende lach.

'Owh ja ik zal de dokter even roepen voor je zusje.' zegt ze plots gehaast. Wat? Mijn zusje? Waarom denkt ze dat zij mijn zusje is? Als ze dat zou zijn dan zou ik wel zusje zeggen.

Jij idioot je had vriendin moeten zeggen!

Ik rol met mijn ogen en wacht wat ongeduldig op de dokter. Na een tijdje wachten, serieus had die man wat beters te doen of zoiets, komt de dokter er aan. Het is een jonge man en ik grom inwendig bij de gedachte dat hij haar gaat aanraken.

'Hallo ik hoorde dat je een flauwgevallen meisje heb gevonden?' vraagt de jongen. Ik knik en hou onbewust Malia wat dichterbij me.

'Weet je misschien wat er is gebeurd?' vraagt hij als we in een soort dokter zaal shit ding zijn. Ik denk even na en knik.

'Nou volgens mij kwam ze uit een club ik rook best wel wat alcohol om haar heen maar het zag er niet uit dat ze wiet of drugs had gebruikt.' zeg ik nog steeds nadenkend. Oke ik rook de alcohol maar ik rook geen wiet of drugs.

'Ik denk dat ze gewoon uitgedroogd is maar we moeten haar toch even onderzoeken, ken je misschien familie leden van haar?' vraagt hij als hij haar van mij overneemt. Ik doe mijn ogen dicht om mijn wolf te beheersen en schud mijn hoofd.

Als ik mijn ogen open doe, is hij weg. MET Malia. De gedachte alleen laat me al trillen van woede.

Dit gaat nog wat worden.

Heyy mensen,

Volgens Wattpad voor ik dit update stond dit boek op #71. Dus dat schiet al facking erg op. Ohja en ook over wat ik eerder zei over TW fanfictie. Misschien gokte mensen dat die een soort fanfictie was van Teen Wolf maar dat is niet zo. Malia is gewoon gek op Teen Wolf, net zoals ik.

XX
Pinky

Wolfchick MateTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang