16

3.6K 247 32
                                    

Malia pov.

Op een veel te traag tempo rijden we naar mijn ouders. Nee serieus ik kan gewoon lopen.

Als we eindelijk bij mij thuis zijn aangekomen doet Drake echt alles übersloom.

'Jezus Drake schiet eens op.' mompel ik geïrriteerd. Hij komt langzaam op me afgelopen en slaat zijn arm om me heen. Ik wil verder lopen maar hij trekt me terug en drukt zijn lippen op de mijne. Ik rol met mijn ogen en kus hem terug. Al snel laat ik hem los en trek hem mee naar mijn huis.

'Dorkie je kan er niet onderuit komen. Kom maar snel dan is het ook sneller voorbij.' roep ik als ik merk dat hij tegenstribbelt.

'Het is niet sneller voorbij als ik blijf slapen dus we kunnen het net zo goed uitstellen.' zegt hij en hij staat plots stil en trekt me naar hem toe waardoor ik tegen zijn borstkas val. Ik kijk hem aan in zijn groene ogen en trek een pruillipje.

Hij sluit zijn ogen en kreunt. Na een tijdje doet hij ze weer open en nog steeds trek ik een pruillipje. Hij kreunt en knikt uiteindelijk.

'Doe dat nooit meer. Please.' mompelt hij terwijl hij achter me aan strompelt. Ik huppel vrolijk naar mijn huis en druk, iets te lang, op de bel.

'Jaja jezus een keer drukken was genoeg hoor.' zegt Martijn mompelend als hij de deur opendoet. Als hij mij ziet kijkt hij me grijnzend aan en als hij Drake ziet vergroot zijn grijns alleen maar. Idioot.

'Opzij opgepofte kipsate.' mompel ik als ik hem opzij duw zodat wij er langs kunnen. Drake kijkt een beetje ongemakkelijk om zich heen en steekt uiteindelijk zijn hand uit naar Martijn.

'Ik ben Drake.' zegt hij een beetje ongemakkelijk met zijn uitgestoken hand. Martijn pakt hem vast en schud hem met spleet oogjes.

'Ik ben Martijn, de broer van die idioot daar.' zegt hij. Drake kijkt hem kort kwaad aan maar schud snel zijn hoofd.

'Kom Drake, dan gaan we naar mijn ouders.' zeg ik en ik trek hem snel mee. Ik kijk hem bezorgd aan en hij knikt geruststellend. Niemand komt aan zijn mate, niemand beledigd zijn mate, dat is wel duidelijk.

'Pap! Mam! Ik heb een v-, mijn vriendje meegenomen!' gil ik door het huis. Ik doe de deur van de woonkamer open en zie dat ze daar al zitten. Dat gebeurd iedereen toch wel eens.

'Malia!!! Wat heb je een schatje meegenomen!' gilt mijn moeder enthousiast. Ik kijk Drake beschamend aan die ook een beetje ongemakkelijk naar mij kijkt.

'Ik vind het best.' zegt hij mijn vader en hij opent de krant weer. Wauw. Dit is echt..... geen woorden voor.

'Nou ik ga met Drake naar boven.' zeg ik snel en duw Drake de woonkamer uit.

'EN NEE IK GA GEEN VIEZE DINGEN DOEN!' gil ik snel voor mijn moeder iets kan zeggen. Ik duw Drake mijn kamer in en sluit snel de deur.

'Ik vind het helemaal niet erg om vieze dingen te gaan doen hoor.' zegt hij grijnzend. Hij neemt plaats op mijn bed en gaat liggen. Ik por hem en kijk hem bestraffend aan.

'In je dromen.' zeg ik bestraffend.

'Hoe weet je waar ik over droom wolfchick?' vraagt hij met een ondeugende grijns. Ik geef hem een duw en neem plaats naast hem.

'Ben je gelukkig nu?' vraagt Drake plots. Hij speelt met mijn haar en ik kijk er een beetje afgeleid naar.

'Mmm' is mijn antwoord. Drake hangt plots boven met dezelfde ondeugende grijns als net. Ik schud lachend mijn hoofd en probeer hem van me af te duwen.

Dat is niet acceptabel.

Drake laat zich op mij vallen zodat ik geplet ben. Ik haal dramatisch naar adem en Drake gaat een stukje omhoog en leunt op zijn armen. 

Hij drukt zijn lippen op de mijne en zakt daarna langzaam af naar mijn hals. Onbewust druk ik mijn lichaam wat dichter tegen de zijne en vlecht ik mijn vinger in zijn haar.

Op ongeveer elke plek waar geen kleding is wordt een kusje gedrukt. Op een bepaald plekje krijg ik kippenvel en blijft Drake wat langer met zijn lippen. Op een gegeven moment zuigt hij op het stukje en ik kreun zachtjes.

Hij kijkt me grijnzend en buigt zich voor over. Zijn lippen zijn een paar millimeter van de mijne verwijderd als mijn kamer opengaat.

Busted.....

WHAHAHHAHAHAHhAHHAHAHAHHAHAHHAHAH, ik wou langer doorgaan maar ja.

Bèta Mate and Alfa Wife staat op 207 HHAHAHHAHAHAHHAhAHHHHHAAA.

Ik vind het echt grappig.

Byeeee

Pinkyx

Wolfchick MateWhere stories live. Discover now