20

3.8K 248 143
                                    

Drake pov.

Met een glimlach word ik wakker. Niet zo raar eigenlijk want, 1 ik heb mijn mate die in mijn armen ligt, 2 ik heb haar gemarkt, 3 ik heb haar de mijne gemaakt en 4 heb je haar ooit gezien! Ze is prachtig.

Ik maak Malia langzaam los van mij en ze kruipt direct tegen mijn kussen aan. Ik moet lachen om het aanzicht van mijn, naakte, mate. Met een glimlach loop ik gekleed naar beneden om ontbijt voor ons te maken.

Na een tijdje komt Malia met het deken om haar heen gewikkeld naar beneden. Ik kijk op van het ontbijt, wat bestaat uit toast en ei.

'Heyy.' mompelt ze slaperig. Ik loop lachend naar haar toe en druk een kus op haar voorhoofd. Wat heb ik haar gemist. Kan je het geloven?

'Drake, je kan echt niet koken.' mompelt ze lachend als ze het 'ontbijt' ziet. Ik kijk er ook schaap lachend naar toe. Ik kan niet koken so what? Ze lacht om mijn gezicht denk ik en draait haar rug naar me toe om denk ik iets te pakken. Ik sla mijn armen vanachter om haar heen.

'Vond je het leuk gister?' vraag ik fluisterend in haar oor. Ze wordt langzaam rood en knikt een beetje. Ik ga met mijn tong langs haar oor en buit speels in haar oorlelletje, hierdoor wordt ze nog roder.

'D-Drake ik-k-k denk da-a-at we m-m-moeten et-t-ten.' fluistert ze stotterend. Ik lach en zet een stap terug van haar.

'We blijven hier nog drie dagen.' zeg ik met een zelfvoldane lach. Ze stikt in haar dronken en hoest als een of andere gek. Als ze een beetje uitgehoest is kijk ze me aan met een blik. Een blik met vele emoties, negatief en positief.

'Je weet dat het vrijdag is?' vraagt ze met een schorre stem, waarschijnlijk van het hoesten. Ik kijk haar grijzend aan knik. Haar ogen vergrootten.

'Maar lieve schat, je bent toch 'ziek'?' vraag ik schijnheilig. Ze rolt met haar ogen en zucht. Ze weet dat ze er niet onderuit komt. Ze gaat al zuchtend aan tafel beginnen en begint met haar fantastische ontbijt. Al grijnzend volg ik haar voorbeeld. 

Yes we did it!
Jezus je bent toch niet DORA?
NEE! Maar je snapt het wel!
Ja ik snap het maar dan moet je niet zeggen Yes we did it! Want iedereen denkt dat aan DORA.
Ugh we zijn gewoon compleet gemate met onze mate. 
Ik weet het, ik weet het.
Alleen er zullen geen pups rond lopen.
Nee, maar het is haar keus. We kunnen nog in ieder geval het vaker doen.
DUDE, ze moet nog luna worden.
Owhja, dat regelen we later wel.

Ik kijk naar Malia, mijn mate, mijn luna, mijn toekomstige vrouw, mijn eigendom, mijn alles.

Mijn.

Malia pov.

Ik kijk naar de idioot die voor me zit. Hij houdt me hier serieus nog drie dagen! Niet dat het heel erg is, maar alsnog. Hij heeft voor me gekookt, wat je koken kan noemen maar het is zo lief. Nog steeds.

Zou ik een weerwolf worden? Ik bedoel, in sommige boeken worden mensen die pas gemate zijn ook wolven, maar zou dat ook zo bij mij zijn? Zou wel cool zijn hoor! Ik bedoel, ik een weerwolf. Met klauwen en een vacht enzo. Maar ook ik ben supersterk en snel. Dat is gewoon awesome.

'Kan je die stomme grijns van kop halen.' mompel ik tussen twee happen door.

'Als je me vertelt wat je de hele tijd al afvraagt.' zegt hij met die stomme grijns. UGHHHHHHHH!

'Ik weet dat je gedachte kan lezen dus doe dan. Of ben ik nu al zo bijzonder dat ik een soort muur om mijn gedachte heb die jij niet kan breken.' zeg ik sluw.

D: Nope
M: Crapvan!
D: Wat vroeg je je nou af?
M: Even tussendoor, is dit mindlink?
D: Nou een soort van, een mindlink tussen ons twee die volgens mij alleen ik kan maken.
M: Crapvan! Maar word ik nu een weerwolf?
D: Jammer genoeg niet.
M: Crapvan!
D: Leuk scheldwoordje wolfchick.
M: Thanks Dorkie.

Hij kijkt me nu aan en rolt met zijn ogen. Tja hoe noemt men dat ook al weer? Owhja, KARMA!

'Zullen we naar een pretpark gaan?' vraag ik plots hoopvol. Hij schud lachend zijn hoofd. Crapvan.

'Wij gaan gezellig samen een film kijken, maar jij mag kiezen.' zegt hij. Ik kijk hem aan met een evilgrijns. Karma haat jou Dorkie, Karma haat jou.

'Ik denk dat ik Teen Wolf wil kijken.' zeg ik bedenkelijk. Na een korte tijd knik ik hevig als teken dat ik dat wil. Drake kreunt luid maar stemt met veel tegenzin toe.

Zo gezegd zo gedaan. Nog geen tien minuten later lagen we onder allerlei dekens Teen Wolf te kijken. Wat ik al snel heb veranderd in 10 Things I Hate About You en Mean Girls. Hij had zijn kort karma gehad.

M:DORKIE YOU SUCKER I LOVE YOU

BOEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!

Wie schrok??


OMG IK KREEG ZULKE LIEVE COMMENTS VAN MENSEN. ECHT IK WORD ER HELEMAAL VROLIJK VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

XX
PINKYX


JA CAPSLOCK STAAT AAN!


Wolfchick MateWhere stories live. Discover now