36

2.4K 176 14
                                    

Malia pov.

'Oke Fen, we moeten zachtjes doen. Drake mag helemaal niks weten.' fluister ik tegen Fenna voor ze binnenkomt. Ze knikt gehoorzaam en sluipt daarna samen met mij naar boven.

'En wat mag Drake precies niet weten?' vraagt de moeder van Drake nieuwsgierig. Ik knijp mijn ogen fijn en zucht. 

'Drake vroeg me uit en we gaan hem verbazen want hij gaat me hoogstwaarschijnlijk ten huwelijk vragen.' fluister ik gespannen. Haar ogen worden groot en ze begint als een klein kind op en neer te springen en in haar handen te klappen. 

'Owh nee, wat hebben jullie gedaan dat mijn moeder zo doet?' zucht Drake. Ik kijk hem aan met een onschuldige glimlach.

'Ik heb haar, nee ze luisterde ons af. Fenna en ik gaan een meidenmiddag doen.' zeg ik met mijn blik gericht op Fenna waardoor ze hevig begint te knikken.

'Nou, jullie zitten aan mijn moeder vast dus succes daarmee.' zegt Drake lachend. Hij geeft mij nog snel een kus op mijn wang voor hij wegloopt. Ik zucht als ik hem nakijk.

'Lieve schat, je gaat nog wat zuchten dus bewaar ze maar.' zegt de moeder van Drake giechelend. Ik kijk haar hoofdschuddend aan. Die moeder is echt gek in haar hoofd.

'Ik denk dat u ook meegaat doen met onze meidenmiddag.' zegt Fenna doelend op Hanneke. Ze knikt met een enorme glimlach op haar gezicht waardoor ik alweer zucht. Ik kijk Hanneke waarschuwend aan voor ze weer wat kan zeggen.

-

'Deze laat je ogen beter uitkomen maar bij deze ziet je huid er beter uit...' zegt Fenna bedenkelijk. Ze kijkt Hanneke hulpzoekend aan.

'We kunnen ook deze doen, die laat haar lippen meer opvallen.' zegt ze terwijl ze een rozige jurk vasthoud. Ik schud hevig mijn hoofd. Geen roze. No way.

'Owh ja, dat was ik vergeten te zeggen. Malia houd niet van roze, paars en dat soort dingen...' zegt Fenna ongemakkelijk, maar gelukkig knikt Hanneke begrijpend.

'Ik snap het, je bent gewoon geen fan van die kleuren en ik gok dat je deels ook niet meer te veel meisje wil sinds... de ruzie.' zegt ze begrijpend. Ik knik opgelucht. Ze snapt het.

'Ik weet wat...' zegt Fenna uiteindelijk bedenkelijk. Ze staat op en rommelt even door alle jurkjes heen om vervolgens een schitterend jurkje te pakken.

'Omy gowd...' zeg ik ademloos. Het is een donkerblauw jurkje met een mooi patroon aan de onderkant en de aan de bovenkant. Hij is aan de korte kant maar dat is oke. Het is niet sletterig-kort maar ik denk mooi kort.

'Ja dat wordt hem. Die wordt het zeker weten. Ik heb al allerlei ideeën hoe ik je haar ga doen en ik weet zeker dat Fenna wel make-up ideeën heeft.' zegt Hanneke enthousiast en Fenna knikt hevig. Ik zucht om hoe enthousiast die twee zijn. Geloof mij op mijn wordt. Ze zijn niet normaal druk en overenthousiast.

-

'Oke, ik ga een losse vissengraat maken en ik zet een diadeem in je haar. Zo zie je er klassiek maar ook hip uit.' zegt Hanneke vrolijk. Ik knik een beetje en ze begint met de vlecht te maken.

'Oke en ik weet ein-de-lijk wat ik voor je make-up ga doen. Een kleine wing, donkerblauwe oogschaduw en ofcourse mascara voor je ogen, beetje foundation en blush voor je gezicht en lichtroze lippenstift met een gloss.' zegt Fenna vrolijk. Alweer knik ik, waardoor ik een trek aan mijn haar krijg.

'Stil zitten anders gaat het mis.' zegt Hanneke. Ik wil weer knikken maar bedenk me en zeg maar ja.

-

'Malia ben je klaar?' vraagt Drake lichtelijk nerveus. Ik strijk mijn jurkje glad en loop naar de deur. Ik kijk nog een keer om en zie dat zowel Hanneke als Fenna met hun vingers gekruist staan. Ik rol met mijn ogen en loop naar de deur.

'Wauw...' zegt Drake ademloos waardoor ik bloos.



Wolfchick MateWhere stories live. Discover now