9

4.6K 265 144
                                    

Drake pov.

En nu is ze weer gefascineerd! Echt waar ik snap niks van haar. Wat ik wel snap is dat ik er achter moet komen wat er met die foto is en dat ik Kyle moet vermoorden. Of lichtelijk/zwaar verwonden. Wat op dat moment het beste uit komt. 

Ik gok dat Kyle ook die gast is die haar had gezoend. Waarschijnlijk haar eerste kus en die heeft ze van hem en niet van hem. Oh ik ga hem zoveel pijn laten lijden. Ik laat hem lijden, half genezen, meer lijden. Ik laat hem kronkelen, smeken om genaden en- verder kom ik niet want iemand helpt me uit mijn sadiste dagdroom. (speciaal voor mijn sadiste lezer romyhubner)

'Drake gaan we nog naar binnen?' vraagt Malia. Ik kijk haar aan en knik. Ik loop voor haar en pak haar hand. Ze kijkt naar onze handen en gauw laat ik los. De tintelingen missend. Maar wat me echter verbaasd is dat ze mijn hand weer pakt en onze vinger vervlecht. Ik kijk er naar en glimlach.

'Hey Draakje, je hebt zo te zien een nieuwe prinses ontvoerd.' zegt mijn beste vriend en de bèta Ajax. Ik kijk hem aan met een vernietigende blik terwijl Malia hem verwonderd aankijkt.

'Wauw jij bent best origineel. Ik ben Malia, zijn mate. Ik gok dat jij bèta bent?' zegt ze vragend terwijl ze hem nog een keer bekijkt en knikt. Ajax kijk haar met open mond aan. 

'Hoe? Wat? Hè?' vraagt hij verward. Ik kijk hem grijnzend aan. Niet verwacht van een mens hè? Ik zag haar al in de dierentuin. Toen zag ze het ook. Ze is zo bijzonder.

'Nou ik ben zijn mate. Je weet wel zijn zielsverwant. En ik denk dat jij de bèta bent.' zegt ze langzaam alsof hij een kleuter is. Hij kijkt haar beledigd aan.

'Ik weet wat mates zijn. Ik dacht gewoon dat jij een van zijn scharrels was.' zegt hij verveeld. Ik kijk hem kwaad en doordringend aan. You must to be kinding me. 

'Maar ja ik ben de bèta.' zegt hij daarna snel. Dat kan misschien komen omdat ik zo kwaad en doordringend naar hem keek of omdat hij doorhad dat hij echt een idioot is.

'Hoe bedoel je scharrel?' vraagt ze met een onschuldige grijns op haar gezicht. She looks harmless, but god she is so dangerous.

'Nou je weet wel als h-' ik trek snel Malia naar me toe en sla mijn handen over haar oren. Ik kijk hem voor de laatste keer kwaad aan en hij grijnst. Lul.

'Wacht maar, ze krijgt alles te horen.' zegt hij grijnzend. Ik pak Malia bij haar heupen beet en gooi haar over mijn schouder. Ze schiet in de lach en begint in mijn zij te knijpen. Ik maak spastische bewegingen waardoor ze nog harder begint te lachen. Het is een schattig lachje.

'Malia waar wil je heen?' vraag ik als we op veilige afstand van Ajax staan. Ik hoor haar grinniken en da  zuchten.

'Ten eerste zet me neer! Ten tweede ik wil je wat vragen.' zucht ze tegen mijn onderrug. Rillingen lopen over mijn lijf en ik zet haar gauw normaal.

'Waarom noem je me eigenlijk Malia?' vraagt ze met een normaal gezicht. Geen blosjes, geen zachte stem, geen grote ogen, geen teken van schaamte.

'Dat is toch je naam of heb je tegen me gelogen?' vraag ik wat dommig. Ze kijkt me glimlachend aan en schud haar hoofd.

'Nee ik bedoel, jongens geven hun vriendinnetjes ook altijd bijnamen, en ik dacht omdat mates in feite je vriendje of vriendinnetje is. En dat ik heb ik gelezen.' het laatste stuk fluistert ze met haar hoofd naar beneden.

Waarom vindt ze dat wel beschamend en wat ze net vroeg niet. Ik snap het echt niet. Ze is zo damn lekker. (Ik wou cute zetten maar toen dacht ik, guys het is wel een guy. :).)

'Nou ja tja, uhm.... ik dacht eerder dat jij daar niet helemaal klaar voor was of zoiets. Ik weet niet. Ik wilde je gewoon op je gemak laten voelen. Maar het klopt wel hoor. Jongens zeggen dat heel snel. Misschien wilde ik ook gewoon een bijzondere bijnaam voor je verzinnen. Like I don't know.' zeg ik bedenkelijk. Voor het effect wrijf ik over mijn kin.

'Nou ik weet dus nu al dat je niet origineel bent.' zegt ze lachend. Ik kijk haar beledigd aan. Hoe durft ze?

'Wie zegt dat ik nog niks hebt bedacht wolfje.' zeg ik met een knipoog. Ze fronst haar wenkbrauwen en zet haar hand in haar zij. 

'Serieus. Je kon niks beters verzinnen.' zegt ze quasi-teleurgesteld.

'Nou hoe zal jij mij dan noemen?' vraag ik haar. Ze kijkt snel zoekend om zich heen.

'Dorkie.' fluistert ze. Ik kijk haar raar aan. O my god dat meen je niet.

'Ik noem je nu gewoon Dorkie.' zegt ze grijnst. Ik kreun en sla mijn hand voor mijn hoofd. Dit meen je toch niet.

'Ik pak je terug hoor. Ik pak je terug.' mompel ik.

'Challenge exepted.' zegt ze strijdlustig met vuur in haar ogen. Ik prik in mijn wang en kijk op mijn horloge. Het is elf uur. Dan hebben we nog za-...

HET IS ELF UUR! GODVERDOMME IK MOET HAAR ECHT NU TERUG GAAN BRENGEN!

'Uhm Mal, ik gok dat je me nu wel hebt geaccepteerd maar als je me nog wil laten leven gok ik dat we nu naar jouw huis moeten gaan.' zeg ik lichtelijk gestrest. Ze schud haar hoofd en pakt haar mobiel. Ze tikt wat in en belt iemand, suprise wat doe je anders met een telefoon.

'Geregeld. Nou laat me maar jouw pack zien. Want volgens mij ben jij de alfa.' ze ze terwijl ze haar hoofd scheef houd.

'Toekomstige alfa. En kom mee, ik weet een gave plek.' verbeter ik haar en pak haar hand en sleur haar mee.

Naar weet ik veel waar.



OWH CHANGE THAT MOTHER FUCKER! Nope ik wou dat even zeggen. Ik wilde melden dat ik Ajax gewoon een badboy naam vond en al zoek je lijsten met badboy namen op staat Ajax er ook bij. Ook al haat je Ajax, please be quiet. Ik haat voetbal, dus. En btw, je spreekt het op zijn engels uit (E-dj-e-ks).

Omdat ik zins kort fan ben van Matthew Espinosa deel ik wat leuke Youtube filmpjes van hem.

I don't care of je ze bekijkt of niet. Dit wil ik delen. A/N De laatste is een van de drie Ask Matt's die nu te zien zijn. 

XX

De ME verslaafde Pinky















DEZE VERGAT IK BIJNA. WHEN YOU TRY TO FIX A WEDGIE AND YOU HIT THAT NAE NAE! ik weet niet wat een Nae Nae is.....

Wolfchick MateWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu