13

3.9K 266 47
                                    

Drake pov.

Eenmaal thuis gooi ik snel mijn helm van mijn hoofd en trek ik Malia in een knuffel. Ik buig voor over om haar een kus te geven maar haar helm zit in de weg. Ik grom en klik hem los en gooi ook die op de grond.

'Een beetje ongeduldig?' vraagt Malia giechelend. Ik grom en druk hongerig mijn lippen op de hare. Ze lacht tegen mijn lippen en pest me door haar mond iets te verplaatsen naar mijn mondhoek, ik grom als haar lippen naar mijn wang, hals en mijn sleutelbeen gaan.

Ze trekt zich terug en kijkt me aan met grote onschuldige ogen. Ik grom, alweer.

'Dat is wel genoeg voor de grote, boze alfa.' zegt ze glimlachend. Ze draait zich om en loopt naar mijn kamer. Ik kijk haar met openstaande mond achterna. 

'Bek dicht, je vangt vliegen.' zegt Ajax. Ik kijk hem aan en zie dat een blondine om zijn schouder hangt. Ik weet niet of ze bewusteloos is.....

'Niet zo kijken. Jij mag haar na mij. Wees maar niet bang. Want hoe ik jou mate nu zie, zie ik dat je amper genoeg aan haar heb.' zegt hij lachend. Zonder dat ik het door heb, heb ik Ajax al aan zijn keel tegen de muur gepind.

'Wat the hell gast!' roept hij kwaad. Ik, nou eigenlijk mijn wolf, laat een laag gegrom horen en hij krimpt een beetje in elkaar.

'Dat was jou luna. Dat is jou luna. Je gedraagt je naar haar op een respectvolle manier omdat ze jou luna is! En nu snel weg voor ik je erger straf!' schreeuw ik in zijn gezicht. Hij knikt angstig, raapt de blondine op die op de grond lag en rent naar boven.

Mijn hele lichaam kookt van woede. Hoe durft hij zo over haar te praten! Niemand, maar dan niemand mag ooit zo tegen haar praten!

Ik schrik op van twee kleine, koude handen op mijn armen.

Malia pov.

Glimlachend loop ik naar Drake's kamer en ga bij het raam zitten. Ik zie hem nog steeds verbaasd naar de deur kijken waar ik net doorheen ging. Ik denk dat hij nog even zo blijft staan. Plots komt Ajax aangelopen. Ik mag die gast echt niet, hij geeft me enge rillingen.

En dan niet zulke die Derek je geeft, nee het is meer Peter. Een sneaky vent die alles doet om zijn doel te bereiken. En hij heeft volgens mij hetzelfde doel als Peter, alfa zijn.

Ik zie ze ruziën en even later zijn ze weg en hoor ik dreun. Geschokt loop ik snel zijn kamer uit naar beneden. Hij heeft toch niet.....

'... ze jou luna is! En nu weg voor ik je erger straf!' hoor ik Drake schreeuwen. Ik gok dat Ajax mij heeft beledigd. Nog geen 10 seconden later zie ik Ajax met een blondine over zijn schouder met een bange uitdrukking, nou tot hij mij ziet, dan veranderd die snel in een kwade uitdrukking.

'Luna.' zegt hij giftig. Een beetje geschokt van zijn toon knik ik maar. Hij loopt door en ik hoor de blondine al giechelen. Ik rol met mijn ogen en loop naar buiten om daar Drake kokend van woede aan te treffen.

Ik blijf in het halletje staan. Ik weet niet wat er gaat gebeuren als ik naar hem toe loop. Hij kan of kalmeren of blind van woede mij slaan. En ook al weet ik dat hij mij nooit expres pijn zal doen, ik bespaar me liever blauwe plekken en hem een schuldgevoel.

Ik kijk weer naar Drake en zie dat er een ginger achter hem staat die hem kalmeert. Drake laat het toe maar kalmeren doet hij niet. Ik kuch luid en Drake ogen gaan wijd open.

'Malia, ik, zij, ik deed, zij begon, ik bedoel, je weet toch, Malia, ik hou van je, dat weet je, maar' zegt hij stotterend. Ik moet lachen hoe hij over zijn woorden struikelt en blozen omdat hij zei dat hij van mij hield.

'Drakie wie is deze slet nou weer?' vraagt het meisje met grote, barbie ogen.

'Die slet is jou luna.' gromt hij boos. Haar ogen worden groot en ik sla mijn handen voor mijn oren voor ik het gekrijs van haar ga horen. Helaas was het niet genoeg en hoor ik haar alsnog.

'MAAR IK ZAL LUNA WORDEN! JE HAD HET ME BELOOFD. JE HIELD, NEE HOUD VAN MIJ!' krijst ze. Ik doe mijn ogen open en zie dat ze gelukkig klaar is met haar uitbarsting.

'Jezus wat hebben de pack sletten altijd met de alfa.' mompel ik geïrriteerd. De ginger kijkt me vernietigend aan terwijl Drake juist in lachen uitbarst. Oeps, weerwolven gehoor.

'Nou sorry voor dit alles. Laten we opnieuw beginnen. Ik ben Malia en ik ben de mate van Drake. Ik weet wat je nu denkt en zo. Maar ja ik ben echt zijn mate.' zeg ik opgewekt. Drake kijkt me tevreden aan en slaat zijn armen om me heen.

'Best misschien is Ajax nog gelukkig met me.' zegt ze kwaad en loopt stampvoetend weg.

'Moeten we niet zeggen dat Ajax al een blondje heeft?' vraag ik Drake. Hij glimlacht en schud zijn hoofd.

'Neh, zij is zijn favoriet en hij houd wel van een triootje.' zegt hij grijnzend. Ik schud misprijzend mijn hoofd.

'Jij bent echt smerig.' zeg ik mijn hoofd nog steeds schuddend.

'Maar in je hoofd wil jij het ook met mij doen. Ik zie alle lust al in je ogen.' zegt hij liefjes en hij kust mijn hals. Ik bijt me mijn lip.

'Dan zie je vast je eigen ogen want jij kleed me in gedachte elke keer uit als je mij ziet. Maar als nog vind ik je wel lief.' zeg ik glimlachend. Hij kust mijn wang en knuffelt me.

'Ik hou van je.' fluister ik. Hij draait me om en kijkt me diep in mijn ogen aan.

'Ik zie wel lust in je ogen.' zegt hij lachend.

'Nu wel ja.' fluister ik hees en trek hem aan zijn kraag naar mij toe en druk mijn lippen op de zijne. Hij is alleen wat langer dus moet ik op mijn tenen staan. Maar het gaat om het gebaar. En hij, hij geniet er van.

Wolfchick MateOnde histórias criam vida. Descubra agora