23

3.2K 226 34
                                    

Malia pov.

Na ons momentje in zijn kantoor ben ik naar de keuken gegaan om te koken. Ik maak zelfgemaakte pizza. Maar in plaats van normale ingrediënten gebruik ik gummybeertjes, chocola, zure matten, slingerdingetjes en nog meer snoep. Ik heb zoiets altijd al willen maken.

Altijd, maar Judith wilde het nooit maken omdat het ongezond, totaal niet sexy en misselijk makend is.

'Wat ben je aan het maken?' vraagt Drake nieuwsgierig. Ik sta nog steeds over de aanrecht gebogen en hij slaat zijn armen om me heen en legt zijn hoofd op mijn schouder.

'Een pizza met snoep, iets wat ik altijd heb willen maken.' antwoord ik lachend. Hij glimlacht ook en drukt een kus op mijn wang.

-

Samen zitten we te genieten van de pizza's. Ze zijn echt zalig, niet normaal. Ik ga dit echt vaker maken want dit is echt heilig!

'Drake, zullen we zo gaan dansen?' vraag ik met een volle mond. Hij knikt enthousiast en in stilte eten we verder.

'Waar wil je dansen?' vraagt Drake na een tijdje. Ik slik mijn stuk pizza door en denk na.

'De woonkamer.' zeg ik uiteindelijk. Hij knikt weer.

-

Na het dansen zakken we uitgeput neer om de grond. Na hijgend van het dansen kijken we elkaar aan.

'Ik hou echt van je Drake.' puf ik uitgeput. Door die woorden begint helemaal te stralen. Het gehijg en uitgeputte van net is al helemaal weg bij Drake.

'Ik hou ook van jou Wolfchick.' zegt hij liefelijk. Ik kruip tegen hem aan en samen vallen we inslaap.

-

'Ze is er nog niet klaar voor.'
'Dat is gewoon de bullshit die je blijft vertellen. Je liegt, ze is er wel klaar voor.'
'Nee dat is ze niet, ik ga haar niet opzadelen met allerlei problemen. Ze zit nog op school.'
'Dan kan je haar alsnog benoemen als Luna!'
'Nee dat kan ik niet!'

Ik knipper met mijn ogen terwijl ik me op de stemmen focus. Als mijn zicht een beetje scherp is zie ik dat Drake in een discussie is met een wat oudere vrouw. De vrouw heeft dezelfde ogen als Drake dus ik denk dat ze haar moeder is.

'Drake wat is dit alles?' vraag ik verward terwijl ik hem aankijk. Ik sta langzaam op en loop naar hem toe.

'Niks, er is is niks Malia. Dit is mijn moeder trouwens.' zegt hij met zijn blik strak op zijn moeder gericht.

'Hallo mevrouw.' zeg ik beleefd met lichtelijk rode wangen. Ik bedoel ik sta tegenover zijn moeder in mijn, Drake's shirt.

'Heyy kindje, noem me maar Hanneke, mevrouw klinkt zo oud.' zegt ze met een stralende glimlach. Ik knik gehoorzaam en kijk Drake weer aan.

'Drake niet om je dwars te zitten maar ik denk dat ik wel klaar ben om Luna te worden.' zeg ik met een zachte stem. Drake kijkt me doordringend aan en kreunt daarna langzaam.

'Prima, ik laat je wel een boek brengen met alle dingen die je moet weten. Ik ga aan het werk.' en weg is hij. Ik kijk hem hulpeloos na.

'Heb ik hem nou boos gemaakt?' vraag ik mezelf hardop af.

'Nee hoor kindje. Het is moeilijk om Drake echt kwaad te maken.' zegt ze lachend. Mijn blik is gelijk op de grond gevestigd.

'Dan ben ik wel heel volhardend. Ik heb namelijk al een aantal keer kwaad gemaakt.' zeg ik zachtjes. Gelijk nadat ze woorden mijn mond uit zijn slaat Hanneke haar armen om mij heen.

'Nee hoor schatje, hij wil gewoon dat alles op zijn manier gaat en dat, tja, hij had gewoon nooit zijn mate verwacht. Hij had altijd van die makkelijke sletjes die alles voor hem deden. Jij bent in vergelijking met hun koppig, eigenwijs en volhardend. Maar geloof me op mijn woord, hij houd van je.' fluistert ze geruststellend in mijn oor. Gelijk word ik een stuk zachter.

'Is het goed als ik me ga aankleden en dan het boek met Luna dingen ga bekijken?' vraag ik met een kleine lach. Hanneke knikt goedkeurend en ik loop naar de kast toe waar al een deel van mijn kleren ligt.

10KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ik ben echt heel blij voor wie het niet doorhad. Dat is eigenlijk de reden dat ik zolang wachtte met dit hoofdstuk. Ik wilde de 10K behalen.

Maar kan iemand mij please uitleggen wat die drie streepjes en dat cijfer er naast betekenen. Want ik word er gek van, gek dat ik niet weet wat het is.

Het staat zegmaar op je eigen profiel naast je boek.


Alvast bedankt,

XX

PINKYX


Wolfchick MateWhere stories live. Discover now