25

2.9K 211 78
                                    

Malia pov.

Mokkend kijk ik voor me uit. Dit is de eerste keer dat ik en Drake ruzie hebben. We hadden we meningsverschillen maar die eindigden altijd met zoenen. Maar deze keer niet. Deze keer komt hij er niet zo makkelijk vanaf.

'Hey sis, heb je ruzie met die Drake?' vraagt mijn broer. Zijn hoofd steekt achter mijn deur vandaan wat hij wel vaker doet, dan is het makkelijker om dingen te ontwijken.

'Ja, maar bemoei je er maar niet mee. Dit is iets wat ik zelf moet doen.' zeg ik standvastig. Hij staat nu inmiddels met zijn handen verdedigend in mijn deurpost.

'Hey ik doe niks. Maar even, hij houdt echt van je. Dat kan je zien op de manier dat hij naar je keek. Ik zeg het alleen.' zegt hij lachend en loopt dan weg. Ik kijk hem kwaad na.

Ergens heeft hij gelijk, maar nu niet.

Drake pov.

Nog steeds sta ik verbaasd voor de deur bij Malia. Ze is kwaad dat is duidelijk maar waarom? Ik weet het echt niet. Ze verdween ergens nadat ik in mijn kantoor was. Had mijn moeder iets gezegd? Ik gok het niet... nee die was helemaal enthousiast dat er eindelijk een luna was, nee ze was zo enthousiast dat ik eindelijk mijn mate had gevonden.

'Eyy man, ik denk dat het beter is als je naar huis gaat. Malia is pittig kwaad op je en ik denk niet dat het beter is voor jullie... tjaa..... relatie als je hier blijft.' zegt de broer van Malia tegen mij. Ik wil tegen hem uitvallen, hem slaan, maar ik hou me in. Hij heeft gelijk. Ze is kwaad op mij, en ik kan er nu niks aan veranderen.

Ik knik dankbaar naar hem en stap mijn auto in. Onderweg naar huis knijp ik mijn stuur ongeveer fijn. Ik heb het echt verkloot. Alleen hoe. Eenmaal thuis loop ik meteen naar mijn moeder toe.

'Hey schat, is Malia weg?' vraagt ze lichtelijk bezorgd. Zie je, ze heeft er niks mee te maken.

'Ja ze was, of is heel kwaad op me. Ik weet niet wat ik heb gedaan.' zeg ik. Mijn moeder komt naar me toe en slaat haar armen om me heen.

'Het enige dat ik weet is dat ze zich helemaal ging opmaken voor jou. Nou ik keek toe, ze verkleedde zich vier keer, maakte zich op en deed parfum op enzo. Ik denk dat ze indruk op je wilde maken.' zegt ze na een lange knuffel. Langzaam begin ik het te snappen.

Dat meisje, dat meisje dat langs kwam was Malia. Ze had al zo'n bekende geur maar ik herkende het niet door de parfum. Ik had moeten kijken. Nee dan was ik kwaad op haar geworden. Ik kon al ruiken dat ze veel make-up op had. Waarom deed ze dat? Het verklaart wel alle vlekken onder haar ogen.

'Mam ik weet al wat ik fout heb gedaan.' zeg ik langzaam. Mijn moeder kijkt me aan en wrijft over mijn arm.

'Ik denk dat ik het ook weet lieverd, maar het komt goed. Ze weet dat ze je mate is, en jullie horen gewoon bij elkaar.' zegt ze. Ik knik en ga naar mijn kamer. Dit is de eerste nacht zonder Malia ongeveer.

En het is nu al een hell.

Kort hoofdstukje sorry!!! Ook sorry voor het feit dat er weinig Drake hoofdstukken zijn.  Ik heb niet zo'n goeie jongens visie.

XX
Pinkyx

Wolfchick MateWhere stories live. Discover now