Epiloog

2.2K 158 30
                                    

Malia pov.

'Dus, Charlot en Remy zijn bij hun oom en ik dacht, we doen een meidenmiddag. Dan gaan we roddelen, maskers, films, make-overs. Net zoals vroeger.' zeg ik enthousiast in de telefoon. Ik hoor instemmende geluiden van de andere kant.

'Ik denk dat dat wel gaat lukken. Diego en Drake zitten als het goed is aan pack zaken dus hebben we het huis voor onszelf. Nou, jouw huis.' zegt ze vrolijk. Ik bijt op mijn lip. Dus dat ging Drake doen...

'Ja... voor de zekerheid schop ik Drake er uit kom je dan naar mij?' vraag ik. Weer hoor ik instemmende geluiden. Ik klik haar snel weg als ik geluiden op de trap hoor.

'Dus je bent er nog. Ik dacht dat je... pack zaken had.' zeg ik ongeïnteresseerd. Ik bestudeer mijn afgebroken nagels en pak snel de vijl voor Fenna er is. Ze gaat me sowieso slaan ervoor. Er is niks veranderd.

'Huh? Owh ja! Ja Diego en ik gaan er zo aan beginnen.' zegt hij verward. Niet dus. Ik benieuwd wat ze verbergen voor ons, maar Diego kan er duidelijk beter over liegen.

'Je bent echt erg. Als je een geheim voor me houd, leer dan liegen.' mompel ik. Ongetwijfeld dat Drake het hoorde maar hij reageert niet. Een teken dat ik het ook los moet laten.

'Fenna komt zo, en we willen het huis voor onszelf. Kan jij er voor zorgen dat niemand ons stoort?' vraag ik lieflijk. Hij mompelt wat. Ik denk dat hij ja zegt maar ik kan er niks van uit maken. Idioot.

'Owh en ik heb aan Martijn gevraagd of hij een paar dagen langer op Lot en How kan letten dus we hoeven ze pas over 3 dagen op te halen.' hij knikt. Ik maak vuisten van mijn handen. Hij werkt me dus nu zo erg op mijn zenuwen.

'Doei dan.' zeg ik afstandelijk. Hij doet inderdaad wat ik zeg en hij loopt de kamer uit.

Malia: Kom plz nu, ik kan hem even niet handelen.
Fenna: Hetzelfde bij Diego, kom nu.

Ik laat me op het vallen. Waarom doen ze zo? Het is echt vervelend en het maakt me niet echt gelukkig.

-

De rest van de dag hebben Fenna en ik zoals afgesproken een meidendag gehad. We hebben de laatste roddels door genomen, Cameron Diaz films gekeken en ons helemaal volgevreten. Ook hebben we elkaar opgemaakt en een fotosessie gehouden, kortom het was geweldig. Toch hebben we beide een naar gevoel over de jongens. Er klopt gewoon iets niet.

'We kunnen weglopen en zo'n briefje achterlaten. Je weet wel, zo'n onwijs dramatisch briefje dat ze zich doodschrikken en verontschuldigen enzo.' Fenna is niks veranderd. Ik ook niet. En daar zijn we beide blij mee.

'Nee, dat kunnen we niet maken. Hoe nasty ze ook zijn.' zeg ik teleurgesteld.

-

'We zijn er!' roepen ze in koor door het huis heen. Fen en ik kijken even op maar focussen ons snel weer op het televisiescherm. We hebben onze wraak bedacht. Kwijlen over andere jongens. 

'Nog steeds blijft Dylan zo knap, maar hij staat wel gelijk aan Tyler Hoechlin. Ik weet niet wie ik knapper vind.' zeg Fenna dromerig. Ik kijk haar grijnzend aan.

'Ja ze zijn knap maar ik ben verkocht aan Ryan Kelley, hij hoort bij Lydia en mij.' zeg ik giechelend. Ik kijk kort langs Fenna heen en zie dat de jongens zichzelf moeten inhouden om niet iets in elkaar te rammen. Payback.

'Ja, maar laten we niet de Carver-twins vergeten en Daniel. Weetje ik hou gewoon van ALLE JONGENS van Teen Wolf.' zeg ik dramatisch. Fenna maakt een instemmend geluidje en ik hoor twee lage grommen van de jongens.

'Behalve Peter, hij is me echt een Pain in the Ass geval.' zeg Fenna. 

'Owh jongens, daar zijn jullie. Hoe waren de pack zaken?' vraag ik quasi-vrolijk. Fenna draait zich ook om en samen kijken we in de nijdige gezichten van de jongens.

'Eerlijk gezegd, die waren er niet. We hebben wat voor jullie gehaald.' zeggen ze schuldbewust. Fenna en ik kijken elkaar verbaasd aan.

'Owh? Wat hebben jullie dan gehaald?' vragen we nieuwsgierig. Ze halen achter hun rug schitterende armbandjes tevoorschijn die identiek aan elkaar.

'OMYGOWD!' gillen we. We rennen snel naar onze mannen toe en springen in hun armen. 

'Het is je vergeven.' fluister ik in Drake zijn oor. Hij laat me langzaam zakken en doet het armbandje om. Het is schitterend. Het is een gouden armband met een maand en ster ingegraveerd.

'Ik wil dat dit nooit veranderd.' zeg ik vrolijk. Iedereen knikt instemmend. Ik druk een kus op Drake zijn lippen en Fenna doet hetzelfde.

Hoe zou mijn leven er toch zonder Drake uitzien.


Wolfchick MateWhere stories live. Discover now