11

4.2K 278 63
                                    

Drake pov.

Geïrriteerd kijk ik haar aan. Kan ze even haar mond houden.
Nee dat kan en gaat ze niet. 
En waarom dan niet?
Omdat het verdomme onze mate is. Jij moet je eens gedragen als een mate uit boeken want daar droomt ze van!
Dus jij vindt dat we ons moeten gedragen naar wat zij wil en vind?
Ja.
Oh dacht het niet. Het is niet ja en amen. Dat ben ik niet, en dat ben jij niet!

Ik word langzaam heen en weer geschud en sluit de link af met mijn wolf.

'Was je in gesprek met je wolf?' vraagt ze nieuwsgierig met grote ogen. Ik verdrink bijna in haar ogen. Bijna, ik knik snel met mijn hoofd en wend mijn blik af van haar ogen.

'Waar hadden jullie het over?' vraagt ze nieuwsgierig. Ik ga met mijn hand door mijn haar om een leugen te bedenken. Zonder dat ik het merk pakt Malia mijn arm vast en legt haar vingers bij mijn aders. Tintelingen schieten door mijn lijf.

'W-we had-dd-den het o-over jou.' stamel ik. Mijn blik blijft gefocust op haar vingers. Ze maken rondjes over mijn pols wat me steeds zenuwachtiger maakt.

'Waarover met mij?' vraagt ze met onschuldige ogen. Maar ze is niet onschuldig, nee is de duivel is een vrouwelijk sexy vorm.

'D-dat je over mij ons, hoe ik me moet gedragen.' stamel ik weer. Ik sluit mijn ogen en haal voorzichtig haar vinger van mijn pols af. Mijn wolf begint meteen tegen mij te grommen, idioot. Zoals ik al verwachtte is Malia aan het grijnzen.

'Ach kan onze Drakie er niet tegen.' zegt ze pestend. Owh zij gaat het krijgen. Ik duw haar tegen een boom en druk mijn lichaam tegen de hare aan. Mijn lippen strelen haar wang en haar lippen. Ze kijkt me met grote ogen aan. Ik druk mijn lippen heel kort tegen de hare aan maar zij heeft haar ogen al gesloten.

Ik grijp mijn kans en begin haar te kietelen. Ze giert het uit van het lachen en valt op de grond. Nog lig steeds lig ik boven haar. 

'Stop!' smeekt ze me. Ik kijk haar twijfelend aan. Ze kijkt m aan met een ondeugende grijns op haar lippen. Ik kijk haar verbaasd aan maar voor ik iets kan vragen zijn haar lippen op de mijne. Mijn ogen vergroten maar ik laat ze langzaam sluiten en geniet.

Ik geniet van het moment dat haar lippen op de mijne zijn.

(VOOR HET GEVOEL!)

Na een tijdje laat ze me los. Mijn wolf gromt tevreden in mijn hoofd. Nog steeds heeft ze dezelfde ondeugende grijns op haar mond.

'Dit is mijn verzoening, ik wil hem wel graag terug.' fluistert ze in mijn oor. Ze bijt op mijn oorlelletje en loopt dat door alsof er niks is gebeurd. Ik sta nog aan de grond genageld, denkend wat er net is gebeurd.

Als ik merk dat ze al een heel eind verder is begin ik achter haar aan te lopen. Ze draait zich om en glimlacht.

'Zo snel wil ik hem nog niet terug.' zegt ze pestend. Ik rol met mijn ogen en sla een arm om haar heen. Zo lopen we terug naar het pack-huis. Eenmaal boven kleed ik me zonder ongemak om en draai me om naar Malia die een beetje staat te kijken.

'Geniet je van het uitzicht.' zeg ik grijnzend. Ze haalt onverschillig haar schouders op.

'Nah ik zat eigenlijk te wachten tot er een t-shirt of zo naar mijn hoofd werd gesmeten.' zegt ze. Ik kijk haar fronsend aan. Ik gooi maar een shirt naar haar en zijn draait zich om. Ze trekt haar kleren uit en ik knijp mijn ogen fijn en beheers zo goed als mogelijk is.

'Je mag je oogjes wel weer open doen hoor.' zegt ze lachend. Ik zucht en open mijn ogen om Malia in een shirt van mij te zien dat halverwege haar boven benen komt. Ik bijt snel op mijn lip en negeer mijn wolf.

'Schatje ik weet dat ik sexy ben, maar ik wil slapen dus schuif even een end op.' zegt ze en geeft me een duw. Ik mompel wat en schuif op, zij gaat liggen en meteen trek ik haar tegen mij aan. Ze zucht wat en valt langzaam in slaap en ik, ik kijk maar een beetje naar hoe zij slaapt. Is dat raar, wel nee, het is mijn mate.

Malia pov.

Ik rek me flink uit maar in mijn morgen yoga sla ik iets. Ik kijk verschrikt op maar relax als ik zie dat het Drake is. Ik ga weer comfortabel liggen en kijk nog even op de wekker.

Het is half 8....

HET IS HALF 8!

Ik spring snel overeind, wat heel erg faalt, en val samen met Drake op de grond.

'Ik ken leukere manieren om wakker te worden.' mompelt hij geïrriteerd. Ik geef hem snel een kusje en sta op om mijn kleren te pakken. Nou eigenlijk, mijn broek en een sweater van Drake. Die mag ik vast wel lenen. 

Ik kleed me snel om en kijk Drake afwachtend aan. Hij kijkt mij alleen verbaasd aan. Idioot.

'IK MOET VERDOMME NAAR SCHOOL DUS GA JE AAN KLEDEN!' gil ik. Hij schrikt op en loopt naar me toe. Hij knuffelt me vanachter en legt zijn hoofd in mijn nek.

'Nah ik denk dat je ziek ben vandaag.' mompelt hij in mijn haar.

'Denk het niet, ik ga gewoon naar school. Boeit me niet wat jij denkt. Ik ga naar school en ram Kyle op zijn bek.' zeg ik, het laatste deel wat luider. Hij grinnikt om wat ik zeg en kleed zich aan.

Ik grijp wat eten en ren snel naar buiten terwijl Drake naar me toe slentert.

'Jij wil die gast wel erg graag slaan.' zegt hij mompelend. Ik knik hevig met mijn hoofd.

'En hard ook.' vul ik aan. Hij grijnst en veranderd. Maar eerst mompelt hij wel: 'Notitie aan mijzelf, nooit Malia kwaad maken.' ik grijns en spring op zijn rug.

Op weg naar school.
Op weg naar school naar Kyle.
Op weg naar school naar Kyle om hem dan op zijn bek te rammen.
Op weg naar school naar Kyle om hem dan op zijn bek te rammen en hem het tegendeel bewijzen.

WANT IK BEN NIET GEK EN DRAKE IS MIJN MATE!


Wolfchick MateWhere stories live. Discover now