22

3.5K 233 68
                                    

Drake pov.

Hulpeloos wieg ik Malia heen en weer en fluister lieve woordjes in haar oor in de hoop dat ze kalmeert. Het werkt een klein beetje maar alsnog vallen de tranen als watervallen. Gefrustreerd haal ik mijn hand door mijn haar. Wat is er mis?! Op een gegeven moment laat ik Malia naar mijn kijken en druk ik mijn lippen op de hare in de hoop dat ze kalmeert.

Karma staat vandaag aan mijn kant want Malia zoent me vurig terug. Na een tijdje laat ik haar los en haar ogen staan al wat iets opgewekter. Nog steeds dof, maar al iets beter.

'Wat is er nou Malia?' vraag ik bezorgd terwijl ik over haar wang wrijf. Ze snikt een paar keer en doet dan haar mond open.

'Ik, ik, wil niet dat je me verlaat.' zegt ze zachtjes. Ik schud mijn hoofd en sluit haar op en mijn armen. Ik druk haar dicht tegen mijn aan.

'Ik zal je nooit verlaten. Malia, neem dat nu van mij aan en geloof me. Ik zou jou nooit verlaten.' ik spreek elk woord langzaam uit zodat het goed tot haar door dringt. Ze moet het snappen. Ze is mijn mate, ik zal haar nooit verlaten.

'L-l-laten we maar gaan.' zegt ze uiteindelijk. Ik zucht en knik. Ik laat haar los en kijk naar de gesloopte deur. Ach, ze zullen het vast wel snappen.

Eenmaal bij de pack aangekomen bleek dat ze Ajax hebben gevonden. Heftig gewond. Misschien is hij ook aangevallen door de vreemde wolf. Alleen is Ajax er dan wat minder goed afgekomen dan Malia. Maar Ajax zou dan ook geen plan bedenken met worst en gillen nee hij zou gewoon meteen gaan vechten.

'Dude, wat is er gebeurd?' vraag ik lichtelijk bezorgd als Malia en ik het ziekenhuis binnen zijn gegaan. Hij kijkt even naar Malia met een blik die ik niet kan bevatten en kijkt mij vervolgens aan.

'Ik ben aangevallen door een rogue, een voormalige alfa rogue denk ik want hij was pittig sterk.' zegt hij kreunend. Meteen komen er allemaal zusters naar toe. Wacht, dat zijn.... owh nu snap ik het.

'Ik denk dat wij jou beter alleen kunnen laten met jouw zusters. Ze zullen geweldig voor je zorgen.' zeg ik met een kleine grijns.

'Beterschap Ajax.' zegt Malia liefelijk voor we weg gaan. Ik kijk haar vertederd aan en Malia kijkt blozend weg. Waar is de stoere Malia gebleven. Het is niet dat het erg is, maar ik mis haar pittig kant wel.

Malia pov.

De verwondingen van Ajax zien er pittig slecht uit. Maar ik denk dat er goed voor hem wordt gezorgd door die slett- zusters. Ik moet wel met Drake praten over de outfits die ze dragen. Je moet nu echt op je tong bijten om geen slet te zeggen.

'Malia wat zou je nu willen doen?' vraagt Drake nieuwsgierig als hij weer eens zijn arm om mij heen slaat als een mensen van het mannelijke geslacht voorbij lopen. Ik kijk hem even en schud daarna mijn hoofd. 

Ik ben gemarkt en we hebben het matingsprocess voltooid. Zijn geur zit om mij heen en omdat Drake zo'n dominante geur heeft zullen mensen vast wel merken dat ik de mate van Drake ben en ook de toekomstige luna.

'Ik wil denk ik naar jou kantoor.' zeg ik met een bedenkelijk gezicht. Drake krijgt een jongensachtige grijns op zijn gezicht.

D:Seks in mijn kantoor is pittig sexy Malia.
M: Ugh serieus je had vier dagen. Ik bedoel alfa en luna zaken doen.
D: En misschien daarna........
M: Haal het uit je hoofd om het te proberen!
D: Oke.. Oke... we doen het later wel.

Ik rol met mijn ogen naar Drake. Hij is echt een kleuter af en toe. Nee hij is een kleuter. Een oversekste kleuter. Drake loopt nog steeds met die jongensachtige grijns rond.

Gelukkig gaan we echt naar zijn kantoor en niet naar zijn slaapkamer of een andere plek met een bed of stoel. Ik bedoel je weet maar nooit.

'Waar wil over praten?' vraagt Drake als ik verwonderd zijn kantoor rond kijkt. Nee echt waar het is awesome. Het is gewoon zo'n stoer en duister kantoor.

'Gewoon de normale alfa en luna zaken.' zeg ik als ik door een stapeltje bladen blader. Dood, bedreigen, dood, verwoesting, verderf, gewonden, groter territorium, oorlog. Wat een gezellige pack is dit.

'De normale alfa en luna zaken gaan voor als over de nakomelingen.' fluistert Drake hees in mijn oor en bijt in mijn oorlelletje. Een rilling gaat door mijn lichaam heen en Drake grijnst tegen mijn huid. Eikel.

'Jij moet echt gaan luister.'
'Jij moet naar mij luisteren.'
'En wat wil je dan zeggen.'
'Dat je deze kleren nooit meer aan mag doen.'

Ik kijk hem verward aan maar als snel vat ik het als ik tegen de muur wordt gedrukt en iets voel groeien tegen mijn been.

'Rokjes staan je te goed.' fluistert hij hees in mijn oor. Ik glimlach alleen maar.

'Seks in je kantoor is toch sexy? Nou laten we een sexy zijn.' fluister ik terug.  Hij grijnst en draait snel zijn deur op slot voor hij weer zonder shirt terug komt.


En hier stop ik want iedereen snapt hoe dit verder gaat.

Het spijt me dat dit deel weer hier heen lijd, maar oke. We hebben het over Drake.


XX

Pinkyx


#MAXVERSTAPPENISFCKCOOL!

Wolfchick MateWhere stories live. Discover now