3

4.9K 313 95
                                    

#bewerkt

Malia pov.

Als ik eenmaal thuis ben aangekomen, plof ik neer op de bank. De bus is geen optie meer als vervoersmiddel. Het stinkt daar echt heel erg.

'Hey kiddo, waar ben jij geweest?' vraagt mijn broer als hij naast mij neer ploft. 'En waarom meur jij zo?' vraagt hij daarna met een vies gezicht. Ik moet lachen om zijn gezicht, maar al snel kijk ik weer met een strak gezicht.

'Ik was op een date met Kyle. De rede dat ik zo stink is omdat ik gedwongen was om met de bus naar huis te gaan,' zucht ik. Ik heb misschien niet veel ervaring met daten, eigenlijk geen, maar dit was zeker een gefaalde date. Hij heeft er voor gezorgd dat ik een slechte herinnering heb aan wolven!

'Ik wist al dat je geen smaak met die Dylan O'brien, Rylan Kelley, Tyler Posey en al die ander, maar jeetje, Kyle is echt een dieptepunt,' zegt hij met een klein lachje. Mijn gezichtsuitdrukking gaat van geschrokken, naar blij, naar beledigd.

'Er gaat hier iets mis. Je hoort nu kwaad te worden op Kyle en te dreigen om hem te vermoorden, niet mij te zitten beledigen. Hoewel ik zeer trots ben dat de namen van de Teen Wolf cast kent,' zeg ik beledigd, behalve het laatste deel, ik ben serieus trots op hem. Hij kent de namen! Alhoewel, hij mist Holland Roden, Arden Cho, Max en Charlie Carver, Colton Haynes, Crystal Reed, Daniel Sharman, Dylan Sprayberry, Ian Bohen, Shelley Henning en Tyler Hoechlin. Maar ik ben trots dat hij de drie schattigste kent. 

'Kom op Malia, het is Kyle. Iedereen weet dat hij enkel hoertjes date. Ik was al verbaasd dat jij met hem mee ben gegaan. Het maakt jou eigenlijk een soort hoertje,' zegt hij nonchalant. Ik voel de tranen in mijn ogen prikken. Zo zag hij me dus.

'Verdomme, waarom heeft Judith me dan op date met hem gestuurd,' mompel ik. Alleen was het verstaanbaar want zijn ogen worden groot en hij begint te lachen. De lul.

'Serieus? Judith heeft jou op date gestuurd met hem? Ze is mijn heldin,' zegt hij als hij uitgelachen is. Wat denk ik iets van 3 tot 5 minuten kosten. 

'Haha. Heel grappig,' zeg ik sarcastisch en hij rolt met zijn ogen. Al heb je het nog niet gemerkt, wij hebben een sterke broer-zus-band.

'Ik ga naar boven,' mompel ik, terwijl ik vermoeid opsta. Ik heb al helemaal geen zin meer om iets te doen, ik heb zelfs geen zin om Teen Wolf te kijken.

'Veel plezier met buszweet van je af te wassen!' roept hij me na. Ik ril bij de gedacht  van buszweet dat op mijn lichaam zit. Dat is gewoon walgelijk. Ik ren ongeveer naar de douche en was zo snel mogelijk alles van me af. Als ik me eindelijk schoon voel kom ik er onderuit en loop naar mijn kamer.

'Stom kind. Stomme Judith. Stomme Kyle,' mompel ik kwaad. Zodra de woorden mijn mond verlaten, gaat mijn telefoon af. De duivel had duidelijk zin in drama.

Kyle♡: Waar was je nou schatje? Ik heb de hele dierentuin doorzocht.

Ik smijt woedend mijn telefoon op bed. Wat is er in hemelsnaam mis met dat joch. Wat denkt hij wel niet over mij. Hij denkt duidelijk dat ik een hoertje ben. Jagh. Ik heb zin om de wereld bij elkaar te gillen, maar ik doe het niet. Het risico dat ik naar een psychiater moet is te groot. Nou, ik pas.

Er is maar een oplossing voor dit drama: het strand. Het strand is een van de plekken waar ik kalm kan worden.  Ik trek een joggingsbroek, een roze sweater met: F*ck all the bitches en mijn Nikes. Ik pak mijn telefoon en mijn koptelefoon en sprint van de trap af. Ik trek de deur met een klap achter me dicht. Gelukkig weet iedereen dat al ga ik zo weg ga, dat ik naar het strand ga. Nadat ik het duinpad beklommen heb, kijk ik naar de horizon met een lachje.

Muziek schalt door mijn koptelefoon en ik loop naar beneden. Ik loop langs de kustlijn en snuif de zeelucht op. Als iets lekker ruikt, is het wel zeelucht. Ik ben er dol op. Ik ga in kleermakerzit zitten, kijk naar de horizon en neurie zachtjes mee met de liedjes. De zon zakt onder en ik blijf rustig zitten en kijken.

Drake pov.

Ze was er! 
ZE was er!
ZE WAS ER VERDOMME!

Met die eikel.

Ik was, nee ben, zo kwaad. Hij heeft haar verdomme aangerand. Ik snap dat je een schoonheid als zij wil zoenen, maar ze is van mij. Van mij en mij alleen. 

Van ons.
Ja ze is van ons.

Ik moet haar zien, haar aanraken, haar ruiken, haar helemaal van mij maken. Met mijn handen in mijn haar volg ik haar geur, via het dorp naar het strand. Op het strand aangekomen speurde ik de kustlijn af. Er zit maar een iemand op het strand: mijn mate. Ik loop dichter naar de persoon toe en zie dat het een prachtig meisje is. Haar geneurie klinkt als muziek in mijn oren. Ik weet het zeker. Zij is mijn mate.


He found her!

OMG IK BEN LEKKER BEZIG VANAVOND!

IK ZOU RADIO 538 MAAR BEDANKEN WANT IK SCHRIJF MET MUZIEK!


xx

Nienke

Nienke

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Wolfchick MateWhere stories live. Discover now