33.

2.6K 185 90
                                    

Drake pov.

Verdrietig maar ook blij kijk ik naar het lichaam dat ik vast hou. Het lichaam van mijn geliefde mate. Het lichaam van mijn lieve, onschuldige Malia. Ik weet niet wat er is gebeurd of hoe het is gebeurd, maar er is iets. Er is een grote kans dat ze is vergiftigd maar niemand weet door wie of door wat. Ik kan echt niks bedenken. Helemaal niks. Ik was volgens mij de hele tijd bij haar en met mij is er niks gebeurd. Ik had liever dat er wat met mij was dan er wat met Malia was.

'Drake niet zo piekeren. Als je piekert beweegt je hele borst onregelmatig en dat ligt niet heel erg comfortabel.' mompelt Malia. Ik grinnik om wat ze zegt. 

'Het was een teken. Een teken dat je moet opstaan. Het is al....' ik kijk even snel naar de klok. '1 uur in de middag. We gaan wat doen.'

'Maar ik ben ziek.' zegt ze dramatisch. Ik draai haar glimlachend om en tik haar bestraffend op haar neus.

'Als je niet meegaat dan ga ik ook geen ijs voor je halen.' zeg ik lachend. Haar ogen worden groot en ze begint gretig te knikken. Het is af en toe zo makkelijk. Ik til haar overeind ik klim daarna het bed uit.

'Ik laat wel wat kleding voor je brengen.' mompel ik afwezig terwijl ik mijn schoenen aan probeer te trekken.

'Waarom, zo kan ik toch ook?' vraagt ze plagend. voor het effect draait ze een rondje waar duidelijk haar spleet op de achterkant zichtbaar is. Ik grom laag.

'Dat. Gaat. Niet. Gebeuren.' grom ik. Malia glimlacht alleen schaapachtig naar me.

'Het is af en toe zo makkelijk.' zegt ze met een glimlach waardoor ik een korte grom laat horen. Ze is ook echt heel erg vervelend af en toe. Het lijkt dan wel of ze me aan het testen is. Als ze dat echt doet hoop ik dat ik slaag. Ik weet niet wat het is maar ik wil alles doen om bij haar te zijn. Alles.

-

'Dus Malia, welke smaak ijs wil je?' vraag ik galant aan haar. Ze laat een klein giecheltje horen en kijkt bedenkelijk naar alle ijs-smaken.

'Weetje,' begint ze. 'Ik ga gewoon voor chocolade, stracciatella en cookies.' 

'Wie zegt dat jij drie smaken mag?' vraag ik haar verontwaardigd. Ze kijkt me met haar zoetste glimlach en knippert lieflijk met haar ogen. Ik zucht en knik uiteindelijk.

'Oke, een ijsje in een hoorntje met chocolade, stracciatella en cookies en een met chocolade, vanilia en redbull.' zucht ik tegen de ijsjongen.

'Hier en succes met je vriendin.' knipoogt hij naar mij. Ik knik dankbaar en geef Malia haar ijsje. Ze neemt hem dankbaar aan en begint er aan te likken. Ik kijk glimlachend toe.

Malia pov.

Terwijl ik aan mijn ijsje lik denk ik aan vele dingen. School, mijn familie, Teen Wolf, mijn vrienden, maar vooral aan Drake. Mijn toekomst met Drake in het speciaal. Ik weet dat ik met hem zal zijn maar voor hoelang. Met wie. Wanneer. Dat is eigenlijk het belangrijkste, wanneer. Wanneer kan ik met Drake zijn? Als ik klaar ben met school? Dan moet ik nog 3 of 4 maanden wachten. Dan heb ik mijn havo-diploma. Dan ben ik klaar met school. Iedereen gaat studeren en ik ga een pack runnen. Ik doe in ieder geval een origineel iets. Niet veel mensen kunnen zeggen dat ze dat doen.

'Drake, ik had een vraag voor je.' begin ik. Drake knikt als teken dat ik mag vertellen. 'Ik vraag me af wanneer ik bij jou ka- auw' kerm ik uit. Ongelooflijke steken in mijn zij ontstaan en ze worden erger en erger. Ze verspreiden zich verder over mijn lichaam en ik lig inmiddels kermend van de pijn op de grond. Drake hangt bezorgd boven me en vraagt me constant wat er is maar het enige wat ik kan doen is kermen van de pijn.

Ajax pov. A.K.A Stalker pov.

Ze zijn zo dom. Zo ongelooflijk dom. Ik hoefde maar even iets in hun ijs te doen en ze ligt gelijk weer kermend van de pijn op de grond. Noem me sadistisch maar ik geniet hier zo erg van. Eindelijk krijgt die bitch wat ze verdiend. Eindelijk wordt alles weer zoals het was.

Hola chickaas van het goede leven.


Dat zei ik vanmiddag tegen mijn mentor en vriendin en ze zeiden dat ik gek was. Ach dat ben ik toch. 

XX

Pinkyx

Wolfchick MateWhere stories live. Discover now