28

2.8K 207 42
                                    

Met trillende handen sta ik voor het pack-huis. Zou ik kloppen of niet? Terwijl ik hier nog steeds sta te twijfelen gaat de deur open en zie ik Drake. Een vreselijk uitziende Drake. Mijn mond valt open. Ben ik de rede dat hij er zo uitziet? Hij ziet er nog steeds zo sexy uit....

'Malia?' vraagt hij ongelooflijk. Zijn stem klinkt onzettend schoor. Ik knik lichtjes. Zijn blik gaat wat naar beneden, niet naar mijn mond, niet naar mijn boezem maar naar mijn ketting. Zijn hand rijkt er voorzichtig naar en raakt het zachtjes de ketting aan. Een kleine grijns ontstaat op zijn gezicht en ik houd het niet meer. Ik val in zijn armen en zucht gelukkig.

'Ik heb je zo gemist.' mompel ik tegen zijn borst aan. Hij zucht en streelt mijn haar.

'Ik jouw ook Mal, ik jou ook.' zucht hij. Ik kijk hem glimlachend aan.

'Geloofde je eigenlijk wat Kyle zei?' vraag ik voorzichtig terwijl ik nog steeds in zijn armen ben. Ik voel zijn spieren aanspannen en zijn borst trillen. Hij lacht.

'Malia, denk je dat ik dom ben. Natuurlijk geloof ik niet wat Kyle zei. Ik weet dat ik niet de slimste ben maar zo dom ben ik ook weer niet.' zegt hij met een scheve grijns. Ik kijk naar zijn gezicht en laat een klein lachje zien.

'Laten we naar on- mijn kamer gaan.' zegt hij terwijl hij langzaam zijn armen van me afhaalt, alsof hij het helemaal niet wilt. Ik knik lichtjes en volg hem naar boven. Eenmaal op onze kamer plof ik neer op het bed en ga liggen. Een aantal seconden later ligt Drake naast me.

'Ze komen nog steeds naar je hè?' vraag ik zachtjes. Drake kijkt me onwetend aan maar alsnel snapt hij wat ik bedoel en knikt zachtjes.

'En je dan dat ik er een was?' weer knikt hij. Ik zucht.

'Het is ook mijn eigen schuld.' zucht ik. Hij kijkt me verbaasd aan en gaat rechtzitten.

'Hoe bedoel je Malia? Hoe kan dit ooit jou schuld zijn? Ik was degene die je gewoon dom afwees en nog steed sletten langs heb komen.' zegt hij verbaasd. Ik ga ook rechtop zitten en schud mijn hoofd.

'Ik was degene die zichzelf tot een slet maakte. Ik snap waarom je me afwees. Alleen ik kon me dat op dat moment gewoon niet bedenken.' zeg ik met een kleine glimlach. Hij schud zijn hoofd en strijkt wat haren weg.

Wolfchick MateTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang