Chapter 32: Yes, I'm sure...

5.8K 339 33
                                    

Предупреждавам, че главата ще съдържа еротични сцени. Ако на някой не му е комфортно да ги чете може просто да пропусне тази част. Надявам се да ми се е получило, въпреки че имам някои съмнения...

Изкажете мнението си след като я прочетете. Съжалявам за забавянето и за това, че отново е кратка, но наистина нямам време.

Приятно четене! Обичам ви!

Гледната точка на Ирен:

Когато целунах Хари всичко около мен сякаш започна да се разпада. Цялата несигурност, че някога би ме подвел, цялата вина, която изпитвах, за това че го обвиних за неща, които не бе сторил, всичко просто изчезна. На тяхно място се зароди страстта, разпространявайки се с такава скорост, че съмненията бяха напълно погълнати от нейната стихия. 

Дните, в които се опитвах да се убедя, че нямам чувства към него, дните, в които положих неимоверни усилия да го отблъсна сега ми се струваха толкова далечни и толкова грешни...

Устните ни бяха като две липсващи парчета от пъзел, жадуващи да бъдат поставени там където принадлежат. И когато това най-после се случи, нямаше начин да бъдат разделени отново.

След всички ужасни неща, които се случиха и след всичката болка, която бяхме принудени да изтърпим, близостта ни бе най-доброто лекарство.

Ръцете ми се заключиха здраво около врата му, а пръстите ми се заиграха с меките му къдрици. Грубите му длани се впиха в бедрата ми, повдигайки ме от земята и обвивайки здраво краката ми около кръста си. Отделих се за момент, поемайки си въздух преди Хари отново да атакува страстно устата ми. Главата ми започна да се върти от смесените чувства, които превзеха съзнанието ми. Езикът му нежно раздели устните ми, заигравайки се с моя и в този момент нищо нямаше значение освен топлината, която струеше от телата и на двама ни. Притиснах гръдния си кош към неговия, когато усетих твърда повърхност зад гърба си. Осъзнах, че Хари ме е прилепил към стената, за да си осигури по голяма опора. Ръцете му напуснаха бедрата ми и се насочиха към копчетата на блузата ми, разкопчавайки ги мъчително бавно едно по едно. Зелените му очи бяха изпълнени с похот и желание, попивайки внимателно всяка черта на лицето ми, така все едно бях най-красивото нещо, което някога е виждал. Изчервих се леко под втренчения му поглед, осъзнавайки че най-после съм истински желана от някого.

ABSOLUTE MESSWhere stories live. Discover now