Chapter 47: Awkward...

3.8K 226 40
                                    

Гледната точка на Ирен:

Чувствах се ужасно неловко докато пристъпвах към божественото момче стоящо опряло едното си рамо на рамката на вратата. Идеше ми да се завъртя към Саманта и да стискам врата и с всички сили докато тялото и не се строполи на земята. Тя ме постави в това ужасно положение, от което дори нямаше шанс да се измъкна... Непрестанно си мислех какво конско ще и дръпна още в мига, в който се върна от срещата.

Когато застанах лице в лице с Алек абсурдна усмивка разтегна устните ми. Идеше ми да си зашлевя един шамар и да се осъзная малко... Дори не можех да се държа на положение пред него, а бяхме прекарали само няколко секунди заедно. Какво ли щеше да бъде като минат часове? Тази среща се очертаваше да бъде истинско бедствие...

"Престани да правиш това нещо с лицето си... Зловещо е!" Констатира Саманта, шептейки в ухото ми.

Трескаво разклатих глава, опитвайки се да се отърва от ужасяващата си гримаса.

"Здрасти..." Промърморих едва към Алек и бузите ми мигновено се обагриха в червено. Проклета срамежливост...

С крайчеца на окото си видях как Саманта клати неодобрително глава.

Явно до тук се представях ужасно...

И точно когато бях на път да си помисля, че тази среща няма как да стане по-трудна за преживяване, той проговори...

"Изглеждаш чудесно, Ирен!"

Ирен... Името ми звучеше божествено с ужасно секси дрезгавината, която обгръщаше плътния му глас като меко одеяло в студена зимна нощ.

"Аз..." Заекнах, почервенявайки още повече. Горещи вълни започнаха да обливат тялото ми на талази, карайки ме да се почувствам доста некомфортно. "Благодаря."

"По-добре тръгвайте... Преди да си решил да ми оставиш това неловко човешко същество и да избягаш." Простена Саманта, извъртайки шеговито очи към братовчед си.

Чудна приятелка... Помислих си ядосано. Съвсем сериозно обмислях как ще и наритам предателския задник когато се прибера.

"Хайде!" Кимна в моя посока, протягайки голямата си длан. "Избрал съм страхотно място за вечеря."

Погледнах ръката му и след това хвърлих несигурен поглед към Саманта, само за да усетя как ме побутва нетърпеливо към очакващото ме момче.

ABSOLUTE MESSWhere stories live. Discover now