Бележка

3.6K 151 34
                                    

Здравейте, сладички магични еднорози,

Това не е глава, очевидно... Ако беше глава нямаше да носи заглавието бележка.

Бях номинирана от няколко души първо да напиша 13 факта за себе си, а след това да напиша 20 факта... Реших да пиша на воля, пък докъдето стигна :D

Първоначално си мислех да не го правя и упорито игнорирах номинациите, но после си казах: Какво пък толкова...

Та, ето ги и фактите:

1. Обожавам вредна храна

2. Любимият ми цвят е черно

3. Мразя лъжите и хора, които не умеят да признават грешките си

4. Ненавиждам някой да ме копира, без значение в какво отношение ще бъде... Дали ще са историите ми, дали ще са дрехите ми...

5. Влюбена съм във всяка една песен на Halsey

6. Гледам страшно много сериали - вероятно няма сериал, за който да се сетите и аз да не съм го гледала

7. Знам два чужди езика - английски и испански

8. Освен да пиша, обичам и да готвя

9. Ужасно мързелива съм... Чак ми е гадно понякога :D

10. Чета прекалено много книги (нямам предвид истории) - толкова много, че понякога ми се събират по 6 наведнъж. Някой дори не ги довършвам и си стоят прочетени до средата.

11. Този, вероятно ще ви се стори странен, но какво да се прави... Не съм фен на 1D, не ме разбирайте погрешно... Харесвам Хари, но не мога да кажа, че съм обсебена от групата... Историите, които пиша са породени от факта, че съм фен на Хари, а не на цялата група. Използвам имената на другите наготово, за да не ми се налага да мисля нови.

12. Рядко давам facebook или instagram... Причината е, че не искам никой от обкръжението ми да знае, че пиша. Споменавала съм на майка си и най-близките си приятелки, но никой от тях не се е запознавал от близо с историите ми и предпочитам да си остане така.

13. Не одобрявам, при това в доста силна степен, еротичните истории в този сайт писани от 12-13 годишни момичета. Не смятам, че на тази възраст са достатъчно компетентни, за да развиват такива теми...

14. Не мога да пълнея

15. Имам непоносимост към болка, тоест припадам почти винаги :D

16. Заради някой случили се събития в живота ми имам лабилна психика, тревожно разтройство и понякога изпадам в депресия, но това не значи, че не живея нормално през повечето време.

17. Мил и любезен човек съм, докато не ме засегнеш по някакъв начин... Тогава на повечето хора им се иска никога да не са ме познавали.

18. Страх ме е от височини и от всякакви видове буболечки.

Е... Това беше.

Няма да отбелязвам никого, тъй като повечето хора вече са го направили.


ABSOLUTE MESSWhere stories live. Discover now