5

5.7K 164 23
                                    

Pov Evelyne

We liggen op de bank en kijken naar de tv. We eten chips en lachen.

"Wacht" zeg ik. "Wat?" Vraagt hij zacht. "We moeten nog een foto maken" zeg ik. Hij pakt gelijk zijn telefoon en ik ga naast hem zitten. We maken een selfie. Ik pak zijn telefoon af en bekijk de foto. "Hey!" Zegt hij en pakt zijn telefoon uit mijn handen. Ik grinnik. "Kan je hem naar mij sturen en mag hij op insta?" Vraag ik. "Is goed en tuurlijk" zegt hij en grinnikt. Ik krijg de foto binnen en sla hem op. "Het is eigenlijk echt raar. Ik wilde altijd al dat dit zou gebeuren, op de bank zitten en chips eten met een 1D lad" zeg ik. Hij grinnikt. "Dan heb je geluk meid, en nog wel met je eigen broer" zegt hij. Ik knik en grinnik.

"Had je iets afgesproken met je verjaardag of niet?" Vraagt hij. "Nah" zeg ik zacht. "Wat doe je normaal?" Vraagt hij. "Niks, gewoon op de bank liggen en naar de tv kijken. Normaal is dat altijd een vrije dag" zeg ik. Hij kijkt me aan. "Vrij?" Vraagt hij. "Ja, ik sport elke dag en dat moet ook. En ik heb er ook nog school bij. En ik moest het altijd alleen doen voor mijn nep zus dus ja" zeg ik. "Dus wat ga je dit jaar doen?" Vraagt hij weer. "Idunno, niks" grinnik ik.

"Maar vertel, waren wij vroeger hecht?" Vraag ik. Hij knikt hevig. "Echt super, tenminste wat ik me kan herinneren. Mama vertelde het ook. We deden alles samen en we sliepen ook vaak samen omdat we niet meer huilde ofso. Ik weet nog wel dat ik super verdrietig was dat je er niet meer was. Mam vertelde dat je even weg was, maar later toen ik ouder was, heeft ze alles vertelt. Ik was er echt kapot van. Eigenlijk, toen ik bekent werd, had ik weer hoop dat ik je misschien weer tegen zou komen. Ik had de moed opgegeven toen het niet waar was. M-maar nu zit je gewoon tegen over me" vertelt hij met een trillende stem en tranen in zijn ogen. "Awh, kom hier" zeg ik en spreid mijn armen. Hij kruipt tegen me aan en slaat zijn armen ook om me heen. "Shh" sus ik. Hij legt zijn hoofd in mijn nekholte en zucht zachtjes. "Ik dacht echt dat ik je nooit meer zou zien" mompelt hij. "Ik ben er" zeg ik zacht. "Gelukkig wel" zegt hij.

Hij laat me na een tijdje los. "Herinner je iets van vroeger?" Vraagt hij. Ik schud langzaam mijn hoofd. Hij kijkt teleurgesteld naar zijn vingers die op zijn schoot liggen. "Alleen dat wij bij mama opschoot zaten en later dan dat ik het vliegtuig uitliep en jouw naam zei" mompel ik. Hij knikt zachtjes. "Volgens mij hebben ze iets gedaan waardoor ik mijn verleden niet meer weet" zucht ik. "Kwee niet" mompelt hij en zucht zacht. "Maar ik zit naast mijn broer en daar ben ik echt super blij om" zeg ik blij en knuffel hem weer. "Gelukkig wel" zegt hij. Hij trekt weer terug.

"Maar vertel, wie ben je en wat doe je allemaal?" Vraagt hij. Ik grinnik even. "Ik ben Evelyne Kylie Styles. Ik ben het tweelingzusje van Harry Edward Styles. Ik spreek vloeiend Nederlands en Engels op zich ook wel. Ik heb studeer Engels en daarom moest ik vandaag naar Nederland. Ik ben een Directioner, niet zo erg, maar ben er wel één. Ik ben 20 jaar, bijna 21. Um. Ik hou van sporten, ook al is het verschrikkelijk. Um. Ik hou van Londen" zeg ik. "Kon je eerst geen Engels?" Vraagt hij zacht. Ik schud even mijn hoofd. "Niet goed. Echt zoals een Nederlander Engels praat. Echt gebrekkig Engels" zeg ik. "Ik kan het niet na doen, maar ik weet wat je bedoelt" lacht hij. "I'm uh Jan fromme Amsterdam. Anduh I luf green" zeg ik. Hij knikt lachend. "It's so funny" lacht hij. "Dank je" zeg ik. "What did you say?" Vraagt hij. "Thank you" zeg ik. Hij knikt en grinnikt. "Als je de hele tijd Nederlands blijft praten, ga ik de hele tijd vragen wat je zei" zegt hij en knikt. "Je doet je best maar" grinnik ik. "O ja, en ik ben een Mixer" zeg ik. "Pez?" Vraagt hij en grijnst. "Ja, zij is mijn favo van Little Mix" zeg ik. "Ik dacht het al. Hoe je reageerde toen ze 'hai' zei" grinnikt hij. "Maar hoe zit het met Jane of Eleanor?" Vraag ik zacht. "Idunno, je moet het van de week vragen" zegt hij. Ik knik langzaam. "Maar waarom noem je haar Jane? Ik bedoel, ze heet Eleanor. Haar tweede naam is Jane" zegt hij zacht.

"Ik heb haar via Wattpad ontmoet. Ze reageerde op een verhaal en ik was daar mee eens, dus reageerde daar dus op. Zo zijn we in contact gekomen. We hebben elkaar nog nooit ontmoet of gezien, maar wel gebeld. We zouden deze week afspreken" leg ik uit. Hij knikt. "Ik vertrouwde haar" zeg ik zacht. "En nu niet meer?" Vraagt hij zacht. Ik haal mijn schouders op. "Ze heeft al tegen me gelogen dat ze Jane heet terwijl ze Eleanor heet" zeg ik zachtjes. "Ergens begrijp ik dat ook wel, maar ik weet het niet. Ze vertelt het je vast. Ik hoorde van Louis dat ze van slag is omdat je niet meer reageerde" zegt hij. "Ik had er even geen zin in" zeg ik en zucht. "Dat begreep ze al, daar kende ze je goed genoeg voor" grinnikt hij. "Tja" zeg ik.

"Maar vertel, wie ben je en wat doe je?" Vraag ik. Hij grinnikt. "Ik ben Harry Edwards. De tweelingbroer van Evelyne. Ik zit in een band, One Direction. Ik hou van die gasten, ze zijn geweldig. We gaan binnenkort weer op Tour en ja. Wat valt er te vertellen als je Wikipedia hebt en ik denk dat jij alles al weet" zegt hij. Ik grinnik en knik. "Daar ben je fan voor" zeg ik trots. Hij grinnikt.

"Weet je, ik heb je al vaker aangekeken" zeg ik. "Wat" zegt hij gelijk. "Toen jullie in Amsterdam waren, keek je me aan en je wilde iets zeggen. Maar je werd door Louis meegetrokken in de bus" zeg ik. "O wacht, dat weet ik nog. Ik herkende je en wilde vragen wie je was" zegt hij. "Uuh Louis" zeg ik. "Okay dat was Niall" lacht hij. Ik frons en kijk hem aan. "Dat doet hij altijd als hij zich irriteert of iets duidelijk wilt maken" zegt hij lachend. "Ik doe niks" zeg ik en gooi mijn handen in de lucht. "Je bent echt raar" zegt hij en schudt zijn hoofd. "Echt dank je, dat waardeer ik echt" zeg ik en hou mijn hoofd schuin. "O my god. Dat deed je vroeger ook" gilt hij. Ik ga weer normaal zitten en kijk hem aan. "Je bent gek" zeg ik gelijk. "Dankjewel" zegt hij. We lachen.

Ik loop mijn kamer binnen en laat me vallen op bed.

"EEF" gilt Harry. "Ja" zeg ik. Hij loopt mijn kamer binnen. "Mama is er morgen als je waarschijnlijk wakker bent. Niall komt chillen" zegt hij. "Narry!" gil ik gelijk. Hij glimlacht. "Maar is goed" zeg ik en draai me om. "Okay. Slaap lekker" zeg ik. "Slaap lekker" zegt hij en loopt weer weg. Ik zucht en sluit even mijn ogen. Ik ben echt niet gewend dat iemand zo aardig is. Ja Charlotte en mijn vrienden zijn aardig, maar gewoon thuis. Ik voel me hier thuis, daar niet.

Ik sta op en loop naar de kast. Ik pak een trainingsbroek en shirt en kleed me om. Ik heb mijn tanden al gepoetst en mijn routine al gedaan. Ik ruim mijn kleding netjes op en ga onder de dekens liggen. Ik pak mijn telefoon en ga naar insta. Ondertussen doe ik het licht uit. Ik druk mijn neus in het dekbed, het ruikt lekker. Ik glimlach en kijk naar mijn telefoon. Wat doe op insta? Gewoon foto's en filmpjes kijken bij explore. Omdat het kan.

Na een tijdje gaat het vervelen en ga ik naar whatsapp. Ik zie dat de jongens druk bezig zijn met appen. Ik klik niet op de chat en verlaat whatsapp weer. Ik check alles nog even voordat ik mijn telefoon op de oplader leg. Ik zet hem op stil en leg mijn telefoon onder mijn kussen. Ik pak het deken vast en klem in handen in het deken. Is mijn leven perfect zo? Bijna.

Ik sluit mijn ogen en val snel langzaam inslaap.

--

Heyy!! Ik ben weer begonnen met schrijven! Ik had dit eigenlijk in het hoofdstuk van gisteren willen zeggen, maar ik was druk bezig en vergat het. It's good to be back.

Wat ik dus wilde zeggen is dat ik OM de dag ga uploaden, dus na dit hoofdstuk pas donderdag weer, dan zaterdag, dan maandag etc. Ik wil eerlijk zijn tegen jullie, ik heb het schrijven eigenlijk helemaal niet gemist in de afgelopen twee weken. Ik had de laatste hoofdstukken van BILY al klaar staan, dus ja. Ik ben vorige week weer begonnen met schrijven en ja, ik weet het niet. Omdat ik het zeg maar niet gemist heb, doe ik het om de dag. Het kan later ook nog veranderd worden dat ik het gewoon weer elke dag wordt. Ik merk dat het dan beter is, denk ik...

Ik heb ook keuzes gemaakt enz, ik hoop dat ik goede keuzes heb gemaakt. Dat dus.

Het voelt weer fijn om terug te zijn!

Love ya

Jx

When He Told Me ThatWhere stories live. Discover now