26

3.9K 139 28
                                    

Pov Evelyne

Ik word wakker en voel dat ik op iets lig. Iets zachts, maar toch ook weer niet. Iets wat beweegt en warm is. Ik open verward mijn ogen en zie dat ik op Niall lig. Wow wat? Ik voel zijn hand op mijn rug en ik heb zijn andere hand vast. Ik trek één wenkbrauw op en gaap. Hij slaapt nog. En hij is schattig. Ik glimlach en voel mijn wangen warm worden.

Ik kruip ietsjes meer naar boven zodat ik hem nog beter aan kan kijken. Ik reik mijn hand uit naar zijn wang en wrijf zachtjes met mijn duim onder zijn oog. "Niall" fluister ik. Hij reageert niet. Ik wrijf zachtjes met mijn duim over zijn lippen, ze zijn zo zacht en perfect. Maar hij moet wakker worden, want ik heb trek. Ik druk een kusje op zijn voorhoofd en voel zijn hand bewegen. Ik druk kusjes over zijn hele gezicht en glimlach.

Ik kijk naar hem en zie hem glimlachen. "Ik weet dat je wakker bent" zeg ik zacht. Hij reageert niet en ik zucht. Ik druk een kusje op zijn mondhoek en hij gromt. Ik grinnik en druk mijn lippen op die van hem. Hij kust gelijk terug en ik sluit mijn ogen.

Ik trek terug en open mijn ogen. Gelijk kijk ik hem aan en hij mij ook. Ik glimlach verlegen en hij drukt een kus op mijn lippen. "Good morning babe" zegt hij hees, O my gosh. Zo sexy. De kriebels zijn super erg te voelen in mijn buik. "Hey" zeg ik zacht. Hij glimlacht en wrijft met zijn hand over mijn rug.

"Ik heb trek" zucht ik en leg mijn hoofd naast zijn hoofd. "Dan ga je eten" zegt hij. "Ik ben lui" zeg ik. "Met andere woorden: Niall wil je eten voor me maken" zegt hij met een hoge stem en een Brits accent. "Zo praat ik niet" zeg ik. "Jawel" zegt hij. "En je hoeft het niet te maken, ik maak straks thuis wel wat" zeg ik. Hij knikt. "Ik ga zo eten, dus je eet gewoon mee" zegt hij. "Niall" zeg ik. "Nee" zegt hij streng. Ik zucht.

"Maar hoe was het daar?" Vraagt hij en speelt met mijn haar. "Leuk, gezellig" zeg ik. "Ja?" Vraagt hij. Ik knik. "Alleen vermoeiend. Ik ben echt dood op. En omdat ik in jou auto zat, keken veel mensen naar mij. Jade shipt ons met elkaar" fluister ik. "Jade?" Vraagt hij en grinnikt. "Waarmee je belde van de week, toen ze schreeuwde" zeg ik. "Oo zij. Maar ze heeft wel gelijk" zegt hij en ik kijk op. Hij kijkt me aan en grijnst. Dus hij heeft gevoelens voor mij? "D-dus" stotter ik. Hij knikt en drukt zijn lippen weer op die van mij. Ik sluit mijn ogen en kus terug. Hij glimlacht en draait ons om zodat hij de leiding kan hebben. Het voelt zo goed en vertrouwd en perfect. Ik ben echt verliefd op hem. De vlinders vliegen door mijn buik. Ik leg mijn hand op zijn wang en glimlach tegen zijn lippen aan.

Hij trekt terug en kijkt me aan. Ik weet niet wat ik moet zeggen. Ik begin te glimlachen en te blozen. Ik kijk weg. "Babe" zegt hij. "Mm" mompel ik en kijk hem weer aan. "Wat wil je eten?" Vraagt hij. "Tosti?" Vraag ik. "Is goed" zegt hij, weet je? Hij heeft het moment geruïneerd. Hij rolt van me af en staat op. "Niall?" Vraag ik. "Ja" zegt hij en kijkt me weer aan. "Mag ik douchen?" Vraag ik zacht, waarom ben ik nu verlegen? "Tuurlijk" zegt hij. "Maar ik heb geen schone kleding, alles is vies" zeg ik. "Ik pak wat voor je, wacht" zegt hij en loopt weg. Ik knik en sluit mijn ogen genietend. Ik wil hem zo graag kussen en knuffelen.

"Eef" zegt hij. Ik ga zitten en open mijn ogen weer. Hij staat naast me en ik glimlach. "Hier, ik weet niet of het goed is" zegt hij zacht en ik sta op. Ik pak het setje uit zijn handen. "Ik denk het wel" zeg ik. "Er staat alleen mannenshampoo in de douche" zegt hij. "Geeft niks, dank je" zeg ik. "Geen probleem" zegt hij en we lopen naar de badkamer. Mijn shampoo is op, dus ik gebruik wel die van Niall. "Hier is de badkamer, ik ben beneden" zegt hij. Ik knik. "Thank you" zeg ik en stap de badkamer binnen. Hij loopt weg. "Wacht!" gilt hij. Ik trek de deur open en steek mijn hoofd om het hoekje. Hij rent naar me toe en drukt een lange kus op mijn lippen. Hij loopt weer weg en ik glimlach. Ik sluit de deur weer en stap onder de douche als ik me uitgekleed heb.

Ik loop naar beneden als ik klaar ben met douchen. Alleen moet ik mijn haar nog borstelen en dan ben ik klaar. Ik doe gewoon geen make-up op omdat ik lui ben. Het boeit me niet. Ik pak mijn borstel uit de tas en borstel mijn haar. Als ik klaar ben vlecht ik het in en ik trek de sweater naar beneden nadat ie omhoog is geschoven. Ik heb een sweater en een kort voetbalbroekje aan. Het is wel okay, maar ik voel me er een klein beetje ongemakkelijk in dit. 'Het is Niall maar', dat zou je denken. Maar hij is degene waar ik verliefd op ben. Hij is mijn crush en we hebben inderdaad al gekust. Hij had een soort van gezegd dat hij ook verlieft op mij is, of begreep ik het verkeerd? Maar die kus dan voor het douchen? Ulgh, ik kan echt gek van mezelf worden. Ik adem diep in en blaas alles uit.

Ik loop naar de keuken als ik hem niet in de woonkamer zie zitten. "Hey babe" zegt Niall vrolijk als hij mij binnen ziet lopen. "Hey" zeg ik. Hij loopt naar me toe en slaat zijn armen om me heen. Ik sla mijn armen ook om hem heen en leg mijn hoofd op zijn schouder. Mijn gevoelens worden erger en erger. Ik zucht omdat ik gek van word. "Wat is er?" Vraagt hij en drukt een kus op mijn slaap. "Niks" mompel ik. Hij laat me los en ik hem ook. Ik ga tegen het aanrecht staan en pak mijn telefoon. Ik zie dat Martijn heeft geappt. Ik glimlach en open het bericht. Hij zegt dat hij het leuk vond gisteren, hij had het saaier verwacht en we moeten snel een keer weer afspreken.

"Wie is dat?" Vraagt Niall. "Eh, O, Martijn" zeg ik. "Wie?" Vraagt hij, mensen die geen Nederlands kunnen -_-. "Martin Garrix" zeg ik. Hij kijkt me aan. "Vind je hem leuk?" Vraagt hij. "Nee" zeg ik niet begrijpend. "Echt niet? Je was wel blij dat je een berichtje van hem kreeg. Gisteren ook op twitter" zegt hij gebroken, denk hij? O my god nee. "Nee, ik vind hem niet leuk. Hij is een bekend iemand en ik vind z'n muziek echt gaaf. Degene waarop ik verliefd ben, staat.." begin ik onzeker. "Staat waar? In Nederland? Het is niet erg als je hem leuk vindt" zegt hij, het raakt me wel. "Nee, hij staat niet in Nederland" zeg ik zacht. "Waar staat hij dan?" Vraagt hij. Hij staat voor mij, dus..? "Hij staat voor mij" zeg ik en bloos.

--
Hii. Voor mij begint vandaag de pww.. 🙄🙄 right. Dat dus. Maar ik wil iedereen veel suc7 wensen☘🍀. Ik zal gewoon blijven uploaden (de hoofdstukken die klaarstaan) en lees af en toe mijn berichten even (weet niet zeker..)

En voor de mensen die geslaagd zijn (bietje laat, maar ach) GEFELICITEERD!

Jx

When He Told Me ThatOnde histórias criam vida. Descubra agora