74

2.9K 108 16
                                    

Pov Evelyne

Niall duwt me op mijn rug en gaat op mijn middel zitten. Hij bijt zachtjes op mijn lip en ik knijp zacht in zijn heup. Ik voel hem glimlachen tegen mijn lippen en vraagt om toestemming. Ik open mijn mond weer en voel zijn tong tegen die van mij. Hoe kan ik hem afwijzen? Hij heeft me wel bedreigd en alles, mij pijn gedaan..

Ik leg mijn armen in zijn nek en geniet, waarschijnlijk is dit de laatste keer. Zijn hand glijdt onder mijn shirt en voel hem tegen mijn bh. Fuck, hij maakt me gek. Hij legt zijn hand op mijn borst en knijpt er zacht ik. Een kreun verlaat mijn lippen en trek zacht aan zijn haar. Hij schuift over mijn zwakke plek en weer kreun ik. Iets harder aan zijn haar trekkend, geniet ik. Hij kreunt in mijn mond en trekt mijn shirt uit. Snel trek ik zijn shirt uit en onze lippen ontmoeten elkaar weer. Mijn vingers glijden over zijn lichaam en trek terug. Alles lijkt vanzelf te gaan.. Ik laat een spoor achter van kusjes als ik zijn nek kus. Ik bijt zacht in zijn oorlel. Hij knijpt gelijk in mijn borst en kreunt. "Babe," hijgt hij. Serieus, die naam heb ik gemist. "Je.. Je maakt me gek," mompelt hij en drukt nu zijn lippen in mijn nek. Ik verstrengel mijn vingers met zijn haar en geniet van zijn lippen in mijn nek.

Ik draai ons om en sluit mijn ogen. Ik voel hem glimlachen als hij zijn handen verplaatst naar mijn rug. Hij drukt zijn lippen weer op die van mij en maakt het slotje van mijn bh open. Hij gooit mijn bh weg en legt gelijk zijn handen rond mijn borsten. Ik kus terug en bijt in zijn lip. Mijn buik trekt samen van alle gevoelens en mijn hart maakt overuren. Ik voel zijn hart ook snel kloppen onder mijn handen. Ik maak langzaam zijn broeksknoop open en laat mijn vingers over zijn penis glijden. Hij kreunt en bijt gefrustreerd op mijn lip. Ik schuif zijn broek een stukje naar beneden en voel dat hij de rest zelf doet. Hij maakt mijn broeksknoop ook gelijk open en schuift hem ook naar beneden, ik had een shortje aan dus dat is makkelijk. Hij knijpt zacht in mijn kont als ik me zachtjes op hem laat vallen.

We schrikken als er een telefoon afgaat en trekken terug. Ik zie dat hij zijn telefoon zoekt, dus dat zal die van hem wel zijn. Ik leg mijn hoofd op zijn borst en zucht zachtjes. Hij neemt zijn telefoon op. "Met Niall," zegt hij zo normaal mogelijk, maar het mislukt totaal. Ik grinnik en voel zijn vingers in mijn haar. Ik luister naar het gesprek en knipper langzaam met mijn ogen. Hij wrijft met zijn hand over mijn schouder en nek. Dan speelt hij weer met mijn haar en dan wrijft hij met zijn duim over mijn oor. Genietend sluit ik mijn ogen en luister naar zijn stem, ik heb het zo erg gemist. Hij kent me te goed.

Hij legt zijn andere hand op mijn rug waardoor ik weet dat het gesprek klaar is. Ik open mijn ogen en kijk weer op. Hij glimlacht en drukt zijn lippen weer op die van mij. Ik glimlach en kus weer terug.

Ik trek weer terug als er een telefoon begint te trillen. Ik zucht en leg mijn arm voor mijn borsten. Hij grinnikt. Ik sta op voordat ik zijn shirt aantrek en loop naar de kast. Ik pak mijn telefoon en kijk wie er belt. "Shit. Antoine," zeg ik geschrokken en kijk Niall aan. Hij bijt op zijn lip en ik ga naast hem zitten. "Wat moet ik doen?" Vraag ik zacht. "Gewoon, hoe je normaal ook doet," mompelt hij en legt zijn hand op mijn bovenbeen, ik zit in kleermakerszit.

E: "hey," zeg ik als ik opneem.

A: "bonjour madame," zegt hij vrolijk. Oh fuck. "Ik wilde even bellen voordat ik ga slapen."

E: "nu je het zegt, ik ben moe," mompel ik.

A: "wat doe je? Je klinkt anders." Fuck. Fuck. Kut. Ik kijk Niall aan en hij fronst.

E: "ik speelde Pokemon GO en moest net rennen want ik moest oversteken." Okay, geef toe; beste smoes ever.

A: "ah okay. Het is fijn om je stem weer te horen." Ik glimlach zwak.

E: "maar ga je slapen? Het is al laat," zeg ik.

A: "is goed. Ik hou van je."

E: "ik hou ook van jou," zeg ik en kijk Niall doordringend aan, hij slikt.

When He Told Me ThatWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu