62

3.3K 122 40
                                    

Pov Evelyne

Ik zucht geïrriteerd. Ze zijn echt niet leuk. Ik heb mijn sportkleding aan als droge kleding en zijn shirt, ik moet zeggen: ik heb het minder warm.

"Zie je nou wel: ik kan sporten," zeg ik. Ze grinniken. "Anders zou ik niet naast Beyoncé op het podium dansen, de choreograaf van Little Mix zijn, choreograaf van Step Up zijn en dansen bedenken," som ik op. Ze kijken me met grote ogen aan. "Dus ja, ik kan lui zijn. Maar ook niet," zeg ik en gooi mijn armen in de lucht. "Ik heb vakantie en ik moet leren, ik hoef niks te doen. Ik mag niet eens veel doen met mijn operaties." Wauw, voor het eerst heb ik een 'grote' mond hier.

"Je oogt anders wel lui," zegt de trainer. Ja, met hem kan je een hard woordje hebben. Hij zegt gewoon wat hij denkt. "Omdat ik lui ben na mijn vakantie in Nederland. Ik heb me daar uit de sokken gedanst en gesport. Ondanks ik het niet mocht. Dus shush," zeg ik. "Sassy girl," zegt iemand lachend. Ik glimlach trots. "Maar je sport dus veel?" Vraagt iemand anders weer. Te veel namen om te onthouden. "Ik sport veel, ja. Maar deze week niet," zeg ik. Ik word echt gek van ze, my gosh. "Dus je danst, laat iets zien," zegt Antoine. Ik. Haat. Je. "Pak je telefoon en zoek het op, zou ik zeggen," zeg ik. "Straks is je hoofd op iemand geplakt," zegt Lloris. "Dus je beweert dat ik niet naast Beyoncé heb gedanst?" Vraag ik. "Ik zeg niks," zegt hij zacht.

"Je bent echt hard. Niet normaal," zucht de trainer. Ik glimlach trots. "Zo kennen we je niet," zegt Giroud. "Hoe ik was de afgelopen week, kende ik mezelf niet. Ik kan niet serieus zijn, niet stil zijn. Ik ben facking druk en totaal niet serieus," lach ik. Het blijft stil. "Okay dan?" Zegt Antoine twijfelend. Ik draai me weg van iedereen en nies. Waarom nies ik altijd op het verkeerde moment? Iedereen begint te lachen. Ik nies nog een keer en ga weer normaal staan. Sommige kunnen niet stoppen met lachen, het ziet er echt lachwekkend uit. Ik begin ook te lachen en iemand begint weer te praten. Ik leg mijn hand voor mijn mond om niet te lachen.

"Neil," hoor ik opeens. Ik proest het uit en verberg mijn hoofd achter Antoine. Ze hebben het niet over Niall, dat niet. Ik let niet meer op wat ze zeggen. De trainer begint weer te praten en ik begin harder te lachen. Het is helemaal stil. Ik stop met lachen en kijk op, ik bijt op mijn lip. "Perfect, ze is stil," zegt iemand weer. Per-fect. Ik begin weer te lachen en mensen zuchten. Ik heb de slappe lach, mag dat?

Na zo'n tien minuutjes, ben ik weer stil. "Klaar?" Vraagt Pogba. Ik knik langzaam. "Moeten jullie niet spelen?" Vraag ik. "We wilden iets bespreken," zegt Antoine langzaam. "En waarom moet ik daar bij zijn?" Vraag ik. "Omdat het kan," lacht hij. Ik schud lachend mijn hoofd en ben weer stil. "Je bent echt irritant," zegt Payet. Ik haal mijn schouders op. "Ik zweer, het wordt erger," zegt Antoine. Ik grijns. "Ah nee," zeggen ze en zuchten. "Okay. Mooi, dan weten we dat. Maar luister..." Begint de trainer weer. Ik weet serieus echt niet hoe ie heet.

Ik loop weer naar de zijkant van het veld en hoor zachtjes muziek. O yeah, ik ga dansen. Voor een stukje dan. Don't let me down- Chainsmokers. Ik wacht tot het goede moment en kijk rond. Iedereen focust op z'n eigen spel. Ik begin te dansen, okay. Mijn knie doet opeens geen pijn meer. Op het einde maak ik nog een salto en ga met mijn beide voeten op de grond staan. Ik kijk naar het veld en iedereen kijkt mij aan. Ik buig en grinnik. Ik loop door naar mijn tas en pak mijn telefoon. Ik word gebeld: Niall. Wat moet je nou nog? Ik zucht en neem op...

E: "hey," mompel ik zacht.

N: "Evelyne Styles," zegt hij boos. What the hell.

E: "what?"

N: "we hadden een afspraak," zegt hij en volgens mij is hij niet echt blij.

E: "afspraak? Ik heb geen afspraak met jou."

N: "Owh jawel. Jij zou nog geen relatie hebben met iemand, pas na drie maanden na onze breuk."

E: "wow wacht. Ik heb geen relatie met iemand en ik heb helemaal geen afspraak met jou gemaakt."

When He Told Me ThatWhere stories live. Discover now