42

4.4K 130 20
                                    

Pov Evelyne

"What the fuck ben je aan het doen?" Vraagt Louis lachend. "Ik ga Olly ontmoeten," zeg ik blij. Niall fronst. "En mee werken?" Vraagt hij. "Half," zeg ik. "En Simon," zeg ik en klap blij in mijn handen. Ik frons. "En Rita Ora," zeg ik en grijns. "En Cheryl Cole," zeg ik weer. "En die gast van de BBC, um," zeg ik en denk na. "Nick Grimshaw?" Vraag ik.

"Ja en?" Vraagt Liam. "Ik ga de X-factor presenteren," zeg ik blij. Niall springt van de bank en rent naar me toe. Hij slaat zijn armen gelijk om me heen en ik ook bij hem. Hij drukt een kus op mijn wang. "Maar jullie blijven stil over dit, niemand mag het nog weten," zeg ik streng. "Ik heb niks gehoord," zegt Louis gelijk. "Ik ben trots op je," fluistert Niall. Ik glimlach. "Dank je," fluister ik. "Maar ik moet dan wel over vijf dagen weg," mompel ik. "Echt?" Vraagt hij en kijkt me aan. Ik knik langzaam. "Fuck. Naja, als jij het wilt, vind ik het goed," zegt hij zacht. Ik glimlach zacht. "We hebben nog vijf dagen, dus dan kunnen we nog wat leuks doen," zeg ik zacht. Hij knikt en drukt een kus op mijn lippen. Ik glimlach.

"Awh, zie hoe schattig," zegt Lou. Ik kijk op en ze kijkt naar ons. Ik glimlach en laat Niall los. Hij laat mij niet los. "Niall," zeg ik zacht. "Ja," mompelt hij. "Ik ga weer ff naar Harry," zeg ik zacht. Hij laat me los en ik loop naar Harry toe. Ik ga weer naar hem zitten en merk dat Niall ook naast me zit. Hij slaat zijn arm om me heen.

"Hey Niall!" Zegt mama en zwaait, de oortjes zijn uit de computer zodat iedereen kan mee luisteren. "Hey Anne," zegt Niall en glimlacht. "Eef, kan je komen?" Gilt Lou. Ik zucht en sta weer op. Ik loop naar haar toe. "What's up?" Vraag ik. "Welke is mooier?" Vraagt ze en laat twee lipsticks zien. Een rode en een rode. Ik lach even en pak ze. Ik bekijk de kleuren. "Deze is mat toch?" Vraag ik. Ze knikt. "De matte," zeg ik. "Ik zei het toch," zegt ze tegen Lottie. Ze kijkt me aan en fronst. Ik glimlach scheef en lach. "Sukkel," zegt ze lachend. "Dank je," zegt Lou lachend. "You're welcome," zeg ik en loop weer terug.

"Evelyne Styles, waarom heeft deze hier ook zuigzoenen in z'n nek staan?" Vraagt Harry. Ik frons even, ook al weet ik dondersgoed dat ik die daar neergezet heb. "Love bite?" Vraag ik. "Gisteren stonden ze er nog niet. Bij jou ook niet," zegt hij weer. Liam en Louis lachen. Ik kijk hem niet begrijpend aan en ga weer naast Niall zitten. Hij legt zijn hand op mijn bovenbeen en knijpt er zacht in. Ik kijk hem aan en hij glimlacht. Ik glimlach ook.

"Awh, zie hoe schattig," zegt Gemma. Ik kijk haar dodelijk aan en ze lacht. "Weet je hoe irritant ze kunnen zijn," zucht Harry. "Vertel," zegt mam. Harry vertelt echt onzin en ik kijk naar Niall. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder. "Ik ben moe," mompel ik. Hij slaat zijn arm om me heen en drukt een kus op mijn voorhoofd. "Hoe?" Vraagt hij. Ik haal mijn schouders op. "Heb de afgelopen nachten slecht geslapen. Met één nachtje slapen is dat niet gelijk opgelost," zeg ik. Hij knikt. "Als je zo moe bent, moet je gewoon even slapen," zegt hij. Ik knik. "Maar zo gigantisch moe ben ik niet," fluister ik, okay. Never mind. Ik ben echt moe. "Sure. Je gaat zo gewoon een halfuur op de bank liggen. Ik zie dat je super moe bent." Ik knik.

De show is klaar en we lopen naar onze kamer toe. Het is echt stom dat we telkens naar een ander hotel moeten.

"Slaap lekker," zegt Harry. "Slaap lekker," zeg ik en glimlach. Niall zegt hetzelfde en we lopen naar de kamer. Ik open de deur en we lopen naar binnen. "Ik ga effe douchen," zegt hij. Ik knik en druk een kus op zijn lippen. Ik glimlach en zet mijn koffer neer. Niall verdwijnt in de badkamer en ik ga op bed zitten. Ik hoor de douche aangaan en ik zucht. Ik ben echt kapot.

Na vijf minuten gaat de douche weer uit. Kijk, jongens douchen snel. Ik doe echt minimaal tien minuten over. Ik sta op en loop naar de deur. "Ik ga ff wat water halen," zeg ik. "Is goed. Tot zo babe," zegt hij. Ik loop de kamer uit en ga naar beneden. Ik koop een paar flesjes water, wij drinken veel water, en loop weer naar boven.

When He Told Me ThatWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu