49

3.4K 131 25
                                    

Pov Evelyne

Het is stil. Een fijne stilte. Mijn hoofd ligt op zijn borst. Zijn armen om mij heen, mijn armen om hem heen. Ik staar voor me uit en geniet.

Er wordt op de deur geklopt. Jesus wat nu weer. Ik zucht en kijk Niall aan. "Ik ga wel," zucht ik en druk een kusje op zijn kaak. Hij knikt en laat me los. Ik sta op en strijk mijn kleding goed. Ik loop naar de deur en open hem. Ik zie Liam staan. "Hey Eef," zegt hij vrolijk. "Hey Li," zeg ik. "Ik weet niet of jullie het door hebben gekregen. Maar we gaan beneden met z'n allen eten. In het restaurant, niet het buffet," zegt hij. Ik knik langzaam en verbaasd. "Dat wisten jullie dus niet. Maar we gaan nu dus eten," grinnikt hij. "We komen eraan," zeg ik en knik. "Dank je." Hij glimlacht en loopt weer weg. Ik doe de deur dicht.

"We gaan eten," zeg ik. Hij kreunt geïrriteerd. "Met iedereen beneden in het restaurant, niet het buffet," zeg ik en ga voor hem staan. Hij staat met tegenzin op en trekt zijn shirt uit. Hij pakt een blouseje en trekt hem aan. Hij geeft zijn shirt aan mij en drukt een kusje op mijn lippen. Ik glimlach. "Thanks," zeg ik zacht en loop naar mijn tas. Ik pak ook een blouseje en kleed me snel om. Mijn haar doe ik in een staart omdat het kan. Ik loop naar de badkamer en spuit wat parfum op. Ik smeer wat lippenbalsem op mijn lippen en trek zwarte vans aan. "Klaar?" Vraagt hij. Ik knik en pak zijn hand. "I love you," zeg ik. "I love you too," zegt hij en we lopen naar de gang. Hij vlecht onze vingers met elkaar en we lopen naar de rest.

"Horan," gilt Louis. "Styles." Ik glimlach en zwaai even. "Niall? Waarom deed je zo ontiegelijk irritant?" Vraagt Harry. Ik kijk naar Niall en hij kijkt Harry niet begrijpend aan. "Over zat Eef hot was. En jij ook en dat je dingen mist," zegt Lou. Ik bijt op mijn lip om niet te gaan lachen. "Wat?" Vraagt hij. Ik laat zijn hand los en zet een paar stappen naar achter. "Ich liebe Niall," lach ik en ren weg. "Evelyne!" gilt Harry. Ik lach en ren langs alle deuren. "But I am hot! But Niall is hotter than you all!" gil ik en ren tegen iemand aan. "Sandy, neem haar mee!" Gilt Niall. Sandy dus.. En voor ik het weet hang ik over zijn schouder. "Fuck you Niall," zucht ik geïrriteerd. "Wanneer? Vanavond?" Vraagt Niall lachend. Sandy lacht ook en loopt door.

Ik word weer neergezet en Josh kijkt mij aan. Hij knikt naar voren en ik geef een klein knikje. Ik voel Niall's vingers bij mijn pols, maar ik ren weer weg. Ik hoor iemand achter mij aanrennen. Ik kijk om; Josh. Hij komt naast me rennen en we rennen een andere gang binnen. We rennen door tot het trappenhuis. Ik stop met rennen en lach. "Dank je," zeg ik en we lopen naar binnen. Hij lacht. "Soms moet je vrienden helpen," zegt hij. Ik knik lachend. "Jij was het op twitter he?" Vraagt hij en we lopen naar boven, we moeten naar beneden. Dus geen idee waarom we naar boven lopen. "Jep," grinnik ik en we gaan op een treden zitten.

"Je bent echt gestoord," grinnikt hij. "Thanks," grinnik ik. Hij lacht. "Je kan hier echt geen grap uithalen of je hebt alweer problemen," zeg ik en zucht. "Tja, ze willen overdrijven," zegt hij. "Dat doen ze dan goed," zucht ik. Hij grinnikt. "Maar geef toe: het was geniaal," zeg ik. "Nee, gewoon niet," zegt hij droog. "Wacht, jawel. Die tweet wel," zegt hij en klapt in zijn handen als een klein kind. Ik lach. "Weet je, we kunnen nu net zo goed naar Parijs. Ze weten toch niet waar we zijn," zeg ik en ik hoor een deur opengaan. "Ze zijn hier!" gilt Paul volgens mij. "Fuck," zeg ik en we staan op. We rennen verder naar boven en lopen de bovenste verdieping binnen. "Lift," zegt hij. Ik knik en we rennen naar de lift.

We lopen de tweede verdieping binnen en ik hijg. Josh lacht en we lopen wat rond. "We gaan echt problemen krijgen," zeg ik. "Don't care, we verkennen het hotel even voordat we weer weggaan," zegt hij. Ik knik. "Precies dat," zeg ik. "Kom, we maken een selfie," zegt hij en houdt zijn telefoon omhoog. Ik ga tegen hem aanstaan en glimlach. Hij slaat zijn arm om mijn nek en glimlacht ook. Daarna maken we nog een gekke selfie en we lopen naar beneden, ja dat doen we. Ik zucht en kijk rond, het is hier wel mooi.

When He Told Me Thatजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें