30

4.3K 127 8
                                    

Pov Evelyne

Chris en Lotte hebben kennis gemaakt met 1D en we zitten nu op de bank. Ik noem Charlotte Lotte, dat is makkelijker en hetzelfde geldt met Christian.

"Christian ziet eruit als een danser. Jullie gaan dansen," zegt Louis dan. Ik kijk hem aan en grinnik. "Okay," zegt hij en staat gelijk op. "Wij ook?" Vraag ik. Iedereen knikt. "Op het podium met alle mensen van de crew," grijnst Harry. "Op welk lied?" Vraagt Lotte. "Beat It, Elastic Heart en Happy," zegt Liam. Ik frons even. "Eef gaat het moeilijk krijgen," lacht Niall. "En dan mogen jullie vanavond bij de show zijn en de meet en greet meemaken," zegt Harry. Ik knik hevig.

"Weten ze dat je danst?" Vraagt Lotte in het Nederlands. "Nee," lach ik. Ze grinniken. We lopen naar het podium en ondertussen komen er steeds meer mensen op het podium staan van de crew. Josh doet me na hoe ik danste toen ik hyper was. Ik lach even en schaam me echt nu. "Oh god. Ze weten niet dat ik dans. Ik was melig en danste als een mogool, help me," sis ik. Ze lachen even. "Nu kan je ze versteld laten staan," zegt Chris. "Klopt." Ik trek mijn sweater uit en sta nu in een hemdje. Tuurlijk heb ik wel een bh en alles aan. "Oeh, ga je strippen," lacht Lotte. Ik begin harder te lachen en schud mijn hoofd. "Doe eerst alsof we niet kunnen dansen, en dan gaan we opeens dansen," lacht Chris. Ik knik.

We gaan klaar staan en de muziek begint. Iedereen van de crew staan voor ons, op het stuk van het lange podium die in het publiek staat. We doen de makarena en we beginnen te lachen. Iedereen zucht. "Ik verdoe mijn tijd," zucht iemand geïrriteerd. Ik glimlach en stop met dansen. Ik krijg de slappe lach. "Vergeet alles maar," zegt Harry. Ik schud gelijk mijn hoofd en kijk Lotte en Chris aan. "Zo," mompelt Chris. Ik knik. Iedereen doet ondertussen iets anders. "Stop maar dit wordt niks," zegt Louis.

"Vijf, zes, zeven, acht," gil ik en we beginnen mee te dansen met Michael Jackson. Ik let niet meer op de mensen die voor ons staan. We dansen het laatste stukje mee en dit voelt echt weer geweldig. Het dansen. Dit heb al lang niet gedaan. Dan gaat de muziek over naar Elastic Heart. Ik kijk naar iedereen en ze staan verstelt. Ik grinnik. "Drie, twee, één," zegt Lotte.

Gelukkig is mijn knie weer goed, geen blessure meer. "Videoclip of studio?" Vraag ik als de overgang weer komt. "Studio." Ik knik en we staan weer klaar.

Halverwege het lied merk ik dat Chris en Lotte zijn afgehaakt. Ik moet eerlijk zijn, dit is niet de makkelijkste. Maar ik vind het wel makkelijk. Als ik de laatste pasjes heb gedaan, sta ik weer op. Ze kijken mij verbaasd aan en Chris en Lotte komen naast me staan. We buigen en lachen. "Jij en dansen?" Vraagt Louis. Ik glimlach en knik. "Ik geloof dit niet," lacht Niall. "Toch is het waar," zegt Chris. Er beginnen mensen te klappen. "Ik ben niet de enige die danst hoor. Chris en Lotte kunnen ook goed dansen," zeg ik. Ze knikken.

"Ze is echt lui en dan danst ze," zegt Harry. Ik grinnik en de rest lacht. "Dan ken je haar nog niet," zegt Chris. "Hoezo niet? We kennen haar door en door," zegt Lou. "Nope," zeg ik en lach even. Ze kijken me raar en beledigend aan. "Okay. Wees stil, kijk en luister," bevelen Chris en Lotte. Weet je hoe verschrikkelijk dit voelt? Ik schaam me echt. Ik leg mijn hand op mijn gezicht en leg mijn hoofd op Chris' schouder. "Awh" zegt hij en wrijft over mijn hoofd. "Dit is zo awkward" mompel ik. Dan hoor ik de eerste klanken van Salute al. Ik slik. "Ja en?" Vraagt Liam. "Kijk ernaar," zegt Chris. "Ik haat jullie," grom ik. Ze lachen en we kijken met z'n alle naar Little Mix- Salute. Daarna kijken we naar Beyoncé-Run The World.

"O MY GOSH, ZIE EEF," gilt iemand opeens en wijst naar het beeld. Ja, ik sta naast Beyoncé te dansen. Ik bijt op mijn lip en het lied is afgelopen. "Wat had Little Mix ermee te maken?" Vraagt Niall. "Evelyne Styles, deze hier, werkt achter de schermen. Zij is de choreograaf van Little Mix, de laatste Step Up film en heeft gedanst bij Beyoncé," vertelt Lotte trots. Ik wrijf ongemakkelijk met mijn hand in mijn nek en bijt harder op mijn lip. "Serieus?" Vragen ze. Ik knik langzaam. Ze juichen en rennen naar me toe. Ze springen en Niall knuffelt me. Daarna Harry en de rest volgt daarna.

"Dus je bent gewoon een facking danser?" Vraagt Josh. Ik knik langzaam. "Dat is echt vet," gilt Louis hyper. Ik glimlach scheef. "What the hell, we kennen je al vijf maanden en je vertelt het niet?" Zegt Liam nep beledigend. "Ik had pauze, okay en ik was lui en ik had een blessure. Dus dan dans ik niet" grinnik ik. Ze lachen. "Okay, klaar. Ik heb lang genoeg in het middelpunt gestaan. Doe jullie ding" zeg ik.

We zijn bij de show geweest en we lopen het hotel binnen. "Jullie mogen wel in mijn kamer slapen, dan ga ik bij-" begin ik. "Bij je vriend," onderbreekt Lotte me. "Dat dus." Ze grinnikt en we nemen de lift naar beneden. "Hoelang blijven jullie?" Vraag ik. "Een weekje," zegt Chris. Ik knik blij.

"Maar ken je Martin Garrix?" Vraagt Lotte. Ik knik. "O my gosh. Dat is echt vet," zegt ze hyper. "Klopt, alleen als je vriend en niet echt blij mee is," zeg ik. "Niet?" Vraagt Chris. "Nah, hij denkt dat ik hem leuker vind," mompel ik. "Is dat zo?" Vragen ze. Ik schud gelijk mijn hoofd. De jongens lopen de lift ook binnen waardoor wij tegen de muren aangedrukt worden. "Ik haat het echt als ik in het middelpunt sta," zucht ik. "Sta je niet, het lijkt zo," zegt Lotte. "Niet." "English please," zegt Paul. Ik zucht. "Waar gaan die twee slapen?" Vraagt Harry. "Die gaan in mijn kamer slapen en dan slaap ik bij Niall," zeg ik. "Waarom bij Niall?" Vraagt Harry. "Omdat zijn kamer naast die van mij is en dan hoeven die kinderen niet het hele hotel bij elkaar te schreeuwen." "Dank je," zegt Chris lachend. Ik steek mijn duim op en raak Niall's hand aan. "Wat gaan we morgen doen?" Vraag ik. "Naar Gouda," zegt Lotte. Ik frons. "Eh, je gaat mee," zegt ze. "Well, okay then," zeg ik.

De deuren gaan open en we lopen de gang binnen. "Pak je koffer," zegt Paul en we pakken onze koffer. We lopen naar onze kamer. "Niall, Evelyne. Raak elkaar niet aan," zegt Harry streng. Ik rol mijn ogen, waarom verbiedt hij het ons? "Jaja," mompel ik.  Niall zucht en we staan voor de deur. "Doe het veilig en stil," grijnst Lotte in het Nederlands. Ik glimlach fake en we lopen de kamer binnen. "Slaap lekker. Morgen acht uur bij ons," gilt Chris. "Night," gil ik terug.

Niall doet de deur dicht en hij loopt gelijk naar me toe. Hij drukt zijn lippen op die van mij, my gosh.. Ik heb zijn smaak gemist. Ik sluit mijn ogen en kus terug. Hij duwt me zachtjes naar achteren waardoor ik op bed ga liggen. Mijn buik tintelt super erg. Ik heb hem zo erg gemist. Ik raak zachtjes met mijn vingertoppen zijn wang aan en glimlach. Hij bijt zacht op mijn lip. Dan wordt er op de deur geklopt, serieus? We trekken terug en hij staat op. Ik zucht geïrriteerd en ga zitten. De deur gaat open ik zie Harry staat, ga godverdomme weg. Ik weet dat je er tegen bent, maar je kan ons niet tegen houden. Hij loopt naar binnen. "Heb je nog deo? Die van mij is op," zegt hij. Ik kijk hem dodelijk aan. Niall geeft hem een spuitbus deo en stuurt hem weer weg.

Ik zucht geïrriteerd. "Ik haat hem," grom ik en Niall komt weer naast me liggen. "Awh babygirl," zegt hij en glimlacht. Ik bloos en druk een lange kus op zijn lippen. "Ik wil geen geheime relatie. Ik wil je knuffelen en kussen wanneer ik wil. En niet stiekem in een hoekje of pas na vier dagen." Hij zucht. "Ik wil het ook, maar hij heeft het deze week zo vaak duidelijk gemaakt. Ik ben nu gewoon bang dat ik je kwijt ga raken als we het zeggen," fluistert hij. Ik leg mijn hoofd op zijn borst en kijk hem aan. "Don't be," fluister ik. "Toch ben ik dat babe, ik kan er niks aan doen. Ik wil je niet kwijt raken." "Same," zucht ik.

Ik pak één van zijn shirts en kleed me om. Hij is aan het douchen en ik ben klaar met mijn routine. Ik ga onder de dekens liggen en ruik aan het shirt wat ik aanheb. Het ruikt naar zijn wasmiddel, ik glimlach en druk mijn neus in het shirt. Ik hou echt van hem. Ik sluit glimlachend mijn ogen en luister naar het water van de douche die op de grond klettert. De douche gaat uit en het is gelijk stil. Je hoort nu alleen de mensen die over de gang lopen.

Ik voel dat er iemand naast me komt liggen. Langzaam open ik mijn ogen en zie Niall naast me. Ik glimlach en kijk hem aan. Zijn haar is nog vochtig en hij kijkt me lief aan, het ziet er zo hot uit. Ik zeg mijn hoofd op zijn borst en sla mijn been om zijn middel. Hij legt zijn hand op mijn heup en pakt mijn hand vast. "Goodnight babygirl" zegt hij zacht en drukt een kus op mijn voorhoofd. "Goodnight babyboy" fluister ik en val zo inslaap.

When He Told Me ThatWhere stories live. Discover now