68

3.5K 116 45
                                    

Pov Evelyne

"Liefje," hoor ik zacht en voel een kusje op mijn voorhoofd. Ik zucht en draai me om. "Eef," zegt een stem en drukt een kusje op mijn wang. "Wat," grom ik. "Wakker worden." Ik open mijn ogen en draai mijn hoofd. "Hmm," mompel ik en kijk Antoine aan. "Opstaan," fluistert hij en drukt een kusje op mijn neus. Ik knik en zucht. "Hoe laat is het?" Mompel ik. "Half vijf," zegt hij. Ik frons. "We gaan ergens naartoe," glimlacht hij en gaapt. "Naar wat?" Vraag ik en wrijf in mijn ogen. "Voor mij een weet, voor jou een vraag," zegt hij en geeft een zacht tikje op mijn neus. Ik kreun geïrriteerd en zucht. Hij drukt een kus op mijn lippen en stapt uit bed. Waarom zo vroeg mann?

Na een tijdje, sta ik ook op. Ik rek me uit en gaap. Hij grinnikt en slaat zijn armen om me heen. Ik zet mijn wang tegen zijn schouder en zucht. "Waarom zo vroeg?" Vraag ik zacht. "Anders komen we te laat," zegt hij en drukt een kus op mijn lippen. "Kleed je om, je kan straks verder slapen." Ik knik en hij laat me los. Gapend pak ik een setje kleding die hij heeft klaargelegd. Het setje bestaat uit: een zwart-witte flannel met capuchon, het Harry shirt met handen, zwarte jeans met gaten en zwarte All Stars. Ik trek het aan met deze volgorde: eerst bh, dan sokken, jeans, shirt, flannel en dan de gympen. Geen idee waarom ik het zo doe, maar zo doe ik het altijd.

Als ik in de badkamer sta, borstel ik mijn haar door. Ik doe het goed met wat haarproducten, ja het heeft wat tijd nodig en het zit niet vanzelf zo goed, en poets mijn tanden. Ik kijk in de spiegel: zo.. Moe.. Zo.. Lelijk.. Maar ja, ik doe mijn make-up en bekijk mezelf in de spiegel. Ik zie er best goed uit voor in de vroege ochtend. Al zeg ik het zelf.. "Ben je klaar?" Vraagt hij vanuit de slaapkamer. "Ja," zucht ik en loop de badkamer uit. Hij kijkt me aan en glimlach. "Mijn meisje," fluistert hij en pakt mijn hand. Ik glimlach. "Heb je alles?" Vraagt hij. Ik knik en hij pakt een tas. We lopen de kamer uit, het is donker op in gang.

We lopen zo zachtjes mogelijk het huis uit naar buiten. We stappen in een taxi en ik gaap weer. Ik leg mijn hoofd tegen zijn schouder en sluit mijn ogen. Ik voel iets op mijn hoofd waardoor ik mijn ogen weer open. Hij grinnikt en ik voel dat het een pet is. Mijn ogen sluitend zet ik de pet goed op mijn hoofd en zucht.

We komen aan bij een treinstation.. Wtf?! We stappen uit de auto en Antoine betaalt de taxi. Ik kijk rond en zeg mijn pet goed, vermomming. Antoine loopt weer naar me toe en pakt mijn hand vast. Samen lopen we het station binnen en lopen naar het goede perron. "Trein naar Parijs vertrekt van perron vijf," hoor een vrouw omroepen. Ik zie dat we op perron vijf zijn. "Gaan we naar Parijs?!" Gil ik enthousiast. Hij lacht en knikt. "O my gosh, je bent te beste," zeg ik en knuffel hem gelijk. Hij lacht even en slaat zijn armen ook om mij heen. "Dank je," zeg ik zacht. "Ik hoop dat je het leuk vindt," zegt hij en ik kijk hem aan. Ik knik hevig voor ik een kus op zijn lippen druk. Hij glimlacht en drukt ook een kus op mijn lippen. "Kom, we moeten instappen," zegt hij en laat me los. Ik knik en pak zijn hand. We stappen in de trein en zoeken naar onze plekken. Ik ga bij het raam zitten, het moet me denken aan de vlucht hiernaartoe. Glimlachend kijk ik naar buiten en gaap weer.

"Fuck," zeg ik en kreun geïrriteerd. "Wat?" Vraagt hij bezorgd. "Mijn telefoon ligt nog thuis," zeg ik zwaar geïrriteerd. "Dat is stom," zegt hij en grinnikt zacht. "Dat is niet leuk," zeg ik en zucht. Hij lacht. "Aan jou heb ik ook niks." Mensen kijken ons geïrriteerd aan, vooral zakenmensen. We zitten in de Thalys, dan snap ik het wel. Welk stel gaat nou vroeg naar Parijs? Wij. "Doe normaal," sis ik. Hij stopt met lachen en slaat zijn arm om me heen. "Sorry," zegt hij en drukt een kus op mijn voorhoofd. Ik zucht en leg mijn hoofd op zijn schouder. Er begint een vrouw te praten door de speakers.. Boeit het me? Eerlijk gezegd totaal niet. Ze vertelt dat we naar Parijs gaan en ze wenst ons een prettige reis. "Merci," mompel ik.

Ik sluit mijn ogen en nestel me meer tegen Antoine aan. Hij ruikt lekker... Na een tijdje val ik in slaap.

When He Told Me ThatWhere stories live. Discover now