45

3.7K 127 4
                                    

Pov Evelyne 

Ik loop naar de deur als de bel gaat. Wie? Ik wil nie-iet. "HEY," gilt El en knuffelt me. "Hey," zeg ik en knuffel terug. Ze laat me los en loopt naar binnen. Onbeschoft kind. Ik doe de deur weer dicht en loop achter haar aan naar binnen.

"Ik heb eten meegenomen," zegt ze en gaat zitten op de bank. Ik kijk haar aan. "Je bent echt een aso. Je loopt zomaar binnen en gaat zitten," zeg ik. "Ik kan ook gewoon gaan," zegt ze en staat weer op. "Nee," zeg ik gelijk. Ze lacht en gaat weer zitten. Ze zet een tasje op de tafel. "Je had trek, dus," zegt ze en wijst naar het tasje. "Je bent de beste," zeg ik. Ze glimlacht en trekt haar schoenen uit. Ik kom naast haar zitten. Ja, ik uit mijn liefde voor eten op twitter. Puur omdat het kan.

"Maar vertel alles. Echt alles," zegt ze en pakt het tasje uit. Ze pakt het uit. "Wat is alles?" Grinnik ik. "Je leven, X-factor, die ruzie met Niall, hoe ver je met Niall bent gegaan," zegt ze hyper. Ik frons. "Okay. Ik begin wel met vragen. Hoe ver ben je met Niall gegaan?" Vraagt ze. "Dat vraag je toch niet?" Lach ik. "Ik wel, dus?" Vraagt ze serieus. "Je houdt je mond," zeg ik gelijk. Ze knikt hevig. "Sex," zeg ik snel. Ze klapt blij in haar handen. "Wanneer?" Vraagt ze, wil je ook nog mijn pincode weten? "De avond nadat we het goed gemaakt hadden," zeg ik zacht en bloos. "Oeeeehh," zegt ze. "Dirty girl." "Shut up," zeg ik en bloos volgens mij erger.

Ze haalt sushi uit het tasje en we beginnen te eten. "Maar X-factor," zegt ze. Ik knik. "Hoe krijg je dat nou weer voor elkaar?" Vraagt ze. "Geen idee. Ik werd gewoon gebeld en gevraagd," grinnik ik. "Maar je was toch bij Niall?" Vraagt ze dan. "Klopt, maar ik moet morgen werken hier in Engeland, dus dan kan ik niet op twee plekken tegelijk zijn," zeg ik. Ze knikt. "Het was echt raar. Eerst kreeg ik te horen dat ik pas over vijf dagen terug moest komen. Gisteren hoorde ik opeens dat ik vandaag moest komen. Niall had al een date geplant en dat gaat nu natuurlijk niet door," zucht ik. "Het is Simon he," mompelt ze. "Die je date en relatie kan verpesten," juich ik. Ze grinnikt even. "Maar vertel, die ruzie tussen jullie twee," zegt ze en ik begin te vertellen.

"Dus alleen door een misverstand en zijn onzekerheid is het misgegaan?" Vraagt ze. Ik knik. "Het zal denk ook aan mij liggen, ik was veel bezig met mijn werk en vrienden uit Nederland. Voor mijn gevoel, besteedde ik veel aandacht aan hem, maar blijkbaar vond hij van niet," zeg ik. "En nu?" Vraagt ze. "Alles is goed, denk ik?" Twijfel ik. Ze frons. "Wat heb je nu weer gedaan?" Lacht ze.

"Kijk, de oplader van mijn laptop ligt dus nog bij Niall. Alleen niemand antwoordde op mijn vraag. Dus ik schreef dat ik zwanger ben. Iedereen reageerde weer helemaal hysterisch en alles. Niemand las mijn berichten totdat ik dat stuurde. En nu zijn ze een soort van boos op me en Niall gaat me dood maken," zeg ik. Ze lacht. "Hoe kan jij dan serieus blijven als je X-factor presenteert?" "Serieus zijn," zeg ik simpel. "Alleen Niall die is nu niet zo leuk," zeg ik lachend. "Bel hem dan," zegt ze. "Jij bent er," zeg ik. "Nu," beveelt ze me. Ik pak mijn telefoon gelijk en bel Niall.

N: "hi babygirl," zegt hij vrolijk.

E: "hey Ni," zeg ik en glimlach.

N: "ik wilde net gaan bellen. Hoe gaat het?" Vraagt hij. O my gosh, ik mis zijn accent nu al zo erg.

E: "ik ben facking moe en ja. Met jou?"

N: "goed. Maar waarom zei je dat van dat je zwanger bent?" Bam, gelijk.

E: "omdat ik jullie aandacht moest trekken omdat niemand wilde reageren. Maar ik ben niet zwanger." El lacht.

N: "weet je hoe niet leuk dit is?"

E: "dat weet ik en het spijt me ook. Maar het hielp wel, jullie reageerde." Het is even stil en El begint te lachen. "Hou je bek," sis ik.

N: "wat?"

When He Told Me ThatOù les histoires vivent. Découvrez maintenant