78

3K 97 23
                                    

Pov Evelyne

En ik loop met Martijn door de winkelstraten van LA.

"Je was echt niet op het strand omdat wij er waren he?" Grinnik ik. "Nee, echt niet. Waarom denk je dat?" Lacht hij. "Omdat het echt een actie van jou kan zijn," zeg ik. "Dank je," zegt hij sarcastisch en duwt me de SuperDry binnen. "Waarom ben ik eigenlijk bij jou? En waarom bij de winkels?" Vraag ik. "Ten eerste, je hebt zo een date, dus je hebt een outfit nodig. Ten tweede, ik kan wel wat advies nodig hebben voor mezelf. Ten derde, we moeten de outfits passen van de videoclip voor overmorgen," zegt hij. Ik glimlach ondertussen naar de vrouw achter de kassen en frons. "Overmorgen?" Vraag ik. Hij knikt. "Het lied slaat goed aan bij iedereen, we willen een videoclip," zegt hij. Ik knik. "Maar ik moet overmorgen werken," frons ik. "Is allemaal al geregeld," zegt hij en grinnikt. "Het zal allemaal wel," zeg ik.

Na een half uurtje lopen de winkel weer uit met allebei een tas. "Zie ons dan als echte Nederlanders lopen," grinnik ik. "Tja, dat ik jouw shirt nat heb gemaakt," lacht hij. We hebben allebei een shirt van het Nederlands elftal aan. "Tis eigenlijk confronterend. Ik heb een vriend die in het Franse elftal speelt, kom zelf uit de UK en draag een Nederlands shirt," zeg ik en grinnik. "Tja," zegt hij en haalt zijn schouders op.

"Maar Niall," zegt hij. "Nee," zeg ik. "Vertel," gaat hij verder. "Ik zweer, je houdt je mond. En ik weet dat je boos gaat worden," zeg ik. "Heb je het gedaan met hem?" Vraagt hij. Thank god praten we Nederlands. "Bijna," mompel ik. "Serieus?!" Gilt hij. "Stil," sis ik. "Maar echt?" Vraagt hij. Ik knik. "Ik voel me er zo slecht over, vooral omdat ik nu bij Antoine ben," zeg ik en zucht. "Snap ik. Maar bij wie ligt je hart?" Vraagt hij. "Antoine. Niall heeft me té veel pijn gedaan en hou van Antoine, hij laat me echt veilig voelen," zeg ik. Hij knikt. "Goede keus," zegt hij.

"Echt, je foto's waren zo mooi van de show," zegt hij en we lopen de G-Star RAW binnen. "Super," grinnik ik. "Maar serieus, waarom heb je het goedgemaakt?" Vraagt hij en we lopen naar de mannenkant van de winkel. "Geen idee," zucht ik en pak een shirt vast. "Is dit iets?" Vraag ik en laat hem zien. "Nice," zegt hij en knikt. "Ergens mis ik hem, maar het is zo slecht omdat Antoine zo lief is voor me. Kijk wat hij nu al doet voor mij," zeg ik en kijk hem aan. Hij knikt. "Snap ik, Niall heeft je wel gemaakt zoals je nu bent. Natuurlijk de jongens ook. Maar ik weet gewoon dat hij het niet had toegelaten dat je met mij shopt, Antoine wel," zegt hij en we lopen weer naar een tafel met kleding. "Zo moet je ook kijken, hij vertrouwt je met jongens. Niall blijkbaar niet," zegt hij. Ik knik en zucht. "En nu?" Vraagt hij. "Vrienden, nu geen contact met elkaar. Want hij voelt nog wel dingen voor mij en ik diep in mijn hart ook," zeg ik en pak nog een shirtje voor hem. Hij zucht ook even. "Vergeet hem, ik weet dat je dat nu doet. Maar zoek niks met hem op," zegt hij en slaat zijn arm om mijn schouders. Ik knik. "Dank je," zeg ik en kijk hem aan. "Geen probleem, ik ben er voor je," zegt hij.

"Ga passen," zeg ik en duw de shirtjes in zijn handen. Grinnikend duw ik hem naar de pashokjes. "Jaja, rustig dame," grinnikt hij en schuift het gordijntje dicht. "Ik ga me ook effe omkleden in normale kleding," zeg ik en ga in een ander pashokje staan. Ik sta nog in mijn bikini.. Wel met een shirt en broekje, maar we moeten zo een nette winkel binnen lopen. En dat kan ik niet maken met mijn strandkleding aan. Ik trek een CK bh aan, hij zat in mijn tas... Like wtf. Ik heb net wel een onderbroek bij de SuperDry gekocht. O my gosh, dat ik dit denk. Ik trek de kleding aan die ik heb gekocht, een witte jeans en een fel donkerblauw shirtje, meer van blouse stof. Ik heb gelukkig wel zwarte vans aan. Alleen geen sokken... Naja, maakt niks uit.

"Eef," zegt Martijn. "Ja," zeg ik en prop snel alle spullen in mijn tas. Ik loop het hokje uit en kijk hem aan. "Is dit goed?" Vraagt hij. Ik kijk naar zijn outfit, gewoon basic, maar toch staat het hem goed. Een jeans met een zwart shirt met een wit zakje op zijn borst. "Wacht," zeg ik en loop de winkel weer in. Ik pak een bomberjack en loop weer terug, ja ik ben hier met een jongen. So what? Het is m'n vriendje niet.

When He Told Me ThatWhere stories live. Discover now