41

4.6K 121 17
                                    

Pov Evelyne

We lopen de hotelkamer binnen en ik zucht opgelucht. Ik kan weer bij Niall slapen. Mijn pols wordt vastgepakt en ik word naar achter getrokken. Ik kijk hem aan en drukt me zachtjes tegen de muur. Hij komt tegen me aanstaan en drukt zijn lippen ruw op die van mij. Ik kus zachtjes terug en leg mijn armen in zijn nek. Hij vraagt om toestemming die ik hem geef. Zijn tong draait zachtjes om die van mij en de zoen wordt langzaam ruwer.

Zijn handen glijden naar mijn billen toe en hij knijpt er zachtjes in. Ik ga nog dichter tegen hem aanstaan, wat eigenlijk amper kon wat we stonden al super erg tegen elkaar aan. Hij grijnst en tilt me op. Ik klem mijn benen om zijn middel en glimlach. Hij loopt ergens naartoe en legt me op iets zachts neer waarna ik herken dat het een bed is. Hij trekt terug en drukt kusjes in mijn nek. Hij laat hier en daar kenmerken achter en ik knijp in zijn heup. Ik voel zijn handen onder mijn shirtje. Hij schuift hem langzaam omhoog en trekt hem uit. Ik trek langzaam zijn shirt ook uit en adem onregelmatig.

"Niall," zeg ik zacht. "Ja babygirl," mompelt hij tegen mijn huid en een zachte kreun rolt over mijn lippen. "Kijk me aan," zeg ik. Hij kijkt me aan. "Doe je dit uit liefde en/of lust?" Vraag ik. Hij kijkt me een beetje gekwetst aan en ik slik. "Liefde en lust. Godver," vloekt hij en laat zich naast me zakken. "Dat de papz je geen vertrouwen meer in me geven." Ik slik. Ik geloof hem wel, maar stel hij heeft wel met haar gezoend? Ik schud de gedachte uit mijn hoofd en kijk naar hem. Hij zucht. "Klote media," mompelt hij en haalt z'n hand door zijn haar.

Ik kom boven hem hangen en kijk hem aan. Hij kijkt even naar mijn borsten en slikt, Niall..? Ja, we hebben elkaar nog nooit naakt gezien en hij mij nog nooit in een bh. Ik kleedde me altijd om in de badkamer of had een sportbh aan. Lang verhaal.. Heeft te maken met mijn ex. Ik druk mijn lippen op die van hem en hij beantwoordt ze vurig. Ik glimlach en open mijn mond een stukje. Hij doet dat ook en onze tongen ontmoeten elkaar weer. Ik voel zijn handen bij mijn broeksknoop en voel dat hij die openschuift. Hij schuift mijn broek naar beneden en ik schop hem na een tijdje uit. Hij draait ons om en hij komt boven me hangen. Ik maak zijn broeksknoop open en hij schopt hem uit.

Hij bekijkt me even en glimlacht. "Je bent zo mooi," fluistert hij. Ik bloos en kijk weg. "Jij ook," fluister ik en kus zijn nek. Zijn hand is te voelen op mijn rug en hij maakt mijn bh slotje open. Hij doet mijn bh uit en ik hoor hem weer slikken. "Je bent zo facking mooi," fluistert hij en kreunt zacht als ik een zuigzoen maak. Ik glimlach tevreden en voel zijn hand om zijn borst. Hij knikt er zacht in en ik kreun. "We moeten alsnog niet luid zo luid zijn. Nu kunnen er veel mensen meegenieten," fluistert hij. Ik grinnik zacht. "Okay."

"Heb je?" Vraagt hij. Ik knik. "Waar?" Vraagt hij. "Ik pak het, het zit verstopt," zeg ik. Hij laat me los en ik sta op. Ik voel nog zachtjes met zijn hand in mijn kont kijken. Ik negeer het en loop naar mijn koffer. Ik pak een condoom en bescherm met mijn arm mijn borsten. Hij grijnst even en ik ga weer naast hem liggen. Ik geef het aan hem en hij kust me weer. "Sinds wanneer heb je die?" Mompelt hij tegen mijn lippen. "Sinds. Ik had ze in Londen gekocht voordat we naar Amerika toe gingen," mompel ik en hij schuift mijn slipje naar beneden. "Wil je het?" Vraagt hij als hij terug trekt. Ik knik. "Zeg het," zegt hij. "Ik wil het," zeg ik en zie zijn ogen glinsteren. Ik schuif zijn boxer naar beneden en hij maakt de verpakking van de condoom open. Wat me wel opvalt is dat Niall veel voorzichtiger is dan mijn ex, hij vraagt meer dingen en wacht.

"Als het pijn doen, knijp in mijn hand," zegt hij. Ik knik en ik voel hem in me komen. Ik kreun, maar het geluid wordt gedempt door zijn lippen. Ik zet mijn nagels in zijn rug, maar besef dat ik dat beter niet kan doen. De jongens.. Ik klem mijn vingers in zijn haar en trek er zacht aan. Hij kreunt tegen mijn lippen. Hij begint langzaam, maar gaat steeds sneller. "Gaat het goed?" Hijgt hij als zijn lippen die van mij verlaten. "Ja, jij?" Kreun ik. "Fuck, goed," zegt hij. Mijn buik trekt samen, dit is het beste gevoel ooit.

When He Told Me ThatWhere stories live. Discover now