47

3.2K 123 13
                                    

Pov Evelyne

Ik zit in het vliegtuig, nu wel een normale plek. Ik weet niet, maar dan voel ik me weer 'normaal'. Niet beroemd in ieder geval. Ook al word ik hier en daar wel herkend. Maar ja. Ik vind het chique wel fijner, maar dit is ook weg okay. Ik bekijk tweets van mensen totdat ik er één van Joost tegenkom. Het is echt weer een vage: falafel. Ik grinnik en tweet iets terug. '@rauweboy Kroket met appelmoes.' Waar ik dit vandaan haal? Ik heb zin in een kroket en in appelmoes van Hak. Niet veel later krijg ik weer iets terug. '@EvelyneStyles 14 kroketten. 7 euroknallers. 10 hamburgers'. Ik schud lachend mijn hoofd. '@rauweboy je maakt me jaloers. Ik wil nu eten😩.' Nu heb ik echt zin om te eten, maar dan Nederlands eten. '@EvelyneStyles ga eten. Ketjap'. Ik proest het uit en lach. Ik like de tweet en leg mijn telefoon weer weg.

Ik loop de kleedkamer binnen. Niemand weet dat ik er al ben. James Corden heeft weer een geweldig plan, ik meen het. Ik ga naar een M&G van 1D. Val flauw in Niall's armen en ja. Ik krijg wel vermomming en alles.

Ik ga in de stoel zitten en kijk de vrouw aan. James staat ondertussen achter me met een cameraman naast zich. Ja, dat betekend ook dat ik gefilmd word. "Waar herkennen mensen je aan in je gezicht?" Vraagt de vrouw. "Neus en moedervlekjes. Niall vooral m'n ogen," zeg ik. Ze knikt. "Je krijgt een andere neus, meer make-up en lenzen in," zegt ze. Ik grinnik en knik. "Weet iemand dat je er bent?" Vraagt James. "Alleen Josh, hij moest me ophalen en naar binnenbrengen aangezien ik niks heb hier," zeg ik. Ze knikken. "Dit wordt zo geniaal," zeg ik gemeen.

Na een half uur ben ik klaar. Ik kijk in de spiegel. "O my gosh," mompel ik. Ik heb blauwe ogen, een andere neus, mega veel make-up op en een pruik op. Het lijkt net echt. Roze haar, aan de bovenkant -bij de wortels- is er een uitgroei waardoor het realistisch is. Ik krijg nog een bril op en kleed me om. Een mintgroen jasje, leerjasje, met studs en stoere dingen, een wit shirt en een spijkerbroek. Mijn schoenen zijn zilver, slip on. Ik kijk in de spiegel en er worden nog twee plukken naar achter gezet met een speltje. Ik begin te lachen, dit lijkt echt niet op mij.

Ik draai me om naar James en hij begint te lachen. "O my gosh. Evelyne ben jij dit wel?" Lacht hij. Ik knik lachend. "Dit is echt zo eng," zegt hij en pakt mijn schouder vast. "Ja, het voelt niet als mezelf," zeg ik. "Je weet hoe het gaat he? Je gaat als laatste en er hangen allemaal verborgen camera's," zegt hij. Ik knik en haal mijn telefoon uit mijn hoesje, Niall herkent het. Ik stop hem in mijn tas en ik loop met mensen naar de plek van de M&G toe.

Ik ga ergens achteraan zitten en ik zie de jongens al. Het liefst ren ik nu naar Niall toe, ik wil hem knuffelen. Maar hou me in. Ik kijk naar een verborgen camera en glimlach. Ze gaan zitten en zingen een liedje. Ik pak mijn telefoon en maak een paar foto's om realistisch over te komen. Anders zien ze het gelijk. Ik ben Cindy uit Duitsland. Oh gosh.

Iedereen is op de foto's geweest en ik ben nu aan de beurt. "Ze is hot," hoor ik Harry zeggen. HARRY DOE NORMAAL. Ik loop naar Liam toe en geef hem een knuffel. "Hey babe," zegt hij. Je gaat me straks serieus vermoorden. "Hi Liam," zeg ik met een Duits accent. Ik geef iedereen een knuffel en als laatste Niall. Ik sla mijn armen om hem heen en hij doet dat ook. De knuffel voelt anders, niet zo veel liefde, niet vertrouwd. "Mag ik eerst een selfie maken? Je bent mijn favo," zeg ik zacht, ik haat dit accent. "Ja tuurlijk," zegt hij en ik maak snel een selfie. Ik zit hem in m'n verhaal met de tekst: 'he doesn't know who I am. Lol'. We maken ook nog een gezamenlijke foto en ik 'val flauw'.

"What the hell," zegt Niall gelijk en ik val in zijn armen. Niet glimlachen. Hij legt me neer op de grond en ik sluit mijn ogen. "Ze is flauwgevallen," zegt Liam in paniek. Jullie gaan me allemaal zo erg vermoorden. Ik voel dat iemand zacht op mijn wang slaat, dank je. "Wat moet ik doen?" Vraagt Niall in paniek, zo heb ik je serieus nog nooit gehoord, meneer. "Mond op mond," hoor ik Josh zeggen. Ja joh, maak het me maar moeilijk. "Bel de ambulance," zegt Niall weer. "Ik bel al," zegt Josh. What the hell doe ie hier eigenlijk? Ik voel dat hij mijn neus dicht knijpt, dit is echt lachwekkend. En hij pakt mijn kin vast. Hij 'drukt' zijn lippen op die van mij en ik kus zijn lippen. Hij trekt gelijk terug. "What the fuck man, ze kust me," zegt hij boos. Niet gaan lachen Eef, niet lachen. "Niall, doe nou je ding. Straks is ze dood," zegt Josh. Je hoofd. Het is echt vaag als je niks ziet. Je weet niet wat er allemaal gebeurt, je voelt het wel. Maar onverwachts.

Dan komt er iemand binnenrennen, waarschijnlijk James. Opeens voel ik handen op mijn buik. En voel zijn handen om mijn nek, WACHT WAAT?! Okay.. "WAT DOE JE?!" Gilt Niall gestrest. James zegt niks en ik hoor Josh lachen. Ik doe moeite, Jesus. "Hi boys," zegt James opeens. "Godverdomme James," zegt Harry. Ik draai op mijn buik en begin te lachen.

Ik kom niet meer bij, Jesus. James en Josh lachen ook en ik sta op. "En wie is dit?" Vraagt Niall paniekerig. Hij vindt dit echt niet leuk. Ik haal de pruik van mijn hoofd en maak mijn haar los. Ik zet de bril af en kijk hem aan. "Godverdomme Evelyne," zegt hij serieus en begint daarna te lachen. Er beginnen meer mensen te lachen. Harry lacht ook en Louis en Liam gaan helemaal los. Ik geef James een high five en kijk naar Niall. Hij staat bij de deur. "Ik haat je," zegt hij serieus. Ik grinnik.

Hij loopt naar me toe en slaat zijn armen om me heen. Ik sla mijn armen ook om hem een en verberg mijn hoofd in zijn nek. "Princess," zegt hij zacht. Ik glimlach. "Ni," zeg ik zacht. "Wat doe je hier?" Vraagt hij zacht. "Denk je dat ik niet op je verjaardag kom?" Vraag ik. "Je bent de beste," zegt hij zacht. "Op dit na dan." Ik grinnik en kijk hem aan. "Wow je ogen," zegt hij. Ik grijns. "En je neus," zegt hij.

Ik ben weer mezelf, geen blauwe ogen meer, geen nep neus, mijn eigen kleding aan. Ik zit op Niall's middel en hij ligt op de bank, we zijn alleen en we hebben nog twintig minuten voordat hij op moet. Omdat ik weer een grap heb uitgehaald, mag ik hem niet kussen tot na de show. Hij maakt het zichzelf ook moeilijk, maar dat vindt hij een perfecte straf voor mij aangezien ik hem bijna anderhalve maand niet hem gekust. Hij weet dat ik het graag wil, dus dat is mijn straf. Het is zo facking moeilijk aangezien hij gewoon voor me zit.

Ik kijk hem aan en leun naar voren. "Niet kussen," zegt hij. Ik druk kusjes op zijn wang. "En anders?" Mompel ik tegen zijn wang aan. "Dan krijg je straf," zegt hij en legt zijn handen op mijn heupen. "Wat voor straf?" Mompel ik en druk kusjes op zijn kaak. Hij slikt. "Dan moet je je telefoon inleveren en je laptop en je iPad," zegt hij. "Is dat alles?" Vraag ik, dan kus ik hem gelijk hoor. "En dan moet je alleen in de onderbroek slapen," zegt hij. Ik grinnik even. "Ik kan geen straf verzinnen," fluistert hij en ik druk kusjes rond zijn lippen. Hij knijpt in mijn heupen. "Beter doe je het niet," zegt hij en druk een kusje op zijn mondhoek. Ik moet zijn lippen op die van mij hebben. Ik druk een kus op zijn onderlip en hij zucht. Zwoel kijk ik hem aan. Hij bijt op zijn lip en ik kom steeds dichterbij. "Babe," fluistert hij tegen mijn lippen aan. Ik druk mijn lippen op die van hem en hij kust gelijk terug.

Ik sluit mijn ogen en geniet van zijn lippen tegen die van mij. Jesus, wat heb ik ze gemist. Hij legt zijn hand op mijn wang en glimlacht. Hij trekt terug en kijkt me aan. "Ik weet een betere straf," zegt hij. Ik kijk hem vragend aan. "Kiss me please," zegt hij en ik druk gelijk mijn lippen op die van hem. Ik sluit mijn ogen en laat mijn tong langs zijn lip glijden. Hij opent zijn mond en mijn tong glijdt in zijn mond. Als onze tongen elkaar aanraken, trekt mijn buik samen van de kriebels.

Hij trekt terug omdat er mensen in de kamer komen lopen. Ik open mijn ogen en kijk hem aan. Hij opent langzaam zijn ogen en kijkt me aan. "Ik heb je zo erg gemist," fluistert hij. "Ik jou ook," zeg ik zacht. Ik ga op hem liggen en zeg mijn hoofd op zijn schouder. "Moet ik nog steeds alleen in mijn onderbroek slapen?" Vraag ik. Hij knikt. "En mijn telefoon inleveren?" Vraag ik weer. Weer knikt hij. "Maar straks belt Simon," zeg ik. "Ik hou hem bij me," zegt hij en slaat zijn armen stevig om me heen. Ik knik. "I love you," zeg ik. "I love you too," fluistert hij en drukt een kusje op mijn voorhoofd. Ik ben moe, super moe. "Ik snap nou nog steeds niet hoe je voet gebroken kan zijn," zeg ik. "Ik weet het ook niet," zegt hij en wrijft over mijn rug.

We lopen de hotelkamer binnen. Ik gooi mijn tas op de grond en zucht. Ik heb nu een tas mee omdat ik toch maar vier dagen blijf. Daarna gaan we naar huis toe. Ik zucht en ga tegen Niall aanstaan. Hij slaat zijn armen om me heen en druk een kusje op mijn slaap. "Ik ga douchen, goed?" Vraagt hij zacht. Ik schud mijn hoofd. "Ik ga eerst tandenpoetsen," mompel ik. "Is goed," zegt hij zacht en laat me los. Ik loop naar de badkamer en zucht. Ik besef dat mijn spullen nog in de tas zitten. Als ik terug wil lopen, komt Niall de binnenlopen met mijn tasje in zijn handen. "Dank je," zeg ik en poets mijn tanden.

Ik ga in bed liggen. Ik heb geen shirt aan, alleen een onderbroek. Wat maakt het uit.. Ik trek het deken tot mijn kin en sluit mijn ogen. Ik ben echt blij dat ik weer hier ben, bij Niall en Harry.. Ik ben alleen echt dood op.

Net op het moment dat ik in slaap val, komt hij naast me liggen. Ik open mijn ogen en kijk hem aan. Hij glimlacht en doet het licht uit. Hij drukt drie lange kussen op mijn lippen. "Goodnight princess," fluistert hij als ik mijn hoofd op zijn borst leg. "Night babe," mompel ik en leg mijn arm om zijn middel. Ik sluit mijn ogen weer en val gelijk in slaap.

When He Told Me ThatWhere stories live. Discover now