81

2.6K 91 16
                                    

Pov Antoine

"Antoine," hoor ik zacht. "Ja," mompel ik en druk mijn gezicht in het kussen. "Wakker worden," zegt het meisje waarvan ik hou. "Mm," mompel ik weer en zucht. "Wakker worden," herhaalt ze. "Eef," zeg ik en draai mijn hoofd. Langzaam open ik mijn ogen en zie haar naast me zitten, ze glimlacht en reikt haar hand uit naar mijn haar. "Hoe laat is het?" Vraag ik hees. "Half zes," zegt ze zacht en gaat met haar hand door mijn haar. Ik sluit mijn ogen weer en knik, we gaan naar Nederland. Ik heb er op zich wel zin in, maar het liefst blijf ik in bed liggen.

"Heb je geslapen?" Vraag ik en kijk haar weer aan als ik mijn ogen geopend heb. "Twee uurtjes denk ik," zegt ze zacht. "Kom," zeg ik en strek mijn arm naar haar uit. Ze komt naast me liggen en ik draai op mijn zij. Ik sla mijn arm om haar heen en sluit mijn ogen weer. "Je was echt geweldig gisteren," mompel ik. "Dank je," zegt ze zacht en pakt mijn hand vast. Ik glimlach en druk een kus op haar haar.

Na een tijdje staan we op en ik kleed me aan. Evelyne pakt de meeste spullen en loopt alvast naar beneden. Ik sjok achter haar aan met twee tassen en zet ze in de gang. Snel loop ik weer naar Evelyne toe en sla mijn armen om haar heen via achter. "Hey babe," zegt ze zacht. "Hey liefje," zeg ik en druk een kus op haar wang. Ze glimlacht en zucht, "ik heb geen zin om nu te gaan." "Snap ik. Over drie uur zijn we er en kunnen we relaxen," zeg ik zacht. Ze knikt en draait zich om in greep. Haar groene ogen kijken me aan voordat ze sluiten. "Zo geen zin om te rijden," mompelt ze. "Ik rij naar het vliegveld toe, dan kan je slapen nog even slapen," zeg ik. Ze knikt langzaam en opent haar ogen weer. "Heb je wel lekker geslapen?" Vraagt ze. Ik knik. "Alleen jij was er niet," zeg ik zacht en druk een kus op haar lippen. Ze glimlacht, "vannacht ben ik er wel."

We zitten in de auto op weg naar het vliegeveld. Evelyne slaapt al een tijdje. Het is best bizar om aan de andere kant te rijden.. In Frankrijk en Spanje, ook in de rest van Europa, rijden ze aan de andere kant, rechter kant. En als je dat niet gewend bent, is dat behoorlijk wennen en raar. Ik moet eerlijk zeggen, een Range Rover rijdt echt chill. Ik heb er vaker in gereden, maar hij rijdt echt chill.

Pov Evelyne

Na vier uur, zijn we in Gouda. Het was wel een chille reis, alleen ik ben dood op. Het vliegen vraagt veel van je, vooral als je al moe bent. Gelukkig staan we nu voor het huis en kunnen we even rusten voordat de kinderen komen. De ouders van de kinderen zijn als het goed weg, ze zijn al op reis. Dus we hebben nog maximaal vier uur om de relaxen. Ik heb de sleutel, dus ik kan naar binnen.

"Wow, dit is echt een mega huis. Hoeveel mensen wonen hier?" Vraagt Antoine gelijk als we het huis binnenstappen. "Zes mensen," grinnik ik en sluit de deur achter ons. "What the hell," zegt hij. "Het is nog kleiner dan ons huis," grinnik ik en hang mijn jas op. Iedereen zit op school, ja Abby dan niet en Jade woont op haar zelf. Abby is bij de kinderopvang, die gaan we vanmiddag ophalen. Net zoals de kinderen. "Dat wel, maar het is anders. We wonen er nog niet in en dit is al ingericht en alles," zegt hij en volgt me naar de woonkamer. "Klopt, maar straks, over een paar weekjes, is alles er en is het echt óns huis," zeg ik en leg mijn armen in zijn nek. We kijken elkaar aan en glimlachen. Glimlachend slaat hij zijn armen om mijn middel en trekt me tegen zich aan. "Hoelang hebben we nog?" Vraagt hij zacht. "Vier uurtjes,"mompel ik en gaap. Hij knikt en tilt me op. Ik sla mijn benen om zijn middel en hij loopt naar de bank toe.

Hij legt me zachtjes neer en komt naast me liggen. "We gaan nog even slapen," zegt hij. Ik knik en kijk hem weer aan. Snel druk ik een kus op zijn lippen en glimlach. "Ik hou van je," fluistert hij. "Ik hou ook van jou," fluister ik en druk mijn lippen weer op die van hem. We zijn nu vier jaar samen en nog krijg ik niet genoeg van zijn lippen. Hij kust terug en ik sluit mijn ogen. Ik verplaats mijn lichaam op die van hem en geniet.

When He Told Me ThatWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu