48

3.5K 125 15
                                    

Pov Evelyne

Ik schrik wakker als ik iemand voel bewegen. Ik open mijn ogen en kijk naast me, Niall. Hij beweegt en pakt me weer vast. Niaaall. Ik zucht even en kijk hoe laat het is, half negen. Prima tijd, al zeg ik het zelf. Ik merk dat ik geen shirt aan heb, wut? We hebben gisteren niks gedaan want ik ben gelijk gaan slapen. Owh ja, ik moest zonder shirt slapen omdat ik hem gekust had.

Ik ben echt klaarwakker, maar ik ga niks doen. Ik blijf gewoon in bed liggen bij hem, het is lang geleden. Ik zet mijn kin op zijn borst en kijk naar zijn gezichtje, lief. Hij mompelt wat en draait zijn gezicht naar mij toe. Ik glimlach en druk een kusje op zijn lippen. Het is stil in de kamer, je hoort af en toe mensen lopen op de gang en ik hoor Niall ademen, maar meer hoor je niet. Volgens mij heeft hij vandaag geen show, ik weet het niet zeker. Ik leg mijn hoofd weer terug op zijn borst en luister naar zijn hart.

Ik hoor dat zijn hart sneller gaat kloppen. Ik kijk op en zie dat hij naar me kijkt. Ik glimlach even. "Hey babe," zegt hij zacht. "Hey," zeg ik zacht. Hij gaapt en legt zijn hand op mijn rug. "Hoe heb je geslapen?" Vraagt hij. "Goed, alleen je hebt me wakker gemaakt," grinnik ik. "Wat?" Vraagt hij verbaasd. "Je bewoog waardoor ik wakker schrok. Maar het is niet dat ik uren lang wakker heb gelegen," zeg ik. Uren? Zeg maar gerust twee uur. Naja, ik had genoeg dingen om te doen. "Jij?" Vraag ik en kijk hem aan. "Super goed," zegt hij tevreden en trekt me op zich. Ik kijk hem aan en hij slikt even. Ik sla snel mijn arm voor mij decolleté, niet dat mijn borsten helemaal te zien zijn, maar alsnog. Hij haalt mijn arm weg. "Niks wat ik nog nooit heb gezien," zegt hij zacht. Ik voel mijn wangen al warm worden. Hij slaat zijn armen om mijn middel en drukt een kusje op mijn lippen. Ik druk een lange kus op zijn lippen en leg mijn hoofd op zijn schouder.

"Wat gaan we vandaag doen?" Vraag ik zacht en teken met mijn wijsvinger figuurtjes op zijn borst. "Knuffelen," zegt hij en drukt een kusje op mijn voorhoofd. Ik knik. "Goed?" Vraagt hij. Ik knik weer en druk een kus op zijn lippen. "Zullen we dan ontbijten? Dan kunnen we de hele dag knuffelen," zegt hij zacht en aait over mijn hoofd. "Is goed," zeg ik en druk een kusje op zijn schouder. Ik verberg mijn hoofd in zijn nekholte en glimlach tevreden. "Je bent wel lui vandaag he?" Grinnikt hij. Ik knik. "Ik wil vandaag alleen bij jou zijn en niks doen," mompel ik. Hij wrijft met zijn hand over mijn rug. "Kom, dan gaan we snel eten. Dan hebben we nog de hele dag," zegt hij.

Ik knik en ga van hem af. Ik klem het deken om mijn lichaam en kijk hem aan als hij opstaat. Hij trekt een shirt aan en haalt z'n hand door zijn haar. Hij kijkt me aan. "Wil je naar de badkamer gaan?" Vraag ik zacht. "Okay. Maar onthoudt: ik hou van je en van je lichaam, dus schaam je daar alsjeblieft niet voor," zegt hij. Ik bloos en knik. "Weet ik, maar alsnog. Het is schamend," fluister ik. Hij loopt naar me toe en komt gehurkt naast me zitten. "Je bent mooi, hartstikke mooi. Ik schaam me niet voor jou," zegt hij zacht. "Maar het zit anders," mompel ik en kijk hem voorzichtig aan. "Weet ik. Ik ga naar de badkamer en dan kan jij je omkleden," zegt hij en drukt een kus op mijn voorhoofd als hij opstaat. "Dank je," zeg ik zacht. Hij glimlacht en loopt naar de badkamer.

Ik sta op en pak m'n bh. Ik trek hem aan en trek een zwart shortje aan. Shirt? Ik grijns en loop naar de koffer van Niall toe, tja. Ik pak een sweater van hem en trek hem aan. Ze zijn zo groot, zitten lekker en ruiken lekker. Ik loop de badkamer binnen en zie Niall op de badrand zitten. Hij kijkt me vals aan. "Dus jij bent diegene die de hele tijd mijn spullen pikt?" Vraagt hij fronsend. "Nee, hoe kom je daarbij?" Vraag ik en ga voor de spiegel staan. Ik borstel mijn haar en hij komt achter me staan. "Kledingdief," zegt hij en slaat zijn armen om mijn middel. "Ik steel je kleding niet. Ik leen ze. Die shirtjes die bij mij lagen, liggen weer gewoon in je kast, gewassen en al," zeg ik vol overtuiging, ik heb maar één shirt gebracht van de drie. "Je mag ze lenen," maakt hij me duidelijk en drukt een kus op mijn wang. Ik knik, maar weet dat het niet gaat gebeuren.

When He Told Me ThatWhere stories live. Discover now