38

3.6K 136 23
                                    

Pov Evelyne

En we zijn in Nederland! Whohoo. Ik zit in de kleedkamer van RTL Late Night. Mijn make-up wordt gedaan. Mijn haar gewoon, los. En mijn make-up: ogen neutraal, lippen knal rood. Ik vind het leuk. Mijn kleding: zwarte Nikes, zwarte broek en een spier wit blouseje. Ik sta op en bedank de vrouw. Ik loop naar de studio en krijg een microfoontje om. Ik zie Martijn, Twan - ja Twan Kuyper - en Mascha - ja, van Beautygloss.nl - al zitten. Ik schuif als laatste aan.

Ik zie allemaal mensen om me heen, best eng. Het is stil en Humberto begint te praten. Ik geloof dat ik als laatste aan de beurt ben met praten. Iedereen klapt en hij schuift aan de tafel. De camera's zijn op ons gericht, het voelt niet echt fijn. Meer ongemakkelijkheid. Ik glimlach en hij begint tegen Mascha te praten, ze hebben het over mode en make-up en alles.

"Heb je een voorbeeld met fashion of hoe dat ook mag heten?" Vraagt hij. Ze knikt. "Ja," zegt ze. "Wie?" Vraagt hij weer. "Het is raar om te zetten, maar Evelyne," zegt ze. "Awh, dat is niet raar," zeg ik gelijk. Ze lacht even. "Het is echt raar, maar dank je. Jij bent altijd mijn voorbeeld geweest," zeg ik. Ze glimlacht. "Je bent echt geweldig. Je make-up en kleding zien er altijd zo tof en mooi uit." Ik glimlach verlegen. "Dank je, jij ook," zeg ik zacht.

"De nieuwtjes, Luuk," zegt Humberto. We kijken naar Luuk. Hij vertelt wat dingen totdat hij mij aankijkt. "Sorry Evelyne," zegt hij. Ik frons even. "One Direction star Niall Horan is zoenend gespot bij het feest van Ariana Grande gisteravond na de awards". Ik slik en mijn hart stopt even met kloppen. "Gaat Niall vreemd met haar en laat hij Evelyne Styles, het zusje van zijn collega Harry styles, in de steek?" Ik voel tranen opkomen. "Sorry," hoor ik hem zeggen. Ik schud mijn hoofd. "Maakt niks uit, het hoort erbij," zeg ik en haal mijn schouders op. De pauze begint en ik sta op. Ik loop naar de wc en ga op de grond zitten. Er rolt een traan over mijn wang. Als hij het zo wilt. Ik ga naar whatsapp.

Ik: dude, why?

Louis: what?

Ik: Niall, please say it

Niall: wat?

Ik: zeg dat je niet meer van me houdt. Ik zit in een facking uitzending en ik krijg te horen dat je zoenend bent gespot met Ariana. Ik heb ook foto's.

Liam: Niall?

Niall: mag ik niet zoenen met Ariana maar jij wel met Martin

Ik zie dat hij bezig is op twitter. Ik haal mijn neus op en ga naar twitter. 'You fackin' liar'. Ik voel me klote en tweet iets terug. 'I am not a liar. You are a fucking idiot who don't believes his (ex?) girlfriend.' Ik ben nu zo boos. 'You aren't telling the truth . Im not a idiot'. Ik haal mijn neus weer op. 'Thanks. I'm telling the truth. I'm just crying because you don't believe me. Because you did something.' Ik hoor hem gewoon lachen. 'Yeah 'ofcourse, you're crying. You liar😂 . Seriously, why are you crying ? You baby'. Noemt mijn vriendje mij zo?? Nu ben ik razend. 'I am crying because I don't want to lose you. I love you. Just.. Okay. I'm done with you. I'm a baby. Because I am telling the truth.. But I can tell you one thing: you asshole. I can't believe that I was/am your girlfriend. Are we breaking up?.' Type ik met pijn in mijn hart. Ik ga weer naar app.

Ik: ik heb één facking vraag. Ik weet dat ik dit beter niet kan doen, maar het moet.

Niall: wat? Het is toch uit ?

Hij wilt het dus uitmaken of is het al uit. Ik snap het niet meer. Okay, Evelyne. Hou je sterk. Hij is het je niet waard en je ziet midden in een uitzending.

Ik: love me or leave me

Met dat verlaat ik de groep. Ik ben er klaar mee. Ik sta op en kijk in de spiegel. Ik veeg de resten mascara weg en haal mijn neus op. Ik zucht en loop weer terug. Ik ga weer zitten en we gaan weer verder met alles.

When He Told Me ThatWhere stories live. Discover now