37

3.6K 145 11
                                    

Pov Evelyne

I'm so excited!! Vandaag hebben we de awards. Het enige waarmee ik zit is dat ik niet met Niall kan. En ik wil het nu ook echt niet. Ik wilde echt samen met hem gaan, ook omdat het de eerste keer is. Maar ja, hij wilt het niet. Ik heb nog gehoopt dat hij het zou zeggen, maar dat heeft hij niet gedaan.. Dan niet. Dan ga ik maar met de Nederlandse Squad - het moment dat ze zich zelf zo noemen.

Gisteren ben ik naar een show van Martijn gegaan. En ja: ze denken dat ik zijn vriendin ben. Elke keer ben ik in het nieuws samen met hem. Ik snap het niet. Niall gaat ook om met meisjes en die komt niet in het nieuws. Ik ben een Brit, Nederlands opgevoed, en mag geen Nederlandse jongens vrienden hebben. Blijkbaar is dat raar, maar ja. Ik vind het trouwens echt kut dat ik in het nieuws ben, mijn 'normale' leven is weer weg. Alles wat ik doe, komt op internet te staan. Ik had al geen normaal leven, maar alsnog. Het is erger geworden. Yea I have a boy friend, do you see the space between 'boy' and 'friend'?

"Eef, ze is er!" Gilt Martijn, de makeup artist. Ik sta op en kijk snel in de spiegel. Ik heb me al snel omgekleed omdat we zo weg moeten. En anders verpest ik mijn make-up en alles.

Mijn outfit :)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mijn outfit :)

Ik loop naar de woonkamer en zie een meisje naast Martijn op de bank zitten. Ik glimlach zwak en loop naar haar toe. "Evelyne," glimlach ik. "Amber," zegt ze, Nederlands! Dat is zo fijn he. Ik heb deze week de hele week weer Nederlands gepraat, het is echt fijn. Je kan hier gewoon 'kut' zeggen en ze vragen niet wat het betekend. Ook al is het niet het normaalste woord, maar alsnog. Het uitleggen is al gênant.

"Martijn, omkleden. Ik begin met Evelyne," zegt ze en jaagt Martijn de woonkamer uit. Ik grinnik en ga op een stoel zitten. Ze maakt haar koffer open, het moet me echt aan Lou denken. "Wat kan ik voor je doen?" Vraagt ze. "Mijn haar los, losse krullen. Mijn make-up neutraal. Niet te veel als het kan," zeg ik. Ze knikt en begint. "Ben je zelf uitgenodigd of ga je met Martijn mee?" Vraagt ze. "Ik ben zelf uitgenodigd. Ik zou dan samen met 1D gaan, maar dat gaat nu niet." Ze knikt bedenkelijk. "Ik weet het. Ik zag het en las het."

Ik kijk in de spiegel en glimlach. "Dank je," zeg ik en geef haar een korte knuffel. "Geen probleem, je bent prachtig," glimlacht ze. "MARTIJN, IRRITANT JOCH," gilt ze. Ik lach en ga op de bank zitten. Martijn rent de woonkamer binnen met een zak chips in zijn handen. Ik lach harder. "Kutkind," zegt hij lachend. "Shush. Weg," zegt Amber en trekt de zak uit zijn handen. Ze legt hem weg en doet zijn haar.

We stappen de auto uit en ik hoor de papz al. Ik zucht zenuwachtig, was ik nu maar bij Niall.

"Was ik maar bij Niall voor de steun en alles," mompel ik. "Awh, het komt goed. Wees jezelf en als hij kut doet. Niet reageren en je er niks van aantrekken," zegt Martijn. Ik knik en we lopen naar de rode loper. "Ik eerst? Jij eerst?" Vraagt hij. "Ik, dan ben ik er van af," fluister ik. Hij knikt en ik loop als eerste de rode loper van ons tweeën op. Iedereen is gelijk op mij gericht, nou de helft. Ik kijk naast me en zie heel 1D staan. Ik slik en draai me om naar de camera's. Ik meen het, ik ga straks nog blind worden. Vriendelijk glimlach ik gewoon.

When He Told Me ThatWhere stories live. Discover now