24. Potreba

10.6K 620 16
                                    

"Najsnažnija ljubav je ona koja nam budi dušu, tjera nas da idemo dalje, pali vatru u našim srcima i donosi mir u naš um."

***************************

Nikad se neće maknuti od mene? Koji mu sad to kurac znači? Zar misli da ću pristati biti druga? Da ću biti nečija zamjena? Ili utjeha? Pa ipak, sada bih od dubine tog pogleda pristala i na mrvice. Samo da ga još jednom dotaknem...

Nasmiješio mi se, prvi put od kad se vratio. Nisam vidjela toplinu njegovog osmjeha tako dugo. Predugo. Raspoloženje mu se naglo promijenilo. Više nije bio hladan. Pričao je. Zezao se. A i ja sam se počela opako topiti.

- Nađemo se ispred Ex-a. - Nelly nam zapovijeda kao mala šefica.

- Vidiš, nije bilo tako strašno. - govori mi Aleksandar dok se uključuje na cestu.

- Nije? - kopam po torbici u potrazi za ružem. - Znaš li da već imam nekoliko ideja kako da ti se osvetim za ovo.

- Nije bila moja ideja, kunem ti se. Tvoja se frendica želi igrati Amora.

- Pretpostavljala sam, ali si joj svejedno postao saveznik. - otpuhnem.

- Pa, treba vas malo pogurati, kad ste tvrdoglavi ko mazge.

- Nije u pitanju tvrdoglavost. Samo... Previše toga stoji između nas.

- Opusti se, molim te. Samo se opusti. Lakše će ti biti. Stalno si napeta. I stalno razmišljaš negativno. Daj si šansu. - spusti mi ruku na koljeno i lagano stisne.

- Pokušati ću. - obećam.

I jesam. Što sam više gledala kako se oko Sebastiana motaju klinke, tako sam sve brže ispijala čašu za čašom. I stvarno, osjećala sam se opušteno. I moćno. I otkačeno. I davala sam si šansu da se zabavim. Prošli mi je izlazak prisjeo. Ovaj mi nitko neće uništiti.

Povukla sam Nelly od šanka i počela plesati. Nije se bunila. Pratile smo ritam i uživale. Andrej ni trenutka nije skrenuo pogled, a ona ga je zavodila. Mudrijašica. I tako sve dok više nije izdržao i prišao joj, te se privio uz nju. Nastavila sam plesati sasvim sama. Gorila sam cijela, što od alkohola, što od zagušljivog zraka u prepunom klubu.

Pogledom sam potražila Aleksandra. Smješkao se oslonjen na šank jednom rukom, dok mu je vatrena crvenokosa šaputala na uho. A Sebastian... Sasvim sam, kao i ja. Toplina mi udari u srce. Riješio se malih zavodnica, i sada stoji naslonjen leđima na šank. Promatra masu sve dok mu pogled ne zastane na meni. Nježno mi se nasmiješi.

Ma 'ko ga jebe. Jednom se živi. Patim ionako pola života. Što je za mene podnijeti još jednu žrtvu? Ionako sutra mogu za sve okriviti alkohol.

I uz taktove Enriqueovog Bailanda prilazim na korak do njega. Trudi se izgledati opušteno, ali ja znam. Vidim mu u očima. Uhvatim ga za rub majice i trznem k sebi. Lagano se odvoji od šanka i približi mi se. Dok me gleda u oči, liznem usne, pa se okrenem. Leđima se oslonim na njegova čvrsta prsa. Guzicu gurnem u njegove prepone i stanem se lagano njihati u ritmu. Polako spusti ruke na moje bokove i zarije prste u meso. Zna da mi to godi. Dopušta mi da se trljam o njega, a onda me naglo trzne k sebi. Kad osjetim tvrdoću u njegovim hlačama, to me samo još više napali. Probudim zavodnicu u sebi. Podignem ruke iza sebe i prstima mu prolazim kroz kosu. Naginjem glavu i izložim mu golu kožu vrata. Spušta lice prema mojem i spusti nježan poljubac tik uz moje uho.

- Tara... - šapuće mi u kožu.

Zastenjem kad se jače pribijem uz njegovu kitu. Toliko sam ga željna da ne razmišljam o ničemu, osim o njegovom dodiru.

Leptirov POLJUBAC #1 ✔️Where stories live. Discover now