28. Želja

12.3K 592 31
                                    

"Oduševljen sam kad gledam u nju. Ne samo zbog njenog izgleda, nego zbog činjenice da sve što sam ikada želio stoji ispred mene!"

*********************

I tako... Odmahujem glavom u nevjerici dok vrtim film u protekla dva tjedna.

Postao sam jebena kućanica. Smiješno mi je, a u isto vrijeme se ne bunim. Tako želim, tako sam sredio, tako mi trenutno odgovara.

Već dva tjedna ne radim ništa. Mislim na posao. Ono što je hitno, riješavam mobitelom. Ono što nije, obavlja Marko. A ta moja izjava da ne radim ništa, pomalo je glupa. Radim ja itekako. Radnju.

Majčinstvo ju je promijenilo. Ne mogu reći na bolje, jer ona je za mene uvijek bila najbolja. Ali sada je jebeno nezasitna. I uopće se ne bunim. Naprotiv. Ševim je kad god stignem. I koliko god mogu. A mogu stvarno puno.
Dani mi se svode na seks, čuvanje klinaca, seks, klinci, seks. I nikad se nisam bolje osjećao.

Jebeno me stavila u red, a da riječi nije rekla. Dok je ona na poslu, vrijeme provodim s klincima. Kad je doma, vrijeme provodimo svi zajedno. Dok Elena i Kristijan ne zaspe. Onda slijedi naše vrijeme. U krevetu, ispod tuša, gdje god stignemo...

Ovaj smo vikend sami. Djeca idu k njenim roditeljima. I sad stojim i promatram kuhinjski stol. Ne zbog toga da postavim tanjure. Nego zbog toga da sebi serviram hranu. Moju malu. Kako se nikad nisam sjetio nagnuti je preko stola, i nabiti se u nju od iza. E, pa, malena, sutra ćeš biti moja večera. Jedva čekam...

- Tata, tavi mi Mašu. - Elena se penje na fotelju i naglo me baca iz mojih misli.

Da, da.. I crtane filmove znam napamet. Sjednem kraj nje i promatram je. Ne mogu vjerovati. Još uvijek ne mogu vjerovati da imam kćer. Otac sam već dvije godine. Ali tata sam samo dva tjedna.

Ima Tarin nosić i plavu kosicu. Ali oči ima moje. I karakter. Najebali smo kad odraste. Jebem ja ježa i sad. Ne mogu joj reći ne. Mudrica je to skužila i dobro iskorištava. Stavlja me u vatru. Taru sluša, mene koristi. A tek je prošlo petnaestak dana. Prođem rukom preko lica. Šta me još čeka?

- Kad završi Maša, idemo po Kikija i mamu. U redu? - pitam je.

- Idemo! - odmah skače na noge.

Podignem je, pa mi rukice omota oko vrata.

Ulazimo u salon, kad se sve ko kokoške sjate oko Elene. Tepaju joj i navlače je. Potražim Taru. Stoji u svojoj sobi nagnuta nad stol. Jaja me zabole od pogleda na to savršeno dupe. Tiho uđem. Okrene se na zvuk zaključavanja vrata.

- Sebastian, šta radiš? - zagrize usnicu, a hlače mi postaju sve tijesnije.

- Nastavi s time što si radila. - grubo joj govorim.

Okrene se i rukama osloni na stol. Bravo. Poslušna cura.
Priđem iza nje i spustim joj te uske tajice koje joj ocrtavaju svaku oblinu. Zadrhti kad joj prstima kliznem niz stražnjicu.

- Sebastian, ne možemo tu. - izvija se dok joj milujem mačkicu.

Ne možemo? Tko kaže? Nemoj mi reći da ne želiš... Ooo mala, sva si mokra. Želiš ti to. Itekako.

- Sebastian, netko bi mogao...

Zastenje kad se naglo nabijem u nju i ispunim je do kraja.

- Moramo biti jako, jako brzi. - šapnem joj, pa rukom klizim niz njezinu kralježnicu.

Zarijem joj prste u meso na bokovima i nabijam se nekontrolirano. Ruke joj olabav,e pa se spusti na laktove dok uzdiše. Osjetim kako se počinje stezati oko mog kurca i tiho zazivati moje ime. To me gurne preko ruba. Istresem se u nju do kraja, do zadnje kapi.

Leptirov POLJUBAC #1 ✔️Where stories live. Discover now