Hoofdstuk 9

246 25 8
                                    

POV Dyla
Ik sta voor deur van Cemal zijn kamer. Meindert is zojuist naar binnen gegaan om het idee uit zijn hoofd te praten, ik heb het al geprobeerd maar hij wou niet luisteren. Van binnen hoor ik het harde geschreeuw van Cemal, vervolgd door Meindert die nu ook begint te schreeuwen. Ongemakkelijk kijk ik Dennis, die aan de andere kant van de deur staat, aan. We horen nog meer geschreeuw en dan word het stil. Meindert loopt de deur uit, alleen. 'Godverdomme Cemal!' vloekt hij zachtjes. Samen met Meindert en Dennis loop ik terug naar de troonzaal. 'En nu?' Vraagt Meindert vermoeid. Dennis blijft stil. 'We kunnen Myrthe vragen?' Opper ik. 'Dat kan, en we hebben niet veel andere opties' zegt Dennis. Meindert knikt alleen maar. 'Ik haal haar wel' zeg ik, en ik loop snel de trap op. Als ik bij Myrthe haar kamer kom klop ik op de deur. Stilte. Ik klop nog eens, maar er word niet gereageerd. 'Myrthe?' Vraag ik. Ik duw de klink omlaag, de deur is open. 'Myrthe, ik kom binnen!' Roep ik. En ik duw de deur open. De kamer is leeg. De kast is leeg en het bed is opgemaakt. Op het bed ligt een brief. Voorzichtig loop ik naar het bed. Op de brief staan de naam van Cemal en mij. Allebei in het mooie handschrift van Myrthe. Ik schreur de brief open en mijn ogen glijden over het zwierige handschrift.

Lieve Dyla en Cemal

Ten eerst, dit ligt niet aan jullie.
Jullie zijn er altijd voor me geweest, ik had gewoon wat tijd voor mezelf nodig, ik kon Jenava niet langer verdagen. Ik ben een tijdje weg, maar maak je geen zorgen!

Xxx Myrhte

Ps : Kom me niet zoeken!

Ik lees de brief opnieuw, en opnieuw. Maar niks veranderd. Versuft ga ik op het bed zitten. Langzaam begint het tot me door te dringen.
Myrthe is weg.

Weer een nieuw hoofdstuk!! Voor de rest weet ik niet wat ik hier moet zetten, dus..... (Sorry dat het een beetje kort is!!)

Gevonden door mijn broer (the kingdom)Where stories live. Discover now