Laatste woorden van de schrijfster

238 24 17
                                    

Beste lezers,
Dat was het. Dat was "Gevonden door mijn broer".
Vanaf 2016 heb ik aan dit boek gewerkt, nu meer dan 60.000 woorden. Dat is meer dan een gemiddeld boek. Voordat ik nog wat dingen ga uitleggen wil ik iedereen die dit leest ontzettend bedanken, of je nou alleen leest, stemt, of reacties achterlaat, een van de redenen dat ik door ben gegaan met dit boek is omdat mensen dat wouden. En zelf ben ik redelijk blij met het resultaat wat dit boek heeft opgeleverd. Het begon met dat ik gewoon opschreef wat er in me opkwam, wat duidelijk te merken is in de eerste 20-30 hoofdstukken, waar het verhaal nergens op slaat en van de ene kant naar de andere kant gaat. Dat is een van de reden waarom ik trots ben dat in de laatste hoofdstukken het grootste deel van het verhaal toch samenkomt, ook al wist ik tot hoofdstuk 56 niet dat het verhaal zo zou eindigen.
Ook iets wat ik wil laten zien is de geweldige tekeningen die gemaakt zijn door onder andere MyrYara en Ilseax
Wat jullie misschien is opgevallen is dat ik nooit een duidelijke beschrijving van Dyla hebt gegeven, alleen dat ze bruin haar heeft, grijze ogen en natuurlijk een grijze empire kant.
Toch hebben zowel Ilse als Kim er een mooi beeld van kunnen maken en ik wil deze ook graag even laten zien

 Toch hebben zowel Ilse als Kim er een mooi beeld van kunnen maken en ik wil deze ook graag even laten zien

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

Kim~

~Ilse

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

~Ilse

Zelf heb ik hierna ook een tekening gemaakt, op basis hiervan.

Ik wil niet zeggen dat Dyla er zo uit ziet, omdat ik het geweldig vind om de verschillende interpretaties van haar te zien, maar ik moest er zelf ook gewoon eentje maken!Na dit wil ik nog even terug naar het verhaal

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

Ik wil niet zeggen dat Dyla er zo uit ziet, omdat ik het geweldig vind om de verschillende interpretaties van haar te zien, maar ik moest er zelf ook gewoon eentje maken!
Na dit wil ik nog even terug naar het verhaal.
Ik weet dat vele mensen het niet eens zijn met dit soort einde.
Wat gebeurt er hierna? Word Dyla gevonden/ ontsnapt ze? Komt ze terug in jenava om daar verder te leven met Cemal en myrthe? Of vlucht ze weg?
We weten het niet. Ja, we. Voor mij is dat ook nog een raadsel.
Ik ga niks beloven over een deel twee, ik wil me nu liever focussen op wat andere dingen, maar wie weet. Ik heb het ook al met iemand gehad over een crossover. Dus, als je op de hoogte wil blijven, hou dit boek in je bibliotheek! Ik zal alles wat ik doe in dit boek laten weten.
Weer verder over het verhaal.
De meeste verhalen hebben een paar standaard karakters. Twee daarvan eigenlijk altijd aanwezig; de held en de schurk. En ik dacht een lange tijd dat alle verhalen dit nodig hadden, tot ik beter over mijn eigen verhaal begon na te denken.
Is Dyla de held? Lijkt me sterk, er waren tientallen momenten waarin ze voor zichzelf of iemand dichtbij koos, terwijl ze anders had moeten reageren als ze het beste had willen doen. Toen ze zich bedacht van alles met celcrius, was het niet zozeer de honderden doden die zouden vallen, maar ook hier koos ze voor de mensen die dichtbij haar stonden. Maar wie was de held dan? Eleios? Hij koos wel voor het overleven van midisti, maar zou je hem een held noemen?
En voor de schurk zou Celcrius een logische keuze zijn, maar toch voelt hij daar niet goed genoeg voor, hij kwam laat in het verhaal en ja, hij is slecht, maar hij heeft te weinig gedaan en hij is de vader van Dyla, die misschien zelfs een beetje om haar geeft. Zonder Dyla was hij geen gevaar geweest. Is Dyla dan de schurk, zou je haar zo kunnen noemen?
Wie weet. Ik zou nog pagina's vol kunnen schrijven over theorieën, maar dat doe ik niet. Er is een reden dat het boek is afgelopen.
Als laatste wil ik jullie weer ontzettend bedanken voor dit geweldige avontuur, wat zonder jullie nooit was ontstaan. Bedankt voor het meelezen, en misschien wel tot een volgende keer, in het volgende avontuur, een volgend boek en misschien wel het vervolg op "Gevonden door mijn broer".

Veel dank voor het lezen, en ik hoop dat jullie er plezier uit hebben kunnen halen
~ Lux

Gevonden door mijn broer (the kingdom)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant