BÖLÜM 48:KEDER PART 1

11.3K 802 246
                                    

ÖNEMLİ DUYURU!

KATİL UŞAK OLMAYABİLİR'E ARA VERİLDİ. DAHA DOĞRUSU BİR DAHA YAZILACAK!

UZUN ZAMANDIR BUNU DÜŞÜNÜYORDUM. FENOMEN GİBİ İTİRAF ETMELİYİM Kİ TİTİZ ÇALIŞMADIM. ELİMDE BİR PLAN YOK VE BU CANIMI SIKIYOR. O YÜZDEN KONUYU DEĞİŞTİRMEDEN Kİ KONUDAN MÜTHİŞ MEMNUNUM, PLANLAYIP TATİLE ÇIKTIĞIM İLK HAFTA PAYLAŞMAYI DÜŞÜNÜYORUM. 

O GÜNE KADAR KİTAP YAYIMDA KALIP BÖLÜMLER KALDIRILACAK.

ANLAYIŞINIZA. 

GÜMBÜR GÜMBÜR GELECEĞİM BİRAZ SABIR :D

* BİR DE BENİM HAKKIMDA MERAK ETTİKLERİNİZİ SORUN :) ÖZEL BÖLÜM OLARAK CEVAPLANDIRAYIM :)

.............................................................................................................................

GELELİM FENOMENE :) BU BÖLÜM UZUN OLACAĞINDAN VE HEPSİNİ BİR KERE DE YAZMAK ZOR OLACAĞINDAN AYIRDIM :) BİLİYORUM KÖTÜYÜM.

YORUMLAMAYI/OYLAMAYI/ÖNERMEYİ/BENİ WATTPAD'DE TAKİP ETMEYİ UNUTMAYIN!

150 OY YAPALIM HADİ :) YAPARSINIZ SİZ :D

İYİ OKUMALAR.

Ö-PÜL-DÜ-NÜZ.

DENİZ'İN BAKIŞ AÇISINDAN;

Bu soğuk kış gününde, yegâne dostum olan kırmızı renkli yorganı, en ufak ışık huzmesinin girmeyeceği şekilde üzerime çektim. Yorganın altında yarattığım karanlık ortamda yüzüme vuran telefon ışığı muhtemelen beni bir öcü olarak gösteriyordu. Yatakta birkaç kere kıpırdanıp doğru pozisyonu bulup rahata erdikten sonra tamamdı. Mekân, ortam hazırdı lakin ruhum nerelerdeydi... Bilmiyordum.

@Gözlerikalpolankız: Ya, ya, yaaa. Bak yine emoji oldum. Kalpler fışkırıyor gözlerimden. Yaaaa... En sevdiğim youtuberlar aşık ve beraber video çekmişler. Yaa...♥♥♥

Gülümsedim. İnsanların bizim hakkımızda böyle düşünmesi beni öyle mutlu ediyordu ki! Desteklenmek benim için her zaman kösteklenmekten daha kolaydı. Hiçbir zaman kendimi önüme atılan büyük kayalardan atlayacak kadar güçlü görmemiştim çünkü. Atlayamamıştım da. Birinden geçsem diğerinde hep takılıp düşmüştüm. Eğer düştüğümde elimden tutacak insanlar olmasaydı hala nefes alır mıydım bilemiyordum. Bir sonraki kullanıcı ismini okuduğumda öylece ekrana bakakaldım. Kullanıcı ismini girerken yanlışlıkla klavyenin üzerine oturmuştu herhalde.

@awsaddfdgfhjhklkk:awefghjklşi,işlkjhgfdsasdfghjklşiçömnbvcxz<asdfghjklşiğpoıuytrewqasdfghjklşi.çömnbvcxzsdfghjklşiğpoıuytrewqafghjklşimnbvcxzasdfghjklşiğpoıuytrewqasdfghjklşi,.çömcxzawertjklşğpoıuytrewsdfghjklşi.çömnbvcxz.

Tamam, bence kesinlikle klavye üzerine oturmuştu. Bunun başka bir açıklaması olamazdı. Ya sana gizli bir mesaj göndermeye çalışıyorsa dedi içimden bir ses. Bir dakikalığına içimdeki sesi dinleyip yazılanlarda bir mantık aramaya çalıştım. Ya ben çok geri zekâlıydım ya da o aşırı zekiydi. @MarstanDünyaya: Biri zamanında uzaylı bebe yapın dediydi. E artık birliktesiniz de yaparsınız artık.

Yaparız abi. O iş şehirlerarası oluyorsa neden olmasın? Durgunlaştım. İçimde beni kemirip duran şey fırtınalarla büyümeye devam ederken ben öylece durup beni bitireceği anı bekledim. Bir faninin öleceği günü farkında olmadan beklemesi gibi... Gözlerim ekranla buluştuğunda histerik bir şekilde güldüm. Ne güzel isimdi o öyle!

@Birdevrinyaşayanölüsü: Ya günler sonra ilk kez nefes alıyorum. Gerçekten bu dünyada iyi şeyler de olabiliyormuş. Psikoloğum söylediğinde göz devirip geçiyordum ama bugün anladım bunu. Çok teşekkür ederim sizi. Bu kötü günümde bana moral oldunuz?

@FENOMENHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin