BÖLÜM 49: KORKULU DAKİKALAR!

11.5K 738 329
                                    

.......................................................................................................................

ÖNEMLİ Mİ ÖNEMLİ DUYURU! SONUNA KADAR OKUMADAN GEÇMEYİN! 

FACEBOOK GRUBU KURDUM :) İSMİ FARKLI DİYARLARA ♥ KENDİLERİ KAPALI BİR GRUP SİZ SEVGİLİ OKUYUCULARIMI BULUŞTURACAK SICACIK BİR ORTAM HAZIRLADIM :)

PEKİ BU GRUP NASIL BİR ŞEY OLACAK? NELER YAPACAĞIZ?

1.HİKAYELERİMDEN BÖLÜM GELMEDEN SPOİLER VEREBİLECEĞİM :)

2.MESSENGER GRUBU KURACAĞIZ :) SONRA İŞİ WATTSAPP GRUBUNA DA DÖKEBİLİRİZ :)

2.OKUDUĞUMUZ KİTAPLARDAN KESİTLER PAYLAŞACAĞIZ.

3.KİTAP ÖNERİSİ VEREBİLECEĞİZ/İSTEYEBİLECEĞİZ.

4.ARKADAŞ EDİNECEĞİZ :)

5.DİL, DİN, CİNSİYET, IRK AYRIMI GÖZETMEKSİNİZ ANA TEMA KİTAPTAN ÇOK UZAKMAMAK KAYDIYLA HER ŞEY PAYLAŞABİLİRSİNİZ. HAYDİ LİNKİ YAZIN VE GRUBUMUZA İSTEK GÖNDERİN. BEN DE SİZİ EKLEYEYİM. ARKADAŞLARINIZA DA HABER VEREBİLİRSİNİZ ÇÜNKÜ BU SADECE HİKAYELERİME ÖZEL BİR GRUP OLMAYACAK. OLDUKÇA ÇOK KATILIM İSTİYORUM :)

HAYDİ LİNKE :)

https://www.facebook.com/groups/657119094449616/ 

LİNKİN KÖPRÜSÜ YOKSA KOPLAYALIP ARAMA KUTUCUĞUNA YAPIŞTIRIP YA DA İSMİ FACEBOOK'DA ARATIP GRUBU BULABİLİRSİNİZ :) YETERLİ SAYIDA KATILIMCI BULDUĞUMUZDA İKİ MODERATÖR SEÇİMİ YAPACAĞIM :) AY ÇOK HEYECANLI :)

.........................................................................................................................

BUNUN DIŞINDA ÖNERMEYİ/OYLAMAYI/YORUMLAMAYI/BENİ WATTPAD'DE TAKİP ETMEYİ (650 TAKİPÇİYE ULAŞMAMA AZ KALDI) UNUTMAYIN!

ÖPÜLDÜNÜZ.

SEVİLİYORSUNUZ ♥

DENİZ'İN BAKIŞ AÇISINDAN;

"Belki üstümüzden bir kuş geçer.

Kanadından bir tüy düşer.

İner döne döne gökyüzünden

Hiçbir yüz güzel değil senin yüzünden."

Bağıra bağıra eşlik ettiğimiz şarkının nakaratı bitip müzikal kısmı başladığında kahkahalar eşliğinde kadehlerimizi tokuşturduk. Bu gece içiyorduk. Bu gece gülüyorduk. Bu gece kontrolü kaybettiğimiz kadar elimiz de de tutuyorduk. Saat üçe yaklaşmasına rağmen bu dibine gelen ikinci kadehimizdi en basitinden. Erkekler bu konuda bizden biraz daha önde ilerlese de onların bünyesi alışkın olduğundan bizden bir iki kadeh fazla tüketmiş olmaları bir sorun değildi. Hatta görünüşe bakılırsa biz onlardan daha da sarhoşuz diyebilirdik. Belki de buna ihtiyacım vardı. Alkolün ertesi gün pişman olacağımı bilsem de birkaç saatliğine zihnimi meşgul etmesine izin vermeliydim. Böylelikle ara sıra beni yoklayan sinir bozucu düşünceler bana ulaşamaz, rahatsız edemezdi. Bu düşünceyle kırmızı sıvıyla dolu ince uzun, ağzına doğru darlaşan şişeye uzandım. Barış'ın eli elimin üzerine konduğunda gerçekleştirmek üzere olduğum eylem yarıda kalmış, başım ona çevrilmişti.

"Yeter bu kadar" dedi sevecen bir sesle. "Alışık değilsin. Fazlası bünyene çok gelebilir. İyi hissetmezsin." Ne zamandır içimde tuttuğum nefesimi dışarı saldığımda Barış gülümseyerek beni kendisine çekti, kollarıyla sıkı sıkı sardı.

"iyi hissedip hissetmeyeceğim umurumda değil." Dedim başım omzuma gömülüyken. "Hissetmemek istiyorum ve bu beni günaha sokan şey bunu başarabilir." Barış aheste aheste saçlarımı okşadı.

@FENOMENWhere stories live. Discover now