3ο κεφαλαιο

4K 427 73
                                    

Αγγελινα

Σημερα ειναι Σαββατο,επιτελους! Ηταν μια απο τις πιο βασανιστικες εβδομαδες σχολειου. Σηκωνομαι απο το κρεβατι μου πηγαινω και πλενω τα δοντια μου και οταν επιστρεφω ξανα στο δωματιο μου,υπαρχει ηδη το πρωινο μου πανω στο κρεβατι μου. Καθομαι και τρωω γρηγορα το πρωινο μου. Εκεινη την στιγμη,το τηλεφωνο μου χτυπαει. Το σηκωνω αμεσως,μιας και ξερω πως θα ειναι ο Θοδωρης.
"Καλημερα. "Του λεω καθως πινω κια γουλια απο τον χυμο μου.

"Καλημερα,θα βγουμε σημερα σωστα;" Με ρωταει και του απανταω θετικα.

"Δεν βλεπω την ωρα να ερθει το απογευμα. Ειναι τοσο βαρετη αυτην η μερα." Μου λεει.

"Ναι και εγω,δεν ξερω τι να κανω μεχρι να ερθει το απογευμα."

"Ευτυχως σε λιγο θα ερθει η Αριαδνη και θα ξεφυγω λιγο απο την ρουτινα." Μου λεει και εγω χαμογελαω,χωρις να μπορει να με δει. Ευτυχως φαινεται πως αυτην η σχεση του θα ειναι η πιο σοβαρη του.

"Τελεια,αν ειναι να σε κλεισω." Του λεω και κλεινω το τηλεφωνο. Κατεβαινω κατω για να αφησω τον δισκο του φαγητου στην κουζινα και βρισκω τους γονεις μου.

"Καλημερα." Μουρμουραω και εκεινοι μου χαμογελουν με ενα ψευτικο χαμογελο.

"Να ξερεις αλλαξε μονο για σημερα η ωρα για τα ιδιαιτερα σου και η δασκαλα θα φτασει απο στιγμη σε στιγμη." Μου λεει ο μπαμπας μου και τον κοιταζω με μισο ματι.

"Και γιατι δεν με ενημερωσατε νωριτερα;"Τους ρωταω προσπαθωντας να μεινω ψυχραιμη.

"Ας μην εβγαινες ολη μερα με τον Θοδωρη!" Μου φωναζει η μητερα μου και βριζω απο μεσα μου. Ανεβαινω στο δωματιο μου και στελνω ενα μηνυμα στο Τεο πως λογιακ δεν θα βγω και να ερθει να κοιμηθει στο σπιτι μου το βραδυ. Σιγουρα θα με αφησουν να κοιμηθει εδω,διοτι δεν θα βγω το απογευμα και πηρα και καλα στο διαγωνισμα. Η δασκαλα καταφτανει. Αυτο θα ειναι ενα καταπληκτικο τετραωρο.

_______________________________

Το τετραωρο περασε βασανιστηκα και η ωρα εχει περασει,δεν προλαβαινω να βγω με τον Τεο.

Απο: Τεο

Κριμα,ειναι πολυ αυστηροι μαζι σου. Θα περασω κατα τις δεκα,σιγουρα σε αφηνουν;

Μου στελνει μηνυμα και εγω του απανταω θετικα. Φοραω ενα μαυρο τζιν και μια τυχαια μπλουζα,για να παω μια βολτα,εδω κοντα. Ενημερωνω την Σοφια και την Ζωη να φτιαξουν κατι καλο και να ειναι καθαρο το δωματιο μου.

Bad ThingsWhere stories live. Discover now